Kladno – Liberec 5:3 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (po nadst. prodl.) | Zlín – Havířov 3:1 (5:4 po n.s.n.)
Technika Brno – Přerov 4:5 (0:1 po n.s.n.) | HC Litvínov – Plzeň 2:3 (po nadst. prodl.) | Třinec – Kometa Brno 6:5 (2:1 po n.s.n.)
Chomutov – PZ Kladno 8:3 (po nadst. prodl.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 10:0 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Tábor 6:4 (0:1 po n.s.n.)
Vítkovice – Pardubice 5:4 (po nadst. prodl.) | Slavia – Mountfield HK 2:5 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
8:3 (3:0, 2:2, 3:1 - N 1:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 14.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Piráti po dobrém výkonu poráží Kladno a připisují si důležité čtyři body do ligové tabulky. Hattrickem se dnes blýskl Jan Vostiňák, vidět byl ale i velice produktivní Marcel Štefančík. Kladno nepodalo vůbec špatný výkon, ale ukázala se kvalita domácích hokejistů. (19:40:56)
     
    Konec zápasu.
     
    60:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti rychle rozhodují nadstavbu a berou i čtvrtý bod! Marcel Štefančík se dostal do pásma a po zadovce našel JIŘÍHO KULICHA před brankou. Ten zakončil po ledě a u pravé tyčky nachytal hostujícího Liemanna. Asistence: Marcel Štefančík a Štěpán Němec.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:50
    Při manévru před vlastní brankou upadl jeden z domácích a Tomáš Vosyka se dostal ke kotouči. Z mezikruží zakončoval, ale nebylo to moc nebezpečné a Šatný zasáhl.
     
    59:18
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Ondřej Danda – 2 min., podrážení).
     
    58:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MARCEL ŠTEFANČÍK. Chomutovský útočník se po pravé straně dostal až před branku a šel do kličky na vzdálenější tyčku. Nakonec ale poslal kotouč mezi betony přesouvajícího se Liemanna. Asistence: Martin Pöschl.
     
    58:32
    Piráti se v oslabení dostali do další akce. Marcel Štefančík zakončoval zpoza branky, ale nenašel hůl spoluhráče Kulicha a Liemann nakonec zasáhl betony.
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Koblížek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:06
    Jan Ekrt se rychlým bruslením dostal po levé straně až do útoku. Bekhendovou přihrávkou hledal Ondřeje Čecha před brankou, ale k tomu se puk nakonec nedostal.
     
    56:07
    Domácí v plném počtu.
     
    55:54
    Vojtěch Hurta ještě jednou a nyní o něco lépe! Hostující borec se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale ten orazítkoval pouze břevno!
     
    55:17
    Za další minutu se ke střele dostával Vojtěch Hurta, jenž mohl atakovat hattrick. Jeho dělovka byla ovšem zablokovaná a puk skončil v rohu kluziště.
     
    54:19
    Do dobré šance se na startu přesilovky dostal dnes aktivní Pavel Šugár. Jeho rána k levé tyčce ovšem v brance neskončila, Šatný puk u své tyčky nepropustil!
     
    54:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Erik Iljuk – 2 min., podrážení).
     
    52:26
    Rychlonohý Filip Döring se dostal individuálně za obranu hostujícího celku, ale zakončit se mu již nepovedlo. Domácí útočník nicméně přešel snad přes čtveřici hráčů.
     
    50:47
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přežili oslabení a hned po jejím přežití se dostali do rychlé protiakce, která končí brankou! VOJTĚCH HURTA v přečíslení dostával přihrávku na pravý kruh, odkud se svižnou střelou prosadil za záda položeného Šatného. Asistence: Pavel Šugár a Miloš Hanousek.
     
    49:58
    Štěpán Němec a Marcel Štefančík si několikrát vyměnili kotouč. První jmenovaný se do něj poté opřel, ale jeho pokus od modré čáry nakonec v brance neskončil.
     
    49:23
    Piráti byli v útoku aktivní. Nejdříve Piráti nastřelili tyčku, následně Iljuk zakončoval zblízka, ale Liemann v brance byl pozorný.
     
    49:14
    Domácí v plném počtu.
     
    48:35
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vojtěch Hurta.
     
    47:52
    Piráti na startu oslabení vyhodili, Kladno si směrem do útoku něco vytvořilo až následně. Pokus od levého mantinelu se ovšem nevešel do branky a skončil na zadním mantinelu.
     
    47:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., podrážení).
     
    46:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAN VOSTIŇÁK se prosazuje potřetí v utkání a zaznamenává svůj první hattrick! Chomutovský útočník dostal přihrávku mezi kruhy, odkud se střelou po ledě prosadil mezi betony přesouvajícího se brankáře. Asistence: Martin Pöschl a Lukáš Koblížek.
     
    45:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti pokračovali v aktivitě a dočkali se šesté branky v utkání! Kotouč propadl na hůl JAKUBA KALČÍKA, jenž se zjevil sám před brankou. Chomutovský útočník střílel k levé tyčce a Liemann již nestihl zareagovat. Asistence: Ondřej Čech.
     
    43:47
    Ondřej Príhoda si nyní najel po pravé straně do zakončení, ale zblízka se mu nepovedlo vystrašit pozorného Liemanna. Ten puk vyrazil výstrojí.
     
    42:58
    Urputně se bojovalo na útočné polovině, byla to ale spíše taková šmrdlaná... Nakonec hosté vyhodili na icing a pokračovat se bude po pravici Liemanna.
     
    41:16
    Pokračuje se takovou bojovnou hrou. Piráti stojí ve střední třetině a spíše čekají, co se uděje. Moc se nikam neženou a hraje se v klidném tempu.
     
    40:20
    Štěpán Vimmer šel do pomalé kličky a u pravé tyčky se pokoušel položeného Šatného podstřelit. Chomutovský brankář ovšem natáhl beton a akci kryje!
     
    40:20
    Hned na startu třetí třetiny se do útoku dostali hosté, ale jeden z hráčů nezakončil ideálně a byl faulován. Uvidíme trestné střílení!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla o jednu branku více, než ta první. Změnou ovšem bylo rozložení branek, obě mužstva se prosadila dvakrát a stav před třetí třetinou je stále lepší pro Piráty. Chomutovští vedou o tři branky a jsou aktivnějším celkem. Kladno se ovšem snaží a nedá se říci, že by hrálo vyloženě špatně.

    Třetí část začne v 19:02.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:24
    Štěpán Vimmer skvěle na levém kruhu vybojoval kotouč a poté se dostal ke střele. Zkoušel to z levé strany, ale Oliver Šatný jeho ránu viděl a puk schoval pod betony.
     
    37:07
    Hosté v plném počtu.
     
    36:49
    Individuálně se do útoku proháčkoval Ondřej Čech, který nabral ďábelskou rychlost. Na pravém kruhu zakončoval, ale jeho rána přesná nebyla a puk skončil nad brankou.
     
    36:33
    Hostujícímu celku se následně hodně dlouho dařilo motat domácí celek, který hraje přesilovku. Celá aktivita hostů byla zakončena zákrokem chomutovského brankáře.
     
    35:47
    Po kombinační hře se ke střele dostal z levého kruhu domácí Jan Spudich. Ten mířil do bližší šibenice, nakonec ale jeho rána skončila na břevně a odrazila se ven!
     
    35:07
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vojtěch Hurta – 2 min., podrážení).
     
    34:38
    Hra pokračovala aktivitou domácího celku. David Martínek posílal puk od modré čáry do brankoviště. Kotouč se ještě několikrát odrážel, ale Liemann nakonec neinkasoval.
     
    33:28
    Z pohledu Kladna to mohl být ještě lepší, ale nyní se Oliver Šatný blýskl parádním zákrokem! Štěpán Vimmer se dostal do úniku a zakončoval bekhendově, ale neuspěl nakonec.
     
    32:28
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a snižují náskok domácího mužstva! VOJTĚCH HURTA dostal přihrávku na hranice brankoviště, odkud se svižnou střelou o břevno prosadil! Asistence: Tomáš Vosyka a Štěpán Vimmer.
     
    32:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Príhoda – 2 min., napadení).
     
    30:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    To byla parádní akce JANA VOSTIŇÁKA, který se nakonec prosazuje a navyšuje vedení svého mužstva! Domácí hráč zavezl kotouč do útoku a nabídl jej spoluhráči. Ten mu jej do brankoviště vrátil a nadvakrát se mu povedlo procpat kotouč do branky. Asistence: Erik Iljuk.
     
    29:17
    Aktivita domácího celku pokračuje. Jakub Kalčík si najel do další střelecké pozice, ale nyní jeho rána skončila v lapačce pozorného brankáře. Matouš Liemann předvádí slušný výkon.
     
    28:44
    Při chuti je Marcel Štefančík, jenž se podél pravého mantinelu dostal až před branku. Zakončoval ke vzdálenější tyčce, ale připraveného Liemanna se mu překonat nepovedlo.
     
    27:54
    Miloš Hanousek se na pravém kruhu dostal k další střele, ale ta nyní úspěch neslavila. Hostující borec zakončoval pouze do boční sítě.
     
    27:15
    Hosté už hráli v plném počtu, když se Piráti dostali do další tutovky! Jakub Kalčík dostal přihrávku před branku, kde jen nastavil hůl. Po jeho teči kotouč skončil těsně nad.
     
    26:10
    Pirátská přesilovka pokračuje. Nyní to po přihrávce Němce zkoušel opět Štefančík, ale jeho pokus z pravého kruhu ukryla hostující jednička ve své lapačce.
     
    25:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dvojnásobná výhoda je brzy využita a Piráti jdou zpátky do tříbrankového vedení! Po kombinační hře se ke střele před pravým kruhem dostal MARCEL ŠTEFANČÍK, jenž dělovkou propálil Liemanna v brance! Asistence: Jiří Kulich a Jan Spudich.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Matyáš Malý – 2 min., podrážení).
     
    24:10
    Hned po vhazování se kotouč dostal mimo ledovou plochu. Pokračovat se tak bude ve střední třetině, kde mezi hokejky centrů bude vhozeno buly.
     
    24:01
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Miloš Hanousek – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:11
    Z přesilovky Kladna utekla skoro minut, ale zatím hostující celek nic nevymyslel. Od modré to zkoušel Malý, ale jeho nahození od mantinelu skončilo na pozorném Šatném.
     
    22:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Jan Ekrt.
     
    22:04
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se následně dostalo do útoku a snižuje stav duelu! MILOŠ HANOUSEK se před levým kruhem dostal ke střeleckému pokusu, puk skončil pod víkem a Šatnému dokonce odletěla láhev! Asistence: Milan Cihelka.
     
    21:16
    Puk před branku dostával Pavel Šugár, ale tomu se puk nepovedlo ideálně tečovat a ten skončil za brankou. Pokračuje se akcí Chomutova.
     
    20:34
    Kladenští jsou na konci své přesilovky a moc se jim nedaří. Nyní vyhodili na icing a hra bude pokračovat před Liemannem. Za pár sekund budou navíc hrát domácí v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Se sirénou se ke střeleckému pokusu dostal hostující Miloš Hanousek. Útočník Kladna byl u levé tyčky, ale zblízka se mu nepovedlo prostřelit pozorného Šatného!
     
    19:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Marcel Štefančík si podél levého mantinelu najel před branku, kde byl faulován. Hra pokračovala výhodou Pirátů a mezi kruhy se ke kotouči dostal JIŘÍ KULICH, který z mezikruží trefil levou šibenici. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici). Trest odpyká Jakub Kalčík.
     
    18:25
    Domácí v plném počtu.
     
    17:41
    Do úniku se dostal Jan Spudich, který přebruslil obránce a zakončoval do betonů připraveného Liemanna. Ondřej Čech se dostal k dorážce, ale Liemann předvedl neskutečný zákrok betonem!
     
    17:04
    Matyáš Malý to zkoušel od levého kruhu, ale jeho rána ke vzdálenější tyčce skončila na Šatným, který jeho snažení vyrazil do rohu kluziště.
     
    16:39
    Piráti se v oslabení dostávali do útoku, ale Lukáš Koblížek přihrávku na modrou čáru špatně zpracoval a píská se ofsajd. Hra bude pokračovat ve střední třetině.
     
    16:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., hákování).
     
    15:44
    Hosté v plném počtu.
     
    14:55
    Po přihrávce zpoza branky se ke střele dostal Marcel Štefančík. Produktivní Pirát to zkoušel z pravého kruhu ke vzdálenější tyčce, ale branku netrefil.
     
    14:17
    Domácí v plném počtu.
     
    13:44
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Filip Deniger.
     
    13:27
    Ondřej Príhoda ve velké šanci. Nejdříve střílel z mezikruží vedle branky, pár sekund na to zblízka zakončoval ještě jednou, ale ani nyní se mu nepovedlo skórovat!
     
    12:53
    Kladenským se nepovedlo vytvořit nic směrem do útoku. Nakonec jejich přihrávka skončila zakázaným uvolněním a pokračuje se před brankou Liemanna.
     
    12:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Kulich – 2 min., podrážení).
     
    11:46
    Jakub Kovár si následně najel do útočné třetiny a z pravé strany přihrával bekhendem skrz pásmo. Ke střele se ale nikdo z domácích nedostal.
     
    10:24
    Další závar před brankou Kladna. Z pravého kruhu to ledě zkoušel Marcel Štefančík, ale jeho pokus skončil na betonech brankáře. Pokračovalo se dorážky, ale třetí trefa nepřišla.
     
    08:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přidávají druhou branku, která je lehce kuriózní! David Martínek střílel od modré čáry do masky hostujícího brankáře. JAN VOSTIŇÁK poté stál na dobrém místě a z dorážky navyšuje vedení domácího mužstva. Asistence: David Martínek a Lukáš Koblížek.
     
    08:38
    Matouš Liemann opět pod palbou. Ondřej Čech si najel po levé straně do útoku, ale jeho rána skončila v lapačce pozorného kladenského brankáře.
     
    07:54
    Piráti byli aktivní v pásmu, ale u levého mantinelu se nemohli dostat ke střelecké pozici. Hra byla nakonec přerušena vinou přihrávky rukou.
     
    06:52
    Přihrávku na modrou čáru dostal hostující Štěpán Vimmer. Následně šel do útoku, ale jeho rána k pravé tyčce skončila v lapačce pozorného Šatného!
     
    06:34
    Domácí v plném počtu.
     
    06:05
    Hosté se dostali ke střeleckému pokusu, ale Šatný jej betonem vyrazil. Ondřej Čech tak vyrazil do protiakce a ušetřil cenný čas v útočném pásmu.
     
    05:27
    Pavel Šugár se mezi kruhy dostal ke kotouči, ale ani nadvakrát se mu jej nepovedlo poslat na branku Chomutova. Ten zatím dobře brání.
     
    04:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., krosček).
     
    04:31
    Piráti byli aktivní a dostali se do další tutovky! Jan Spudich jel sám na branku a u pravé tyčky zakončoval. Matouš Liemann ale skvěle pohlídal tyčku a zasáhl.
     
    03:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se už domácí celek prosazuje a jde do brzkého vedení. ONDŘEJ PRÍHODA byl na konci akce v brankovišti a po povedené akci posílal puk do branky u pravé tyčky! Asistence: Ondřej Čech a Adam Frollo.
     
    03:33
    Ondřej Príhoda byl v další šanci domácího celku! Najel si po levé straně až před branku, ale zatím skvělého Liemanna nepropálil. Ten následně přerušil hru.
     
    02:32
    Domácí celek následně operoval v útočné třetině, ale jednomu z hráčů nevyšla přihrávka přes modrou čáru. Pokračuje se hrou ve střední třetině.
     
    01:44
    Do první akce se hosté dostávali po pravé straně, ale jeden z hráčů byl zbrklý a najel do pásma dříve. Píská se ofsajd a hra bude pokračovat vhazováním ve středu.
     
    01:08
    Piráti pokračují v tlaku! Štěpán Němec nejdříve střílel od pravého mantinelu ke vzdálenější tyčce, ale Liemann zasáhl betonem. Následně si kladenský borec poradil i s bekhendem Kalčíka zblízka.
     
    00:21
    Marcel Štefančík našel před brankou volného Jiřího Kulicha, jenž měl na hokejce první branku utkání. Zblízka ovšem střílel jen do připraveného Liemanna!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný podvečer všem fanouškům mládežnického hokeje! Oba celky jsou na ledové ploše a utkání o cenné až čtyři body brzy začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, J. Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt.

    PZ Kladno: Liemann (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Deniger, Malý, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Hanousek, Šugár, L. Kulich, Frýda, Vimmer, Redlich, Vosyka.

    Rozhodčí: Grech – Kokrment, Baxa.
     
    PZ KLADNO

    Druhý tým z Kladna je na posledním místě skupiny a bojuje o záchranu v elitní dorostenecké skupině. Kladenským se náramně povedl leden, kdy vyhráli několik duelů. Středočeský celek v jednu dobu držel sérii tří výher v řadě, ale poté přišel dvanáctigólový příděl od Sparty.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Severočeský celek drží druhý flek a aktuálně postupuje do play-off. Piráti mají ovšem velice špatnou formu a v posledních čtyřech duelech padli. Nestačili například právě i na zmiňované Kladno, které Piráty porazilo v lednu. Naposledy dorostenecký celek Chomutova prohrál vysoko na ledě pražské Sparty.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! Piráti v rámci dalšího kola dorostenecké extraligy vyzvou poslední PZ Kladno. Utkání v Chomutově startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Príhoda (Čech, Frollo), 9. Vostiňák (Martínek, Koblížek), 20. Kulich (Štefančík), 26. Štefančík (Kulich, Spudich), 31. Vostiňák (Iljuk), 46. Kalčík (Čech), 47. Vostiňák (Pöschl, Koblížek), 59. Štefančík (Pöschl), 61. Kulich (Štefančík, Němec) – 23. Hanousek (Cihelka), 33. Hurta (Vosyka, Vimmer), 51. Hurta (Šugár, Hanousek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, J. Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt.
    PZ Kladno: Liemann (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Deniger, Malý, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Hanousek, Šugár, L. Kulich, Frýda, Vimmer, Redlich, Vosyka.

    Rozhodčí: Grech – Kokrment, Baxa
    bahis siteleri