Jekatěrinburg – Kazaň 0:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Soči 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Jokerit 5:2 (kon.) | Riga – Minsk 3:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 15.02.2019, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    CSKA Moskva

    Moskvané myslí každoročně na ty nejvyšší mety, a ani letošní rok není výjimkou. V současné době okupují první příčku Západní konference a mají jisté play-off. V osmapadesáti zápasech získali skvělých devadesát osm bodů a před druhým Petrohradem mají náskok tří bodů. V posledních pěti zápasech si vedla Moskva znamenitě, jelikož pokaždé vyhrála. Postupně porazila Kazaň, Čerepovec, Dinamo Minsk, Slovan Bratislava a v posledním utkání znovu také Kazaň. V tomto utkání je CSKA jasným favoritem, tak uvidíme, jestli tuto roli potvrdí.

    Nejproduktivnější hráči:
    Michail Grigorenko – 50 bodů (16+34)
    Kiril Kaprizov – 46 bodů (29+17)
    Linden Vey – 40 bodů (10+30)
     
    HC Slovan Bratislava

    Slovenský tým je jasně na posledním místě Západní konference. Dosud získali jen třicet tři bodů v osmapadesáti utkáních. V současné době nemají hostující hokejisté žádnou šanci na play-off a vlastně jen dohrávají sezónu. Zároveň má Slovan hodně negativní skóre -96. Jenže Bratislavě se v posledních pěti celkem dařilo, jelikož vyhrála třikrát a padla jen dvakrát. Výhry si připsala nad Soči, Dinamem Riga a Dinamem Minsk. Naopak padla s Dinamem Minsk a se svým dnešním soupeřem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jeff Taffe – 30 bodů (12+18)
    Rudolf Červený – 23 bodů (11+12)
    Kyle Chipchura – 20 bodů (6+14)
     
    Poslední vzájemné utkání – 11.2.

    Bratislava – CSKA Moskva – 1:4

    Branky a nahrávky: 37. Baranov (Chipchura) – 38. Andronov (Kaprizov, Scott), 42. Kaprizov (Grigorenko, Vey), 45. Kaprizov (Grigorenko, M. Robinson), 50. Kaprizov (Vey).

    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Jánošík, Sersen, Grman, Klok, Bačik, Švarný, Boldižár – Jeglič, Sukel', Liška – Taffe, Chipchura, Červený – C. Bailey, M. Sloboda, Buc – Baranov.

    CSKA Moskva: L. Johansson (Treťjak) – Romanov, Marčenko, Naumenkov, M. Robinson, Pašnin, Nestěrov, Blažijevskij – Tolčinskij, P. Karnauchov, Mamin – Šalunov, Slepyšev, Tělegin – Scott, Kalinin, Andronov – Kaprizov, Grigorenko, Vey.
     
    Česká stopa v utkání

    Rudolf Červený (SBA)
    Lukáš Klok (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, Marčenko, Pašnin, M. Robinson, Čmychov, Romanov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Tolčinskij, P. Karnauchov, Scott – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Slepyšev, Světlakov, Mamin.

    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Švarný, Bačik, Boldižár – Sukel', Jeglič, Liška – Chipchura, Taffe, C. Bailey – M. Sloboda, Baranov, Buc.

    Rozhodčí: Gofman, Kislov – Parikov, Galimov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Stadionem právě dozněla hymna Slovenska. V současné době je ke slyšení také ruská hudba. Poté již nic nebude bránit startu zápasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Utkání nám začalo! Domácí, kteří jsou dnes jasnými favority nastupují v červených dresech. Hostující Slovan zvolil pro dnešek bílou kombinaci.
     
    00:15
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Adam Jánošík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    00:31
    Moskva vyhrála vhazování v útočném pásmu, díky čemuž se dostala ke svému přesilovkovému vzorci. Následná střela od modré letěla vedle branky.
     
    01:08
    Hokejisté z Bratislavy ještě neměli možnost vystřídat, jelikož jejich veškeré pokusy o vyhození byly zastaveny na obranné modré. Moskva má tlak v útoku.
     
    01:52
    Michail Grigorenko vymýšlel šikovnou přihrávku skrze obranné pásmo, ale jeho spoluhráč z útoku nedokázal trefit kotouč z první a zakončit do prázdné.
     
    02:15
    Jánošík je na ledě!
     
    02:34
    Moskva tedy sice měla tlak v útočném pásmu během přesilové hry, jenže ten nevedl k žádné nebezpečné šanci. Každopádně Slovan se nemůže dostat k puku.
     
    03:12
    Znovu jsou u kotouče hokejisté v červených dresech, jenže ani oni se na první pokus nedostali, protože hostující hráči dobře zakročili na obranné modré.
     
    03:45
    Jenže poté jsme viděli přečíslení domácího celku dva na jednoho! Nakonec přišla střela ze středu hřiště, avšak ta byla sražena do rohu.
     
    04:16
    CSKA Moskva má v začátku utkání velký tlak a chtěla by vstřelit branku co nejdříve. Zatím však její kombinaci chybí moment nějakého překvapení.
     
    04:56
    Maxim Šalunov čekal před brankou, kam mu byla také přihrávka adresována. Domácí hráč ovšem puk zasáhnout nedokázal.
     
    05:27
    Teď jsou již domácí hráči vyhnáni z útočného pásma. Už se velmi dlouho nepřerušovalo, a ani jeden z brankářů si nemusel připsat těžší zákrok.
     
    05:43
    Moskva bojovala o puk v útočném pásmu, ovšem ten nakonec vyplaval za brankou Slovanu, kde ho jeho hráči také sebrali, načež poslali puk do středního pásma.
     
    06:09
    Domácí poslali puk jen na zakázané uvolnění. Díky vyhranému vhazování se Slovan dostal k první střele v zápase, kterou vyprodukoval Žiga Jeglič. Jeho rána byla ale sražena jen do ochranné sítě. Následuje první komerční přestávka.
     
    06:37
    Konstantin Okulov dostával přihrávku skoro přes celé hřiště, jenže puk byl sražen mimo jeho působnost. Poté ještě zkoušel vybojovat puk, ale nepovedlo se mu to.
     
    07:12
    Maxim Mamin získal kotouč v útočném pásmu, předvedl zasekávačku, ovšem místo střely zvolil jen přihrávku a jeho tým nakonec o puk přišel.
     
    07:49
    Arťom Čmychov šikovně naznačil, že si přeber kotouč, ale místo toho jen zabrzdil svého spoluhráče, díky čemuž jeho spoluhráč vyjel zpoza branky neatakován.
     
    08:22
    Zatím tedy nevidíme nějakou přehlídku zajímavých šancí. Možná od CSKA čekali fanoušci něco více. Tento tým má sice převahu, ale bez nebezpečných šancí.
     
    08:56
    Tentokrát konečně přišla nějaká střela. Maxim Šalunov to zkusil od mantinelu, ale Jakub Štěpánek jeho pokus viděl a bez potíží zneškodnil.
     
    09:08
    Moskvané rozjeli kolotoč v útočném pásmu, kdy si předávali puk z jedné, jenže stejně jim to k ničemu nepovedlo, jelikož je nepřesná střela vyhnala z pásma.
     
    09:37
    Jeff Taffe posunul puk do útočného pásma, jenže tam nebyl vůbec nikdo z jeho spoluhráčů. Díky tomu může znovu zaútočit domácí celek.
     
    10:04
    Avšak ani jemu se útočná fáze moc nepovedla. Sice přišla dobrá přihrávka křížem, ale nakonec jsme neviděli ani střelu na branku.
     
    10:54
    Hokejisté v červených dresech kombinovali v útočném pásmu, ale jeden z hráčů byl napadán, a tak to zkusil naslepo před branku. O puk tak přišel.
     
    11:36
    Znovu se hraje dlouho dobu bez přerušení a viděli jsme střelu v podání Slovanu. Těch tedy ještě moc nebylo. Avšak ta byla sražena vedle branky.
     
    12:04
    CSKA získala kotouč v útočném pásmu, ale jelikož zde byli jen dva domácí hráči, tak se na puku moc dlouho neudrželi. To se však dá říct i o hostech.
     
    12:48
    Moskva se evidentně snaží něco udělat se současným výsledkem, ale zatím to není ono. Každopádně už se probudili fanoušci, kteří by mohli svůj tým nakopnout.
     
    13:03
    Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma, ale po chvilce se kotouč ztratil všem z dohledu. Je tedy přerušeno a následuje druhá komerční přestávka.
     
    13:25
    Dávid Buc byl sice na puku, ovšem dlouho se u něj nezdržel. Jen poslal puk do útočného pásma, ovšem tam se na něj vrhli jen domácí hokejisté.
     
    14:09
    Konečně nějaká zajímavá situace! Anton Slepyšev zasekl puk, díky čemuž vyšachoval soupeře. Poté to zkusil bekhendem a Štěpánek toho moc neviděl. Slepyšev však trefil jen brusli svého spoluhráče!
     
    14:34
    Zatím to vypadá, že se hraje především o střední pásmo. Spousta útoků již dnes ztroskotala především v tomto území. Uvidíme jestli se něco brzy změní.
     
    15:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí ukazují, že jsou dnes lepším týmem a střílí první branku v utkání! Alexandr Popov mohl zakončovat z první, ale puk mu sjel z hole. Štěpánek však byl na zemi, Popov objel branki a poslal puk na KONSTANTINA OKULOVA, který bez potíží trefil prázdnu branku. Asistence: Alexandr Popov.
    15:23 Konstantin OKULOV - 1:0
     
    16:24
    Na druhé straně se dostali do mírného tlaku také hostující hráči, ale přišla jen jedna střela, která se navíc nevešla mezi tři tyče. O puk ještě navíc přišli.
     
    17:03
    Kotouč mají znovu na svých hokejkách domácí hokejisté, ale ti přišli o puk při přechodu do středního pásma.
     
    17:29
    Díky čemuž se dostali hosté do velké šance! Casey Bailey jel sám na gólmana, ale nic nevymyslel a poslal puk jen doprostřed brány, kde byl Sorokin připraven a v pohodě zasáhl.
     
    18:31
    Na druhé straně už kombinují domácí hokejisté, jenže se nemohou znovu dostat k zakončení. Slovan dnes celkem solidně brání, přesto prohrává.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:17
    Tak teď chyběl kousek k tomu aby domácí vedli už o dvě branky! Přišla střela od modré, která byla sražena a kotouč jen těsně nespadl do branky!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina dnešního utkání, po které vede domácí Moskva o jednu branku. Ta byla sice celou třetinu lepší, jenže prosadit se dokázala až v šestnácté minutě. Velkou zásluhu na brance má Popov, ale samotnou branku vstřelil Konstantin Okulov. Každopádně jestli se CSKA nechce bát o své vítězství, bude muset přidat.

    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 7 – 3
    Zblokované střely: 4 – 7
    Vhazování: 7 – 5
    Hity: 6 – 4
    Trestné minuty: 0 – 2
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    No, tohle vypadalo hodně zajímavě! Klas Dahlbeck to zkusil krátce po vhazování, obhodil si dva protihráče, ale u puku byl o kousek později.
     
    20:51
    Od té doby se na puku drží Slovan, ale zatím se nemůže dostat do útočného pásma. Díky tomu se k puku nakonec dostala Moskva.
     
    21:22
    Jenže ani ta se s pukem moc daleko nedostala. Přišla unáhlená střela od modré, která se jen odrazila od zadního mantinelu a dojela až do středního pásma.
     
    22:07
    Konstantin Okulov mohl přidat dnes svou druhou branku, hraje opravdu dobře! Dostal se individuálně před Štěpánka, jenže místečko mezi rukou a tělem najít nedokázal.
     
    22:19
    Hostující hráč se snažil probít ke kotouči v útočném pásmu, ale velmi rychle narazil. Najel jen do svého soupeře, který jeho atak ustál bez větších potíží.
     
    22:40
    Domácí hráč byl sice napomenut na buly, přesto ho na druhý pokus dokázal vyhrát. Bratislava se sice poté dostala ke kotouči, ale poslal ho jen na icing.
     
    23:04
    Vypadá to, že Moskva by chtěla rychle se dostat do dvou brankového vedení. Přišla křižná přihrávka, jenže po střele z první se Štěpánek dokázal přesunout.
     
    23:34
    Tak tato rozehrávka se domácímu týmu nepovedla. Měl přijít pas do rychlého protiútoku, ale kotouč skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    24:07
    Marek Sloboda dostal přihrávku a chtěl pálit zápěstím. Jeho rána však byla sražená první hráčem, který se před něj postavil. U puku jsou domácí.
     
    24:37
    To byla solidní dělovka od modré, kterou vyprodukoval Arťom Čmychov. Jakub Štěpánek puk ale udržel v lapačce, díky čemuž nemohl Okulov dorážet.
     
    24:49
    Arťom Čmychov se ocitl znovu v dobré pozici. Znovu pálil od modré z první, tentokrát mu přiťuknul spoluhráč z obrany, jenže puk nedoletěl až k brance.
     
    25:38
    Tato rozehrávka se domácímu celku nepovedla. Andrej Světlakov ovšem zapnul své Motory a jen díky němu se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    26:09
    Chvilku trvalo, než si rozhodčí všimli, že za Sorokinem je posunutá branka. Hra je tedy přerušena a rovnou zde máme první komerční přestávku v této periodě.
     
    26:16
    Anton Slepyšev chtěl udělat kličku, kterou by se zbavil protihráče na útočné modré. Ten se mu však do puku trefil a domácí hráč o něj nakonec přišel.
     
    27:36
    Jemné nahození přišlo od týmu ze slovenského hlavního města. Sorokin ho viděl a bez nejmenších problémů schoval v lapačce. Vhazování u něj.
     
    27:51
    Pavel Karnauchov to zkoušel individuálně. Už to vypadalo na úspěšnou misi, ale v poslední chvili mu vystavil soupeř stopku na modré, když sám upadl.
     
    28:27
    Adam Jánošík drží kotouč ve svém obranném pásmu a nemá kam poslat puk, jelikož mu nikdo z jeho spoluhráčů nikam nenajel, tak o puk přišel.
     
    29:08
    Tak tohle zavánělo druhou brankou v síti hostí! Štěpánek vyrazil kotouč jen vedle sebe, kde byl připravený Alexandr Popov, jehož střelu z první parádním zákrokem vyrazil český gólman!
     
    30:06
    Již je za námi polovina dnešního utkání, po které stále vede domácí tým o jednu branku. To však není jistota a stát se ještě může cokoliv.
     
    30:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky a nutno dodat, že Moskva vede naprosto zaslouženě. LINDEN VEY měl dlouho puk na holi, nakonec si najel do prostoru kruhu a parádní ranou rozvlnil síťku bratislavské branky. Asistence: Alexandr Romanov a Kirill Kaprizov.
    30:47 Linden VEY - 2:0
     
    31:02
    Pavel Karnauchov sprintoval za kotoučem, jenže hostující obránce to měl podstatně blíže, takže stihl puk bez větších potíží odehrát.
     
    31:42
    Hostující hokejista to zkusil od modré, ale jeho rána byla sražena klubkem hráčů, kteří byli nastěhováni před Sorokinem. ten tedy zasahovat nemusel.
     
    32:21
    Maxim Šalunov to šikovně posílal na svého spoluhráče, který si mezitím najel před gólmana. K teči se ovšem nakonec jen těsně nedostal.
     
    32:42
    Nakonec musel Jakub Štěpánek ještě předvést jeden zákrok, ale ten byl úspěšný. Následuje druhá komerční pauza v této třetině.
     
    32:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky! Klas Dahlbeck nahodil kotouč, který se odrazil zpátky před branku. Tam byl připravený MAXIM MAMIN, jenž poslal puk bekhendem parádně pod tyčku! Asistence: Klas Dahlbeck a Anton Slepyšev.
    32:48 Maxim MAMIN - 3:0
     
    34:14
    Tohle vypadá dnes hodně nadějně pro domácí celek, který z tohoto zápasu nemůže chtít nic jiného než tři body. Vedení 3:0 je k tomuto cíli blízko.
     
    34:49
    A Moskvané vypadají, že toho ještě nemají dost. Najednou působí hodně živým dojmem. Jsou všude dříve a Bratislava nemá nejmenší šanci.
     
    35:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A už je to o čtyři branky!Tato branka navíc padla po parádní střele! K té se dostal KONSTANTIN OKULOV, jehož parádní rána vymetla pavouky v šibenici vzdálenější tyčky. Ten si tedy připisuje dnes druhou branku. Asistence: Alexandr Popov a Maxim Šalunov.
    35:09 Konstantin OKULOV - 4:0
     
    36:56
    Hra se navíc v posledních minutách ani nepřerušuje a tempo dnešního zápasu je opravdu rychlé.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Grigorenko – 2 min., hákování).
     
    37:31
    Začátek se tedy hostujícímu celku nepovedl, jelikož domácí poslali kotouč až za branku soupeře. Teď už jsou však hráči Slovanu nastěhovaní v pásmu.
     
    38:00
    Bratislava dokázala udělat velký závar před brankou svého soupeře! Nikdo z hráčů slovenského týmu ovšem puk do branky nedokázal dostat.
     
    38:56
    Michail Grigorenko je na ledě!
     
    39:10
    Každopádně hokejisté v bílém se drží v útočném pásmu, ale Moskva dnes brání opravdu dobře. Sorokin má velkou šanci vychytat dnes čisté konto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Jsou za námi již dvě periody dnešního utkání, po kterých vede domácí celek již o tři branky! Ten totiž vstřelil hned tři branky ve druhé periodě, kdy se postupně prosadili Vey, Mamin a Okulov.

    Poslední třetina začne přibližně v 18:57.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku: 18 – 10
    Zblokované střely: 11 – 8
    Vhazování: 17 – 10
    Hity: 10 – 11
    Trestné minuty: 2 – 2
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Moskva se ihned pokoušela dostat do útočného pásma, ale nevyšlo jí to. Zastavil jí totiž hvizd sudího a ofsajd. Následné buly vyhráli znovu domácí.
     
    40:58
    Už to vypadalo, že se Bratislava dostane do zajímavé šance. Jenže přihrávka přes šíři hřiště šla jen na brusli a hráč hostí nedokázal zakončit.
     
    41:47
    Marek Sloboda v obrovské šanci! Tento slovenský šikula se dostal do dobré střelecké pozice, jenže jeho střela trefila kousek výstroje Sorokina, odkud se odrazila do tyčky!
     
    42:12
    Slovan by ještě chtěl něco udělat se zápasem. Otázkou je, jestli už není pozdě. Sorokin působí velmi jistým dojmem, navíc domácí stále vedou o čtyři branky.
     
    42:36
    Domácí celek se znovu chtěl dostat do útočného pásma, jenže znovu ho v tom zastavil ofsajd. Štěpánek ještě v této periodě nemusel zasahovat.
     
    43:02
    Teď už ano! Jeden z hokejistů Moskvy se dostával do samostatného nájezdu, ale český gólman ho dokázal vychytat. Slovan je znovu u puku.
     
    43:55
    Tentokrát se CSKA dostala do útočného pásma, jde dlouho kombinuje. Zatím je to však bez nějaké střely a Štěpánek si nemusel připsat žádný zákrok.
     
    44:36
    Nakonec jsme přece jen viděli střelu v podání domácích. Tento projektil ovšem jen prolétl okolo hostující branky a vyhnal Moskvu z útočného pásma.
     
    45:20
    Domácí hokejisté jsou s pukem ve vlastní obranné třetině, jenže nemohou se odtamtud dostat. Slovan dobře napadá, ovšem ke kotouči se nemůže dostat.
     
    46:10
    Tentokrát jsou v útoku znovu hokejisté v červeném v útočném pásmu. Přišla střela z vrcholku kruhu, ale Štěpánek zakročil lapačkou a puk drží.
     
    46:17
    Je před námi první komerční pauza ve třetí části.
     
    46:24
    Moskvané vyhráli vhazování v útočném pásmu. Díky tomu se kotouč dostal na modrou, odkud pálil domácí obránce, ale jeho rána šla vedle branky.
     
    47:02
    Sergej Tolčinskij si udělal nějaké parádičky s pukem, ale byl jen na obranné modré, kde ho nikdo nenapadal. Poté jen poslal puk svému spoluhráči a šel střídat.
     
    47:48
    No, v posledních několika minutách nesnese hra přísnější měřítko. Moskva si je vědomá svého vedení, a tak se nikam netlačí. Slovan zase nic nepředvádí.
     
    48:45
    Hokejisté v červeném se zkoušeli probít do útočného pásma, jenže je znovu zastavila obrana Slovanu. Ten si brání střední pásmo dnes celkem solidně.
     
    49:55
    Ne, vypadá to, že dnešní utkání je rozhodnuté. Moskva vede o čtyři branky, zatímco Bratislava v útočném pásmu dnes ještě nic nevymyslela.
     
    50:45
    Navíc Moskvané se snaží dohrávat souboje a stále se snaží napadat hodně vysoko. S pukem tedy častěji hrají hosté, ale CSKA dobře brání.
     
    51:27
    Lídři tabulky byli v útočném pásmu. Dokonce se dostali ke střele, jenže rána od modré se jen odrazila od zadního mantinelu a ven ze třetiny.
     
    52:02
    Další střela v podání domácích hráčů! Ta tentokrát byla dobrá, jelikož to byla střela z prostoru mezi kruhy, ale s tou si Štěpánek poradil.
     
    52:23
    Na druhé straně se dostali ke střele také hostující hráči, ovšem Sorokin si s tímto pokusem poradil, když stihl dát svou ruku k tělu. Následuje komerční pauza.
     
    52:38
    Hosté sice vyhráli vhazování v útočném pásmu, jenže sami se o něj připravili. Jeden z nich plácl do puku, který přejel až do středního pásma.
     
    53:14
    Hráči v červeném bojovali o kotouč za brankou svého soupeře. Tento souboj navíc vyhráli, ale střela přišla z velkého úhlu a jen prolétla brankovištěm.
     
    53:50
    Navíc Slovan se nemůže dostat ke kotouči. Teď se ho jen tak zbavil a Moskva mohla bez potíží založit útok. Místo toho poslal puk jen na zakázané uvolnění.
     
    54:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislava přece jen snižuje stav dnešního utkání a už je zase o tři branky! MÁRIO GRMAN se dostal ke kotouči po vyhraném vhazování. Nakopl své rychlé nohy,objel branku a parádně zavěsil pod horní tyčku bekhendem! Asistence: Dávid Buc.
    54:01 Mário GRMAN - 4:1
     
    54:44
    Na druhé straně jeli domácí hráči do přečíslení dva na jednoho! Hráč, který celou akci vedl, to nakonec vzal na sebe, jenže jeho rána nebyla přesná.
     
    55:21
    Každopádně Moskva nepouští svého soupeře ke kotouči, navíc sama hraje v útočném pásmu. Štěpánek tentokrát střelu viděl a zakročil.
     
    55:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Kyle Chipchura – 2 min., hrubost).
     
    56:07
    Máme tedy před sebou dvě minuty, kdy se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Na jejich samém začátku poslala Bratislava puk na zakázané uvolnění.
     
    56:28
    Adam Liška se dostal ke střele. Jenže byl celkem daleko, navíc Sorokin dobře viděl, a tak jeho střelu vyrazil do ochranné sítě. Buly po jeho levici.
     
    56:49
    Klas Dahlbeck se dostal ke střele. Tu vypálil odněkud z kruhu, ale jeho rána trefila přesně nastavenou lapačku Jakuba Štěpánka, který si připsal úspěšný zákrok.
     
    57:24
    Obrovská šance Slovanu! Ten se z ničeho nic ocitl před branku, kde to bylo dva na jednoho. Michal Sersen dostával přihrávku, aby mohl pálit do prázdné, jenže ta byla znehodnocena padajícím obráncem, který ji vychýlil.
     
    57:50
    Oba týmy hrají v pěti!
     
    58:07
    Do konce hry nám zbývají necelé dvě minutky. Ty začnou v obranném pásmu domácího celku, který poslal kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    58:29
    Na hranici pravidel nyní zakročil jeden z domácích, který se díky tomu dostal k puku v útočném pásmu, kde ušetřil několik vteřin do konce zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    59:16
    Andrej Světlakov se ještě dostal ke střele. Pálil zápěstím kousek od modré čáry, ovšem jeho rána byla sražena prvním hráčem, který před ním stál.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní souboj nakonec ovládl favorit dnešního zápasu, kterým byla Moskva. Ta o svém vítězství rozhodla ve druhé třetině, kde vstřelila hned tři branky ze svých čtyř. Slovan se dokázal prosadit jen jednou. Byla to jediná branka, jež padla v padesáté páté minutě a kterou vstřelil Mário Grman.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 26 – 15
    Zblokované střely: 15 – 13
    Vhazování: 30 – 15
    Hity: 15 – 17
    Trestné minuty: 4 – 4
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:43:05)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 16. Okulov (Al. Popov), 31. Vey (Romanov, Kaprizov), 33. Mamin (Dahlbeck, Slepyšev), 36. Okulov (Al. Popov, Šalunov) – 55. Grman (Buc)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, Marčenko, Pašnin, M. Robinson, Čmychov, Romanov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Tolčinskij, P. Karnauchov, Scott – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Slepyšev, Světlakov, Mamin.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Švarný, Bačik, Boldižár – Sukel', Jeglič, Liška – Chipchura, Taffe, C. Bailey – M. Sloboda, Baranov, Buc.

    Rozhodčí: Gofman, Kislov – Parikov, Galimov

    Diváci: 9133
    bahis siteleri