Jičín – Vítkovice 3:9 (kon.) | Ne – Židenice 7:3 (kon.) | Slavia Plzeň – Olomouc 1:3 (kon.)
Ostrava – Liberec 10:0 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
3:9 (0:4, 1:2, 2:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 16.02.2019, 15:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 21. kolo
     
    58:28
    Jičín zachránilo břevno od nepopulární desáté branky!
     
    58:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. Vítkovice využily otevřené obrany Jičína a ŠÁRKA BOĹOVÁ svým druhým gólem v utkání posílá Vítkovice do vedení 9:3. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    55:48
    Oddechový čas pro 1. SC TEMPISH Vítkovice.
     
    52:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Samková výborně kryla dva střelecké pokusy za sebou, ale na ten třetí o chvíli později nedosáhla. ELIŠKA PLANKOVÁ mířila přesně k pravé tyči. Asistence:Barbora Husková.
     
    49:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky udělaly velkou chybu v obraně, když jim dokázala utéct JUSTYNA KRZYWAKOVÁ, která kličkou do forhendu dokázala zakončit přesně – 3:7. Asistence: Lucie Theimerová.
     
    41:33
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak pozor, nyní je to již jen o tři branky. To je tedy vstup Jičína do třetí třetiny. Tentokrát se mezi úspěšné střelce zapisuje ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    41:05
    Jičín právě vstřelil branku!
    Jičín se nevzdává a snižuje z kraje třetí třetiny na rozdíl čtyř branek. Před brankou se dostala ke střele MARKÉTA KOSOVÁ, která neomylně propálila Příleskou. Asistence: Zuzana Svobodová.
     
    38:02
    Bachmaierová sehrála s Paulovičovou pěknou akci, na jejímž konci první jmenovaná pálila na branku. Tam však Příleskou zastoupila jedna z bránících hráček a míček zablokovala. To byla velká šance pro Jičín.
     
    37:12
    Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky se dočkaly. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ z levé strany dokázala propálit Nikolu Příleskou. Autorka branky také svůj zásah stylově oslavila. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    35:09
    Dnešní utkání sleduje 74 diváků.
     
    34:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrana Jičína nechala "pláchnout" JUSTYNU KRZYWAKOVOU, která udělala Samkové kličku a pohotově zakončila do branky. Asistence: Barbora Husková.
     
    27:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla pěkná souhra, kterou předvedly vítkovické hráčky. Před brankou zůstala osamocena LENKA NOVOTNÁ, která z první zametla míček pod horní tyč – 0:5. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Justyna Krzywaková – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    19:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice založily rychlý protiútok, který přesnou střelou zakončila KAMILA PALONCYOVÁ. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    18:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přecijen využívají přesilovou hru. BARBORA HUSKOVÁ si krásně vyběhla před branku, odkud nechytatelně zamířila k pravé tyči – 0:3! Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    17:08
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Zuzana Svobodová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    08:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují na rozdíl dvou branek. Pohotovou střelou v předbrankovém prostoru se prezentovala ŠÁRKA BOĹOVÁ. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    03:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na úvodní branku jsme nemuseli čekat příliš dlouho. Vítkovický tlak přetavila v úvodní branku BARBORA HUSKOVÁ, která z větší vzdálenosti z první propálila Samkovou. Asistence: Justyna Krzywaková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 38. Bachmaierová (Kuchařová), 42. Kosová (Svobodová), 42. Jarolímová (Bachmaierová) – 4. Husková (Krzywaková), 9. Boľová (Šupáková), 19. Husková (Paloncyová), 20. Paloncyová (Šupáková), 28. Novotná (Krzywaková), 35. Krzywaková (Husková), 50. Krzywaková (Theimerová), 53. Planková (Husková), 58. Boľová (Šupáková)


    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Růžičková, Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Jarolímová, Žůrková, T. Mrázková – Kuchařová, Svobodová, Bachmaierová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Krzystyniaková, Peterková, Theimerová, Planková – Boľová, Novotná, Enenkelová – Šupáková, Husková, Paloncyová – Maděrová, Hyršová, Krzywaková – L. Suchánková.

    Rozhodčí: Kateřina Hátlová, Lenka Jansová

    Diváci: 74
    bahis siteleri