Panthers – Chodov 4:8 (kon.)
konec
Panthers Praha
4:8 (2:2, 0:3, 2:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 17.02.2019, 18:30 • Sport Centrum Hostivice • ČEZ Extraliga žen • 21. kolo
     
    59:47
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Panterky dočkaly ještě jedné trefy. TEREZA SYSLOVÁ se vymotala od mantinelu a svou ránu schovala doslova pod zem – míček vyplaval až za nataženou nohou nic netušící Christianové. Asistence:Anežka Slaná.
     
    57:51
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Karolína Kellovská – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    57:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Vesecká nedokázala do konce dotáhnout samostatný únik a na druhou stranu tím vyslala rychlík jménem Řepková, jenž ještě vylepšil situaci nahrávkou na MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU, jenž po zemi přidává osmý gól. Asistence: Martina Řepková.
     
    56:14
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Michaela Lupačová – 2 min., Nedovolená vzdálenost).
     
    53:26
    Zmatky v brakovišti musela rychlým přesunem řešit Červová, která bryskním přesunem lapila gólovou dorážku Pláškové!
     
    46:35
    S šancemi se roztrhl pytel, ze vzduchu mohla další únik zakončovat Miklíková, balon ale netrefila a navíc se ukázkově rozplácla o naleštěný povrch.
     
    46:07
    Velké chvíle i a druhé straně, Jelínková nevyzrála z úniku na Christianovou, kterou trefila jen do pupku!
     
    43:44
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A TEREZA SYSLOVÁ z něj vykřesala ještě naději! Počkala si na pohyb Christianové a následnou rychlou kličkou do strany ji překonala! Bez asistence.
     
    43:44
    Další nájezd pro Panterky!
     
    42:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hodně smolný moment pro Panterky. Nahození MARKÉTA SVAČINOVÁ si srazila do vlastní brány jedna z obránkyň a Chodov tak jde do trháku. Asistence: Karolína Kellovská.
     
    42:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle sehrály hostující hráčky parádně – kros přes půl hřiště našel přesně hokejku DANIELY FRANTÍKOVÉ, která bez obtíží zamířila do prázdné klece. Asistence: Nela Jiráková.
     
    41:36
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Kristýna Lochmannová – 2 min., Bránění ve hře).
     
    38:57
    Krásně na jeden dotyk to sehrály Hanzlíková s Peštovou, trefily však pouze připravenou Lochmannovou. Ta následně zničila první jmenovanou výstavními jeslemi, protiútok ale nedokázala zakončit střelou.
     
    33:04
    Dlouho to vypadalo, že Florianová provede nějakou kulišárnu, nakonec však vystřelila do míst, kam se vkládá teploměr – Christianová chytá!
     
    33:04
    Slaná byla faulována v úniku a uvidíme tak trestné střílení pro domácí!
     
    32:06
    Další gól mohla přidat Jiráková, z vrcholku kruhů nicméně jen lízla vnější stranu spojnice.
     
    31:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jenže domácím hráčkám nebyl k ničemu platný. Po pravé straně si nechaly prchnout KAROLÍNU SUCHOU, která gólem na vzdálenější tyč přidává další bod do své sbírky a zvyšuje na 2:5. Asistence: Nela Jiráková.
     
    27:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    A mrzet jí to může dvojnásob, neb Chodov odskakuje do dvojnásobného vedení. Suchá vyhledala na středu nekrytou MAGDALENU PLÁŠKOVOU, jenž už neměla potíž najít volnou skulinku u levé tyče. Asistence:Karolína Suchá.
     
    26:38
    A další branková příležitost domácích, Miklíková ze slibné pozice pod kruhy mířila těsně nad!
     
    25:55
    O poznání více práce však měla s náporem Slané s Lochmannovou – útočnice Panthers v jednu chvíli hostující gólmanku téměř dokázaly přehodit, chyběla jim ale trocha štěstíčka!
     
    22:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól pro domácí. Tůmová si nedošla pro dlouhou přihrávkou a nechala tak vyniknout KAROLÍNU SUCHOU, jenž takovou plácačkou o zadní tyč vrací Chodovu vedení. Asistence: Nela Jiráková.
     
    19:27
    Panterky nehrají vůbec špatnou první třetinu. Slaná sice v úniku dvou na jednu nedokázala trefit balonek tak, jak chtěla, z následné série dorážek se ale Christianové musela pořádně zamotat šiška!
     
    17:57
    Obrovský tlak Chodova! Červová létala ze strany na stranu jako rozjetý důlní vozík, většinu práce ale za ní udělala obrana, která zblokovala několik ostrých střel a nakonec celý zámek ukončila faulem.
     
    15:05
    V Hostivicích mohlo být ještě veseleji! Miklíková se utrhla do samostatného úniku, který však zakončila pouze do hrudi hostující brankářky. Následná dorážka z hodně akrobatické pozice potkala na cestě jen připravené holínky navrátivší se Frantíkové.
     
    14:07
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno! Dlouhý pas po mantinelu sklepla Tůmová krásně pod sebe na TEREZU PITTERLINGOVOU, jenž zhodnotila situaci na výbornou a ukrytou střelou na bližší tyč prostřeluje Christianovou! Asistence: Dominika Tůmová.
     
    09:11
    Lvice jsou nadále aktivní a mohly jít do dvoubrankového vedení. Preisslerová se vymotala z obležení dvou hráček a její následná rána skončila na spojnici!
     
    08:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov v krátkém časovém období otáčí skóre. Rána TEREZY HANZLÍKOVÉ sice rozhodně nepřekročila povolenou rychlost v obci, ke smůle domácích ale byla dostatečně přesná na to, aby prošla mezírkou mezi betony domácí gólmanky. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    07:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jenže záhy je srovnáno. Christianová přežila ostré rány Pitterlingové se Slanou a dovolila tak uniknout MARTINĚ ŘEPKOVÉ, která si sama proti Červové věděla rady. Asistence: Markéta Svačinová.
     
    06:12
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A z protiakce se ujímají vedení! Florianová nahazovala téměř z půlky přes celou šíři hřiště na volnou BARBARU JELÍNKOVOU, která náramným volejem v úrovni kolen poprvé rozvlňuje síťku! Asistence: Lucie Florianová.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 7. Jelínková (Florianová), 15. Pitterlingová (Tůmová), 44. Syslová, 60. Syslová (Slaná) – 8. Řepková (Svačinová), 9. Hanzlíková (Pekárková), 23. Suchá (Jiráková), 28. Plášková (Suchá), 32. Suchá (Jiráková), 43. Frantíková (Jiráková), 43. Svačinová (Ka. Kellovská), 58. Plášková (Řepková)


    Panthers Praha: Červová (Horňáková) – Vranová, Florianová, Syslová, Pitterlingová, Boháčová – Vesecká, Škvorová, Lochmannová (C) – Slaná, Tůmová, Miklíková – Lupačová, Jelínková, A. Nováková – Šporová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Kr. Kellovská, Nosková, Svačinová, Vrbová – Frantíková (C), Plášková, Pekárková – Belicová, P. Beránková, Hanzlíková – Ka. Kellovská, Peštová, Preisslerová – Řepková, Suchá.

    Rozhodčí: Kostínek, Reichelt

    Diváci: 83
    bahis siteleri