Litvínov – Třinec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Úterý 19.02.2019, 18:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Jakub KLEPIŠ - 2:5
     
    58:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Eklund nezvládl rozehrávku útočné akce, jeho špatnou přihrávku vystihl ve středním pásmu JAKUB KLEPIŠ a poslal puk k levé tyči odkryté pardubické branky.
     
    58:38
    Kacetl zůstává na střídačce, Pardubice to zkusí v šesti!
     
    58:26
    Do předbrankového prostoru dostal nahrávku Sýkora, který z první minul levou tyčku!
    53:17 David ŠŤASTNÝ - 2:4
     
    53:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si dlouho nevypracovali žádnou vážnější šanci, jenže nyní pardubická obrana zaváhala a domácí opět ztrácejí dvě branky. Pabiška našel přihrávkou přes celou šíři pásma na pravé straně volného DAVIDA ŠŤASTNÉHO, tomu sice chvíli trvalo, než si puk připravil na střelu, ale měl dostatek prostoru a zakončil přesně nad rameno Kacetla. Asistence: Lukáš Pabiška a Lukáš Žejdl.
    42:41 Petr SÝKORA - 2:3
     
    42:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po bekhendovém nahození do útočné třetiny pardubického hráče od vlastní modré nevypustil Ihnačák souboj v levém rohu hřiště, což se mu vyplatilo a vybojoval kotouč, který hned nahrál před bránu PETRU SÝKOROVI a ten zakončil z první přesně mezi betony brankáře Růžičky. Asistence: Brian Ihnačák a Rostislav Marosz.
     
    40:12
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Mathias Porseland – 2 min., podrážení).
    39:50 Radim ZOHORNA - 1:3
     
    39:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru třetiny navyšují své vedení na rozdíl dvou branek. Němeček nahrál zpoza brány do předbrankového prostoru RADIMU ZOHORNOVI, který trochu se štěstím dostal puk za ležícího brankáře Kacetla, kotouč totiž ještě mírně lízl beton pardubického gólmana. Asistence: David Němeček a Michal Vondrka.
     
    33:06
    Nyní si vyzkouší přesilovku také Dynamo, když Pavol Skalický zasáhl u mantinelu hokejkou do obličeje Ihnačáka, jenž se hned poroučel k ledu, žádný krvavý šrám ale nemá.
     
    31:24
    Když pálil z prvné příklepem Kotvan od modré, brankář Kacetl seděl ve svém brankovišti, jenže Kotvan nastřelil pouze před brankou clonícího svého spoluhráče Skalického.
     
    30:41
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Brian Ihnačák – 2 min., podrážení).
    29:36 Sabahudin KOVAČEVIČ - 1:2
     
    29:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Šťastný na modré čáře obešel kličkou protihráče a na z pravé strany nahrál do mezikruží SABAHUDINOVI KOVAČEVIČOVI, jenž si zaklepal o nahrávku a překonal Kacetla těsně po konci početní výhody hostů střelou nad pravý beton. Asistence: David Šťastný a Martin Pláněk.
     
    28:33
    Švédský zadák Porseland, který se dnes naplno zařadil do pardubické sestavy, se mohl úvést brankou. Dostal se do samostatného úniku, jeho střelu zápěstím však Růžička zlikvidoval.
     
    27:31
    Pardubičtí jedno oslabení ubránili a hned je čeká další, jelikož hráli v šesti. Trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    24:57
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jacob Cardwell – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    23:20 Oscar EKLUND - 1:1
     
    23:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velice pohledná akce! Pardubičtí rozjeli rychlý útok dlouhou přihrávkou na Ihnačáka, jenž nahrál z pravé strany na druhou stranu Maroszovi, Sýkora po nahrávce mezi kruhy místo střely zvolil ještě přihrávku do druhé vlny na obránce OSCARA EKLUNDA, který si bekhendovým blafákem poradil s vyjetým brankářem Růžičkou. Asistence: Petr Sýkora a Rostislav Marosz.
     
    23:06
    Ihnačák nahrál z pravého rohu hřiště Eklundovi, který z první z dobré střelecké pozice minul branku!
     
    19:39
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Tomáš Rolinek – 2 min., podrážení).
    17:35 Pavol SKALICKÝ - 0:1
     
    17:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z nevýrazné akce se hosté ujímají na konci první části vedení. Po vhazování po levici Kacetla se v kruhu dostal k poskakujícímu puku PAVOL SKALICKÝ a zkusil zakončit na bližší tyč, kde byl připravený brankář Kacetl, ale puk mu se štěstím pro hosty propadl za záda. Bez asistence.
     
    11:29
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Mathias Porseland – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:38
    Tentokrát už kotouč na Marosze prošel a on nahrál na střed rozjetému Petru Sýkorovi, který zkusil překonal Růžičku bekhendovým blafákem, ten ale nedotáhl do dokonalosti a zakončil do betonu brankáře. Následuje komerční přestávka.
     
    05:25
    Flynn vyslal přihrávkou z pravé strany na střed do úniku Kousala, ten v rychlosti a tísněný obráncem nedokázal ideálně zakončit.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 24. Eklund (P. Sýkora, Marosz), 43. P. Sýkora (Ihnačák, Marosz) – 18. Skalický, 30. Kovačevič (Šťastný, Pláněk), 40. R. Zohorna (Němeček, Vondrka), 54. Šťastný (Pabiška, Žejdl), 59. Klepiš


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Porseland, Eklund, Schaus, Mikuš, Holland, Cardwell, J. Zdráhal – L. Horký, Mandát, Machala – Hovorka, Bubela, Rolinek – P. Sýkora, Ihnačák, Marosz – Koffer, Poulíček, Dušek.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krofta) – Pláněk, Bernad, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa, Němeček – Vondrka, Klepiš, Skalický – Šťastný, Žejdl, Pabiška – Látal, P. Musil, R. Zohorna – P. Kousal, T. Knotek, Flynn.

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Bryška, Frodl

    Diváci: 5588
    bahis siteleri