Arsenal – Bournemouth 5:1 (kon.) | Southampton – Fulham 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
Chelsea – Tottenham 2:0 (kon.) | Liverpool – Watford 5:0 (kon.) | Manchester City – West Ham 1:0 (kon.)
konec
Manchester City
1:0 (0:0)
West Ham United
Středa 27.02.2019, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 11:1. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 2:6. (22:51:23)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Manchesteru City, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. I ve druhém poločase jsme sledovali územní převahu domácích, která přinesla zisk pokutového kopu. Ten si vzal na starost Agüero, který se tak postaral o jedinou branku tohoto zápasu. I vzápětí měl Manchester City více ze hry, naopak soupeř se většinu času pouze bránil, což pochopitelně nepřinášelo nebezpečné akce v podání West Hamu. Jen pro připomenutí, před vedoucí brankou City, měl na druhé straně obrovskou šanci Carroll, který v ní ale selhal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Foden se i tentokráte postaral o rozehrávku, která i tentokráte směřovala po zemi. Manchester City se snaží dohrát tohoto utkání bez fatální hrubice.
     
    90+2
    Následně to kolmicí za obranu zkoušel De Bruyne, kterému se ale nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů. To vadit nemusí, jeho celek bude zahrávat rohový kop.
     
    90+1
    Domácí si ještě vybojovali jeden rohový kop, který byl rozehrán nakrátko. West Ham se na malý moment dostal k míči, avšak o něj hodně rychle přišel.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí i nadále drží hubené vedení. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Teprve druhá žlutá karta tohoto zápasu. Antonio totiž zcela očividně nestíhal Zinčenka, kterého levou rukou poslal k zelenému pažitu.
     
    86
    Rice se pokoušel proniknout přes smečku protihráčů až na druhou stranu, kde byl ale čistým způsobem odzbrojen. West Ham bude ale i přesto vhazovat.
     
    85
    Po kratší době jsme sledovali střelecký pokus. Připomněl se také De Bruyne, jehož přízemní navštívenka zamířila přesně do rukavic brankáře Fabiańskiho.
     
    85
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Philip Foden.
     
    83
    Otamendi si hned několikrát vyměnil míč s obranným kolegou Kompanym, který si počkal na podporu spoluhráčů. West Ham se i přesto snaží aktivně napadat.
     
    82
    Ederson si předkopl míč trochu dál od kopačky, což ale nepřineslo žádné komplikace. Naopak se favorit zápasu v poklidu nastěhoval na útočnou polovinu.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Manchester City stále vede o jednu branku, avšak hostující celek se stále nedostal k žádnému náporu.
     
    80
    Hrací předmět opět doskákal ven z hrací plochy, což přineslo autové vhazování pro Zinčenka. Domácí zadák na jistotu oslovil Otamendiho, který do kombinace zapojil také Edersona.
     
    79
    Na pořadu dne byl protiútok domácích. Agüerovi se šikovně podařilo propustit míč na Sterlinga, který ránou pravou nohou poslal míč kousek vedle branky.
     
    76
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Grady Diangana.
     
    74
    Tam se Antoniovi podařilo obehrát protihráče, jenomže hosté si kulatého nesmyslu moc dlouho neužili. Aby toho nebylo málo, tak ani Obiang přesně nerozehrál.

    David Suchý

    Branky: 59. Agüero (pen.)

    Karty:   41. Fredericks (WHU), 87. Antonio (WHU)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 11:1. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 2:6.
    Manchester City: Ederson – Danilo, Kompany (C), Otamendi, Zinčenko – De Bruyne, Gündoğan, D. Silva – Mahríz (55. Sterling), Agüero (85. Foden), Sané (57. B. Silva).
    Náhradníci: Muric – Foden, Mendy, B. Silva, Sterling, Walker, Sandler.

    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Diop, Ogbonna, Johnson (63. Zabaleta) – Obiang, Rice – Antonio, Nasri (46. Lanzini), Anderson (76. Diangana) – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Diangana, J. Hernández, Lanzini, Noble, Snodgrass, Zabaleta.

    Rozhodčí: Attwell – Burt, Hatzidakis
    bahis siteleri