Cagliari – Inter 2:1 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
2:1 (2:1)
Inter Milán
Pátek 01.03.2019, 20:30 • Sardegna Arena (Cagliari) • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    45. Leonardo PAVOLETTI - 2:1
     
    45
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Tak to je další šok! Inter v posledních minutách diktoval tempo zápasu, ale z druhého gólu se radují domácí. LEONARDO PAVOLETTI trefil s neskutečnou přesností prudký pas do vápna ideálně k přední tyči, Samir Handanović se na brankové lajně ani nepohnul.
    40. Lautaro MARTÍNEZ - 1:1
     
    40
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter zničehonic srovnává stav zápasu! Hosté si do této chvíle nevytvořili žádnou kloudnou šanci, ale přesto srovnávají. Radja Nainggolan zavezl míč po pravém kraji až k pokutovému území, stříleným centrem našel na přední tyči LAUTARA MARTÍNEZE, který zaskočil lehkou tečí nepřipraveného Cragna.
    32. Luca CEPPITELLI - 1:0
     
    32
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Cagliari se ujímá vedení! Po faulu Škriniara se hráči přesunuli k volnému přímému kopu do vápna před Handanoviće. Exekutor Luca Cigarini centrem oslovil v prostoru penalty hlavičkujícího LUCU CEPPITELLIHO, který zamířil ideálně ke vzdálenější tyči a Handanović neměl šanci na zákrok.

    Vít Schück

    Branky: 32. Ceppitelli (Cigarini), 45. Pavoletti (Srna) – 40. Lautaro Martínez (Nainggolan)

    Karty:   9. Cigarini (CAG), 22. Pedro (CAG), 77. Faragò (CAG), 80. Pavoletti (CAG), 90+6. Cragno (CAG) – 31. Škriniar (INM), 67. Vecino (INM), 73. Brozović (INM)

    Neproměněná penalta: 90+2. Barella (CAG), mimo


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 7:12. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:8.
    Cagliari Calcio: Cragno – Srna, Pisacane, Ceppitelli (C), Luca Pellegrini – Ionita (88. Padoin), Cigarini (72. Bradarić), Faragò – Barella – Pedro (82. Despodov), Pavoletti.
    Náhradníci: Aresti, Rafael – Leverbe, Lykogiannis, Padoin, Bradarić, Ch. Oliva, Despodov, Doratiotto, Théréau, Cacciatore.

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Asamoah (85. Candreva) – Vecino (70. Valero), Brozović (89. Ranocchia) – Politano, Nainggolan, Perišić – Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli – Gagliardini, Ranocchia, Mário, Valero, Soares, Miranda, Dalbert, Candreva.

    Rozhodčí: Banti – Costanzo, Manganelli
    bahis siteleri