Olympik Mělník B – Jablonec n/N 6:6 (kon.) | Pampuch Liberec – Legie Příbram 10:5 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Kladno 4:3 (kon.)
České Budějovice – Wizards Praha 8:2 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
4:3 (1:0)
FK Kladno
Neděle 03.03.2019, 20:00 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 2. Futsal liga západ • 19. kolo
     
    Ústí nad Labem vítězí nad Kladnem 4:3 a výrazně ulehčuje postupové boje Českým Budějovicím. Rozhodující trefu obstaral v čase 38:50 min. gólem do prázdné brány Martin Dlouhý.

    Akumulované fauly ve druhém poločase: 3:3.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (21:49:32)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Po rychle vstřelené brance a zodpovědnému přístupu především v defenzivě se nám v prvním poločase dařilo až na výjimky držet soupeře od naší branky. Pravdou je, že Kladno bylo více na balónu a v závěru první půle jsme přežili desetimetrový kop a tlak soupeře. Další pozitivum bylo, že po vyrovnávací brance Středočechů jsme ihned reagovali dvěma góly. Kladno muselo riskovat hru bez brankáře a i přes vyrovnání na 3:3 se nám podařilo vstřelit rozhodující gól a zápas dotáhnout do vítězného konce. Poděkování náleží divákům za podporu v hledišti."

    Jiří Veselý (FK Kladno): "Do utkání jsme nevstoupili špatně, ale již v první minutě jsme inkasovali. To nás vyvedlo z tempa a až druhou polovinu první půle jsme se dostali do naší hry. Bohužel domácí výborně bránili a my se nedostávali do zakončení. O poločas jsme si řekli, co změníme a nastoupili jsme podle toho do druhé půle. Bohužel domácí odskočili na rozdíl dvou branek, my neproměnili pár šancí a po snížení na 3:2 z pohledu Rapidu jsme hráli power-play. Vytvářeli jsme se brankové příležitosti, trefili jsme tyč a pákrát trestuhodně nezavřeli zadní tyč. Remíza by pro nás nic neřešila, proto jsme v power-play pokračovali, ale po chybě při rozehrávce jsme domácím umožnili vstřelit rozhodující gól. Byl to futsal, který se divákům musel líbit, utkání mělo i emoce."
     
    Na hřišti probíhají velké oslavy, Kladno prohru nese hodně těžce.
     
    Pozor, utkání ještě bude mít dohru! Nehrající trenér Jiří Veselý si ještě něco vyříkává s domácími hráči a hráči se od sebe odstrkují.
     
    Konec zápasu.
     
    39:57
    Rapid drží míč na svých nohou.
     
    39:44
    Tomáš Votava v klíčovém zákroku vychytal Radka Farkaše.
     
    39:37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    39:37
    Domácí měli zahrávat aut na útočné polovině. Martin Kaválek (KLA) ale míč zakopl daleko pryč a uviděl dnes podruhé žlutou a automaticky červenou kartu.
     
    39:27
    Jan Čurda zblízka trefil Tomáše Votavu.
     
    38:50
    Rapid právě vstřelil branku!
    Gól do prázdné brány! Kladno pokračovalo v power-play, což potrestal z obranné poloviny MARTIN DLOUHÝ. Asistence: Jiří Chmelan.
     
    37:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém tlačení hosté vyrovnávají! Střelu Jana Čurdy brankář domácích vyrazil, přičemž jako první se u míče zjevil MAREK VAŠÁK. Posledně jmenovaný již neměl těžkou úlohu a srovnává stav na 3:3. Asistence: Jan Čurda.
     
    36:51
    Martin Macháček vytáhl z brakové čáry balón po střele Jana Čurdy!
     
    36:01
    Domácí se brání zatím zuby nehty.
     
    35:10
    Kladno kombinuje na útočné polovině.
     
    33:12
    Kladno riskne power-play s Markem Vašákem!
     
    33:12
    Oddechový čas pro hosty.
     
    31:20
    Domácí také vybouchli, avšak s nejvyšší pravděpodobností oprávněně. Žlutou kartu z rukou Miroslava Vlašiče uviděl Lukáš Krok (RUL).
     
    31:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jak již bylo avizováno, Středočeši snižují! Martin Kaválek adresoval přihrávku JANU ČURDOVI, který zblízka překonal Tomáše Votavu. Asistence: Martin Kaválek.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 1. Chmelan (Sloup), 27. Čapek, 28. Chrudimský, 39. Dlouhý (Chmelan) – 26. Farkaš (Čurda), 32. Čurda (Kaválek), 38. Vašák (Čurda)

    Karty:   32. Krok (RUL) – 17. Stejskal (KLA), 30. Kaválek (KLA)   40. Kaválek (KLA)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Džudža) – Sloup, M. Čapek, Macháček, Chrudimský – Chmelan, M. Dlouhý – Krok, Virt – připraven D. Dvořák. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    FK Kladno: Tetour – Stejskal, Jaráb, Kaválek, J. Čurda – Farkaš, Vašák – Verner, Bejbl – připraven J. Veselý. Hrající trenér: Jiří Veselý.

    Rozhodčí: Vlašič, Nešněra; delegát: Houška

    Diváci: 97
    bahis siteleri