Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Příbram – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Teplice 4:1 (kon.)
Dukla Praha – Slavia 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
4:1 (1:0)
FK Teplice
Pondělí 04.03.2019, 13:00 • SK Čechie Uhříněves-UMT • Juniorská liga – Čechy • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Juniorská liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Bohemians Praha 1905 a FK Teplice.
     
    Bohemians Praha 1905

    Fotbalisté Bohemians se po devatenácti kolech nacházejí na průběžné páté pozici, přičemž na vedoucí Spartu ztrácejí propastných sedmnáct bodů. Klokani ale ale stále nemají jistotu boje o celkové prvenství, od sedmého místa je dělí pouze dva body. Pražský celek se v posledních zápasech nachází v celkem slušné formě, posledních pět zápasů přineslo pouze jednu porážku. Klokani navíc v minulém kole potvrdili roli favorita utkání, na hřišti Jablonce totiž zvítězili vysoko 4:0. Bohemians se v tabulce domácích celků nacházejí až na osmé pozici, z celkových deseti domácích zápasů vyhráli pouze čtyřikrát.
     
    FK Teplice

    Na opačné straně stojí Teplice, který si vedou o poznání hůř. Teplice totiž okupují osmou pozici, která v tuto chvíli znamená část poražených. Hostující tým dnešního utkání má vůbec nejhorší formu ze všech celků ligy, Teplice totiž nebodovaly už osm zápasů v řadě, což je opravdu hodně špatná bilance. Poslední bodový zisk přišel na začátku měsíce října, Teplice totiž dokázaly uspět na hřišti Plzně. Tepličtí se v tabulce venkovních celků nacházejí na desáté pozici, hůř je na tom už jen Jablonec a České Budějovice. Teplice ale z devíti venkovních zápasů vyhrály pouze třikrát.
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Fiala – Václavík (C), Jindřišek, Pokorný, Vodháněl, Buneš, Hlinák, Nečas, Le Tuan, Farkaš, Bederka
    Náhradníci: Šerák – Osmančík, Rizvanov, Nátr

    FK Teplice: Košťál – Knapík, Válek, Moncevičs, Soungole, Švejda (C), Bezdička, Kormunda, Vobecký, Radosta, Ondrášek
    Náhradníci: Kosinský – Vepřovský, Džuban, Dolechek

    Rozhodčí: Pechanec – Flimmel, Koval.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu utkání se ke střeleckému pokusu dostal hostující Vobecký, jehož rána ale nebyla vůbec prudká. Fiala si tak připsal snadný zákrok.
     
    4
    Ve středu hrací plochy dobře zapracoval Soungole, který poté ale nedokázal předat k postranní čáře. Následně si obrannou povinnost splnil Válek.
     
    5
    Na levé křídlo si nabíhal hostující Radosta, který ale na hranici pokutového území narazil do protihráče. Na druhé straně si domácí vybojovali standardku.
     
    6
    K ní se postavil Hlinák, který to celkem překvapivě zkoušel přímo na bránu. Rána vystoupala vysoko nad branku, Košťál tak nemusel zasahovat.
     
    7
    Tepličtí vybojovali autové vhazování od pravé postranní čáry, o což se postaral Knapík. Následnou přetahovanou o míč ale lépe zvládl Vodháněl.
     
    8
    Následně to s agresivitou přehnal hostující Radosta, který na zelený pažit poslal protihráče, kterým byl Nečas. Klokani ale rozehrávku příliš uspěchali.
     
    9
    Do otevřené obrany spěchal hostující Ondrášek, který ale nedokázal odcentrovat do pokutového území. Jeho celek bude zahrávat rohový kop.
     
    10
    Vzdušná nabídka se snášela k malému vápnu, kde si pro míč seběhl domácí Pokorný, který nekompromisním způsobem odkopával do bezpečí.
     
    11
    Velmi dobře si nyní počínal hostující Válek, který hlavičkou dopravil míč do náruče brankáře Košťála. Ten se rozhodl rozehrát výhozem do strany.
     
    12
    S míčem si zahrál také brankář Fiala, který z jedničky odkopával ke středovému kruhu. Tam se nacházela smečka protihráčů, konkrétněji se míče ujal Švejda.
     
    13
    Z obrany se podařilo vystoupit Moncevičsovi, který skluzem za sebe nepustil přihrávku od Buneše. Klokani ale i nadále okupují opačnou šestnáctku.
     
    14
    Domácí hráči si vybojovali rohový kop z levé strany. Jednalo se ale o nepovedenou rozehrávku, neboť přihrávka k šestnáctce byla hodně nepřesná.
     
    15
    Farkaš se hezkým způsobem probil až do pokutového území, odkud zkoušel ještě oslovit spoluhráče před brankou, nicméně včas zasáhl Válek.
     
    16
    Posléze se míč ocitl za postranní čárou, domácí hráči tak mohli vhazovat. Postaral se o to Farkas, který raději přihrál na jistotu na kopačku Bederky.
     
    17
    Na druhé straně jsme sledovali hodně pohotový pokus, který se nakonec snesl metr vedle branky. Fiala byl málem nepříjemně překvapen.
     
    18
    Jindřišek operoval u středového kruhu, avšak po chvíli ulehl na zem. Faulem se totiž provinil napadající Kormunda, který se za svůj čin omluvil.
     
    19
    Posléze se na zemi ocitl hostující Radosta, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Aby toho nebylo málo, tak Válek přihrával zpět na Košťála.
     
    20
    Nyní se jeden z domácích zapomněl za obranou, logicky z toho bylo ofsajdové postavení. Následně se ale Vobeckému nepodařilo přesně rozehrát.
     
    21
    Košťál tentokráte odkopával na pravou stranu hrací plochy, kde si s těžkou přihrávkou poradil Bezdička, jehož centr ale srazil vracející se protihráč.
     
    22
    Výsledkem byl zisk rohového kopu pro Teplice, které rozehrály po zemi. Jednoznačně špatné řešení, neboť se soupeř málem dostal do úniku na brankáře.
     
    23
    Následně domácím nevyšla spolupráce na pravé části hrací plochy, to vše přinese další odkop od branky soupeře. Košťál se již připravuje.
     
    24
    Také brankář Fiala si po delší době vyzkoušel práci s míčem, přičemž rozehrával po zemi do strany. Tam se ale Hlinák neprobil kolem Knapíka.
     
    29
    Tepličtí se opět usadili na útočné polovině, avšak dobré napadání soupeře donutilo Soungoleho ke zpětné přihrávce až na Moncevičse.
     
    30
    Nedovoleným zákrokem si pomohl právě Soungole, který místo míče trefil nohu Vodháněla. Klokani budou rozehrávat nakrátko, postará se o to Bederka.
     
    31
    Slibný protiútok Teplic směřoval na naběhnuvšího Kormundu, který se chystal k zakončení, které mu na poslední chvíli zablokoval Pokorný.
     
    32
    Zpětná přihrávka směřovala na Bezdičku, před kterým na poslední chvíli zakročil protihráč. Teplice si poté došly pro další nedovolený zákrok.
     
    33
    Jenomže standardní situace nenabídla nic nebezpečného. Fiala tak rozehrával od své branky, Bohemians to i tentokráte zkoušejí po zemi.
     
    34
    Po pravém křídle uháněl k šestnáctce Hlinák, kterého čistým způsobem zastavil Válek. Následně si nedovoleným zákrokem pomohl Jindřišek.
     
    35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Vodháněl zahrával rohový kop z pravé strany, který propadl až na volného ANHA LE TUANA, který famózní technickou střelou zamířil do vzdálenější šibenice. Košťál si na míč zřejmě vůbec nesáhl.
    35. Le TUAN - 1:0
     
    36
    V tuto chvíli to bude pro Teplice hodně složitý úkol, budou muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.
     
    37
    Hodně tvrdým zákrokem si pomohl jeden z hostujících obránců, který hokejovým způsobem zboural Nečase. Ten se okamžitě skácel k zemi.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Marek Vobecký (FK Teplice).
     
    38
    Zřejmě se jednalo o vyražený dech, avšak s Nečasem to stále nevypadá moc dobře. Na hrací ploše je k dispozici také lékařský personál Bohemians.
     
    39
    Nečas už je zpět na nohou, může se tak pokračovat ve hře. Klokani budou rozehrávat z vlastní poloviny, postará se o to obránce Pokorný.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    43
    Le Tuan neměl v osobním souboji s Moncevičsem sebemenší šanci na úspěch. Tepličtí se tak dostanou k dalšímu autovému vhazování.
     
    44
    Také domácí si vyzkoušeli aut, přičemž Buneš chtěl narazit zpět na kopačku Farkaše, který ale u postranní čáry narazil na jednoho z protihráčů.
     
    45
    Domácí se dostali do slibného přečíslení, ze kterého vytěžili ještě jeden rohový kop.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku. V úvodu utkání jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, přičemž jsme neviděli žádnou vyloženou šanci. Naopak oba celky narážely na pozorné obrany soupeře, což platilo až do pětatřicáté minuty. Klokani totiž zahrávali rohový kop, po kterém se dostal k míči Le Tuan, jenž fantastickou střelou překonal brankáře. Teplice se zatím směrem dopředu trápí, na vyrovnání ale mají dostatek času.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu se k míči dostal domácí brankář Fiala, kterému se ale příliš nepovedl odkop. Ten totiž zamířil přímo na kopačku Soungoleho.
     
    49
    Nyní na zemi zůstal ležet domácí Farkaš, který by ale měl pokračovat ve hře. O nedovolený zákrok se jednalo, Teplice sportovně odevzdaly míč.
     
    50
    Před malým momentem si celkem zahrával domácí záložník Buneš, který nakonec přeci jenom stačil odehrát míč, díky čemuž se jeho celek dostal na druhou stranu.
     
    51
    Přenesení hry našlo na pravém křídle hostujícího Vobeckého, který se málem dostal k zakončení. To mu ale srazil jeden z protihráčů.
     
    52
    K míči se tak dostal brankář Fiala, který to zkoušel dalekonosným nákopem na druhou stranu, kde číhal pouze Válek, který hlavičkoval do bezpečí.
     
    53
    Do šestnáctky se dokázal prodrat hostující Radosta, který okamžitě servíroval míč do malého vápna, kde si obrannou povinnost splnil Pokorný.
     
    54
    Teplice jsou v úvodu druhého dějství výrazně aktivnější. Před malým momentem se podařilo zasáhnout Václavíkovi, který odehrál míč do autu.
     
    55
    Až nyní se Válek dostal k pohotovému centru, který ani v tomto případě nenašel nikoho ve žlutém dresu. Na druhé straně se daleko nedostal Vodháněl.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Daniel Soungole (FK Teplice).
     
    56
    Před pokutovým územím skončil na zemi další domácí hráč, tentokráte se jednalo o Vodháněla. To vše znamená, že Bohemians budou zahrávat přímý kop.
     
    57
    K rozehrávce se postavil sám faulovaný, tedy Vodháněl. Jeho slaboučká rána trefila pouze zeď, od které se míč odrazil do náruče Košťála.
     
    58
    Brankář Fiala si vyzkoušel další odkop od své branky, kterým tentokráte hledal celkem nevýrazného Nečase, který se ale ve vzduchu neprosadil.
     
    59
    To nemuselo příliš vadit, jako poslední se totiž dotkl hracího předmětu jeden z hostujících hráčů, vhazovat tak bude moci Bederka.
     
    60
    Po pravém křídle se vydal domácí křídelník Farkaš, který ale narazil na prvního protihráče, jenž špičkou kopačky přerušil nadějnou akci.
     
    60
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Na pravé straně hrací plochy měl hodně času VOJTĚCH HLINÁK, který se natlačil až před brankáře, jenž ale první zakončení dokázal vyrazit, avšak na to druhé už byl krátký.
    60. HLINÁK - 2:0
     
    61
    Následně Hlinák počkal na náběh Vodháněla, který pro změnu přenášel hru na Le Tuana, jehož zpětnou přihrávku zachytil pozorný obránce Moncevičs.
     
    61
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází David Kormunda, přichází René Džuban.
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Soungole, přichází David Vepřovský.
     
    62
    Bohemians právě vstřelili branku!
    V krátkém časovém sledu přichází další branka pražského celku! Dalekonosné přenesení hry směřovalo na naběhnuvšího JANA VODHÁNĚLA, který pronikl do šestnáctky, odkud střelou na přední tyč překvapil brankáře Košťála, který byl i tentokráte krátký.
    62. VODHÁNĚL - 3:0
     
    62
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vojtěch Hlinák, přichází Arziman Rizvanov.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Teplice prohrávají už o tři branky. To není vůbec dobré, avšak do konce zápasu zbývá dostatek času.
     
    69
    Za volným míčem se ještě snažil vydat domácí Vodháněl, avšak mnohem dřív u něj byl brankář Košťál, který ihned rozehrál po zemi na Válka.
     
    70
    Teplice jsou směrem dopředu stále bezradné. Džuban sice přeposlal přihrávku na Radostu, ten si ale ukopl míč daleko za brankovou čáru.
     
    71
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Ondrášek, přichází Danyil Dolechek.
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Matyáš Buneš, přichází Dominik Nátr.
     
    72
    Naopak to budou domácí, kdo bude mít možnost navýšit vedení. Buneš si to totiž namířil středem hrací plochy, načež byl zezadu faulován.
     
    73
    K oné rozehrávce přímého kopu se postavil Vodháněl, jehož rána ale nebyla vůbec povedená. Košťál nemusel zasahovat, naopak bude vykopávat.
     
    74
    Bederka si v poklidu počkal na odraz míče, po kterém se snažil oslovit Rizvanova. Ten byl sice povalen na zem, o faul se ale dle sudího nejednalo.
     
    75
    Zkušený Jindřišek se stáhl hluboko na vlastní polovinu, kde se rozhodl uklidnit hru. Bohemians s následným atakem po pravém křídle vůbec neuspěli.
     
    76
    Pokorný se rozhodl vyslat přenesení hry na pravou stranu, kde se nacházel jeden z kolegů. Zpracování neposedného míče ale neproběhlo dle představ.
     
    77
    Fiala si v krátkém časovém sledu vyzkoušel práci s míčem. V tom druhém případě raději rozehrál po zemi, což jeho celku určitě vyhovuje.
     
    78
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Domácí obrana naprosto propadla, sám na branku soupeře se řítil MATĚJ RADOSTA, který si potáhl míč až před brankáře, kterou prostřelil polovysokou střelou ke vzdálenější tyči.
    78. RADOSTA - 3:1
     
    79
    Posléze se na zemi ocitl hostující Džuban, který si tak došel pro nedovolený zákrok. Teplice zahrávaly standardku, která ale nepřinesla nic nebezpečného.
     
    80
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Anh Le Tuan, přichází Pavel Osmančík.
     
    80
    Ihned po rozehrávce se domácí pokoušeli zaskočit soupeře akcí po pravém křídle. Rizvanov ale nezastihl prudkou přihrávku, vhazovat tak budou Teplice.
     
    84
    Dalekonosné autové vhazování si vzal na starost hostující Švejda, který ale našel pouze hlavu protihráče. Klokani se ale nemohou dostat k balónu.
     
    85
    Za domácí obranu si nabíhal Džuban, což ale dokázal přečíst pozorný Bederka. Na opačné straně fauloval Rizvanov, Teplice okamžitě rozehrály.
     
    86
    Střídající Dolechek to nyní neudělal vůbec dobře, neporozuměl si totiž s útočným kolegou. Výsledkem je přihrávka pouze za brankovou čáru.
     
    87
    Nepřesnost také na straně Bohemians, ze které pramenil protiútok pro soupeře. Švejda posílal do vápna další centr, Džuban si ho nedokázal zpracovat.
     
    88
    Václavík si dával s provedením autu celkem dost načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Krátce poté přišel nedovolený zákrok na Hlináka.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o dvě branky. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    90+1
    Ještě jedno autové vhazování pro hostující celek.
     
    90+2
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním zápasem! Po pravém křídle uháněl sám na branku domácí JAKUB NEČAS, který pravačkou prostřelil vyběhnuvšího Košťála, jenž kapituluje už počtvrté.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bohemians, které svého soupeře porazilo poměrem 4:1. Pražský celek byl v tomto utkání mnohem nebezpečnější, navíc své šance dokázal proměňovat. Ve druhém poločase se domácí dostali do tříbrankového vedení, což bylo pro soupeře téměř neřešitelný úkol. Najednou ale Teplice pořádně zapnuly, výsledkem byla kontaktní branka, o kterou se postaral Radosta. Závěr utkání přinesl řádu nepřesností, přičemž se domácí celek ještě jednou prosadil. (14:52:26)

    David Suchý

    Branky: 35. Le Tuan, 60. Hlinák, 62. Vodháněl, 90+2. Nečas – 78. Radosta

    Karty:   37. Vobecký (TEP), 55. Soungole (TEP)


    Bohemians Praha 1905: Fiala – Václavík (C), Jindřišek, Pokorný, Vodháněl, Buneš (71. Nátr), Hlinák (62. Rizvanov), Nečas, Le Tuan (80. Osmančík), Farkaš, Bederka
    Náhradníci: Šerák – Osmančík, Rizvanov, Nátr

    FK Teplice: Košťál – Knapík, Válek, Moncevičs, Soungole (61. Vepřovský), Švejda (C), Bezdička, Kormunda (61. Džuban), Vobecký, Radosta, Ondrášek (71. Dolechek)
    Náhradníci: Kosinský – Vepřovský, Džuban, Dolechek

    Rozhodčí: Pechanec – Flimmel, Koval

    Diváci: 100
    bahis siteleri