San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Tampa – Detroit 3:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 2:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:2 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Edmonton – Toronto 2:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 4:2 (kon.) | Nashville – Carolina 3:5 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 2:6 (kon.) | Florida – Detroit 6:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:5 (0:2, 1:0, 2:3)
Carolina Hurricanes
Neděle 10.03.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Sebastian AHO - 3:5
     
    59:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vyhození na modré domácí obránce nezachytil, místo toho upadl, a tak se otevřela volná cesta pro SEBASTIANA AHA. Finský mladík s klidem dojel volný kotouč a do prázdné branky vsítil svůj další z mnoha gólů. Asistence: Brett Pesce.
    57:32 Mikael GRANLUND - 3:4
     
    57:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    A rozhodčí mění své původní rozhodnutí a podivnou situaci nakonec hodnotí jako gól. Jeho střelcem tedy je MIKAEL GRANLUND. Asistence: Ryan Johansen, Viktor Arvidsson.
    46:38 Jordan MARTINOOK - 2:4
     
    46:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přečíslení tři na dva vyústilo v Pesceho střelu zápěstím, Saros puk neudržel, a tak mohl za jeho záda dorážet JORDAN MARTINOOK, který šanci využil a navrací dvoubrankový rozdíl. Asistence: Brett Pesce, Lucas Wallmark.
    42:35 Brian BOYLE - 2:3
     
    42:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Příliš mnoho prostoru dostali u branky Turris společně s BRIANEM BOYLEM, který přesně dorazil Turrisovu střelu z pravého kruhu a opět snižuje na jednobrankový rozdíl. Asistence: Kyle Turris.
    40:55 Justin WILLIAMS - 1:3
     
    40:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Faulk přihrál podél modré Teräväinenovi, ten se s ničím nepáral a napálil puk vší silou, před bránou ho tečoval JUSTIN WILLIAMS a Saros byl bez šance. Asistence: Teuvo Teräväinen, Justin Faulk.
    22:52 Craig SMITH - 1:2
     
    22:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Na pravé straně přejel modrou čáru CRAIG SMITH, který nepohrdnul dostatkem prostoru, napřáhl a perfektní dělovkou nedal Mrázkovi nejmenší šanci. Asistence: Roman Josi, Ryan Ellis.
    19:29 Nino NIEDERREITER - 0:2
     
    19:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teräväinenovo nahození od modré tečoval NINO NIEDERREITER, od jehož hole dnes podruhé puk putuje za bezmocného Sarose a Hurricanes využívají přesilovku! Asistence: Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho.
    14:29 Nino NIEDERREITER - 0:1
     
    14:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nádherná akce v podání NINA NIEDERREITERA, který projel podél levého mantinelu, na kruhu si krátce stáhnul puk a potom vymetl pavučinku v protějším růžku Sarosovy branky. Bez asistence.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 23. C. Smith (Josi, Ellis), 43. B. Boyle (Turris), 58. Mikael Granlund (Johansen, Arvidsson) – 15. Niederreiter, 20. Niederreiter (T. Teräväinen, Aho), 41. Williams (T. Teräväinen, Faulk), 47. Martinook (Pesce, Wallmark), 60. Aho (Pesce)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm (A), Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, F. Gaudreau – Simmonds, Turris, Mikael Granlund – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Järnkrok, Sissons, B. Boyle.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Foegele – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Mäenalanen, McKegg, B. McGinn.

    Rozhodčí: Kozari, Luxmore – Kovachik, Sericolo.
    bahis siteleri