Děčín – Kadaň 5:2 (kon.) | Ještěři – Litoměřice 4:1 (kon.)
konec
HBC Bazzy Děčín
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
Panthers Kadaň
Neděle 17.03.2019, 11:30 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • 2. Liga - Čechy Sever
     
    43:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Bazzy nakonec přidává definitivní pojistku, když spoustu prostoru před brankou dostal LUKÁŠ DRNEC a uklidil pas Pilaře do branky. Asistence: Karel Pilař, Vojtěch Uhlíř.
     
    41:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Jiří Beránek jako již dnes tradičně vypálil od modré čáry mimo, ale KAREL PILAŘ krásně nastavil svou hůl a tečoval míček pod horní tyč. Pro brankáře neřešitelná situace. Asistence: Jiří Beránek, Lukáš Drnec.
     
    38:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Smolný moment pro hostujícího brankáře. JIŘÍ BERÁNEK zkusil rychlou střelu od mantinelu, která byla dobře skrytá a propadla Vítkovi zřejmě pod rukou až do branky.Asistence: Martin Kotlář.
     
    36:53
    Panters Kadaň právě vstřelili branku!
    No a je tu vyrovnání! JOSEF RÁC dostal míček na pravém kruhu a ač z úhlu, tak to trefil naprosto neskutečně, míček se otřel o horní tyč a skončil v brance. S tímhle nemohl dělat Celner absolutně nic. Asistence: Jaroslav Flieger.
     
    21:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Akce po vhazování končí až v síti! Míček se odrazil k Tomáši Rubešovi, který našel ještě lépe postaveného JAROSLAVA PAŠKA, pro kterého už nebyl problém trefit odkrytou část branky. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    08:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Vydařené oslabení končí také vyrovnávací brankou! TOMÁŠ RUBEŠ si našel prostor mezi obránci panterů a ranou z první prostřelil Vítka. Asistence: Vratislav Zíval.
     
    02:34
    Panters Kadaň právě vstřelili branku!
    Rychlá akce Kadaně končí vedoucí brankou. JIŘÍ PAUL dostal skákavou přihrávku, ale projevil se jako nadějný baseballista a uklidil míček podél brankáře Celnera do branky. Asistence: Vilém Vopelák, Štěpán Salvetr.

    Jan Melicher

    Branky a nahrávky: 9. Rubeš T. (Zíval), 22. Pašek (Rubeš T.), 39. Beránek (Kotlář), 42. Pilař (Beránek, Drnec), 44. Drnec (Pilař, Uhlíř) – 3. Paul (Vopelák, Salvetr), 37. Rác (Flieger)


    HBC Bazzy Děčín: Celner – Beránek, Drnec, Duda, Horáček, Kotlář, Novák J., Pašek, Pilař, Pilařová, Rubeš T., Uhlíř, Zíval
    Panthers Kadaň: Vítek – Flieger, Linet, Mašek, Paul, Salvetr, Štefan, Tumpach V., Vopelák, Rác

    Rozhodčí: Kučera, Tuček
    bahis siteleri