Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Dallas – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 3:2 (kon.) | Vegas – Edmonton 6:3 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Pondělí 18.03.2019, 00:30 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:28:50)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 18 636 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Dominik Simon (PIT) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:16
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:15
    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 24:08
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Carter Hart (PHI) 40 zákroků, 1 gól, 97.6%
    2. Sean Couturier (PHI) 1+1
    3. Teddy Blueger (PIT) 1+1
     
    Střely na branku: 41 – 38
     
    Je konec! V prodloužení jsme sice viděli moře šancí, ale nakonec se raduje hostující Philadelphia! Oba brankáři předvedli několik neskutečných zákroků a už to vypadalo, že uvidíme samostatné nájezdy. Čtyři sekundy před koncem se však dostal do střelecké pozice Sean Couturier a krásnou střelou na zadní tyč strhl pensylvánské derby na stranu Flyers!
     
    Konec zápasu.
    64:56 Sean COUTURIER - 1:2
     
    64:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Philadelphia opět udeřila v samotném závěru a otáčí vývoj dnešního duelu! SEAN COUTURIER se ve středním pásmu vyhnul Crosbymu, projel do pásma útočného a střelou na zadní tyč rozhodl! Asistence: Shane Gostisbehere.
     
    64:31
    Brian Dumoulin se z mezikruží opřel do odraženého kotouče. Domácí hokejista vyslal tvrdou střelu příklepem, nicméně Hart byl opět pozorný.
     
    64:10
    Murray vyjel ven z branky a před rozjetým soupeřem odehrál kotouč k mantinelu. Moc času na rozhodnutí už opravdu nezbývá.
     
    63:42
    Justin Schultz vyklidil útočné pásmo a rozjíždí útočnou akci Penguins od vlastní branky. Vše nasvědčuje tomu, že dnes uvidíme nájezdy.
     
    63:20
    Kessel objel branku soupeře, otočil se s kotoučem na modré čáře, ale jeho pokus zápěstím mířil přímo do míst, kde stál přípravený Hart.
     
    62:33
    Jake Guentzel jel z pravého křídla sám na brankáře, jenže jeho ránu dokázal Hart fantastickým zákrokem vyrazit nad břevno!
     
    62:15
    Giroux našel spoluhráče, který mu kotouč vrátil do jízdy, jenže kanadský útočník z ostrého úhlu netrefil branku Penguins.
     
    61:36
    Bryan Rust dostal kotouč do jízdy na levé křídlo, předal jej McCannovi, který objel branku Flyers, ale následně nedokázal přesně přihrát.
     
    61:10
    James van Riemsdyk projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho rána zápěstím byla nepřesná a kotouč jen zaduněl o mantinel za brankou.
     
    60:42
    Jakub Voráček na druhé straně táhl protiútok hostujícího celku. Na druhé straně se mu nabízel Giroux, ale český útočník to vzal na sebe a nechal vyniknout Murrayho!
     
    60:26
    Jake Guentzel se zjevil sám před brankářem hostujícího celku, ale Hart proti jeho ráně předvedl reflexivní zákrok bekhendem!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 35 – 32
     
    Ve třetí třetině jsme se sice dočkali dvou branek, ale o vítězi dnešního utkání stále není rozhodnuto! Pittsburgh dostal do vedení Teddy Blueger! Od té doby hráli domácí skvěle a soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. V závěru však hrála Philadelphia bez brankáře a James van Riemsdyk osmnáct sekund před koncem vyrovnal. O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:42 James van Riemsdyk - 1:1
     
    59:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia to dokázala osmnáct sekund před koncem! Konecky projel do útočného pásma, poslal krásnou přihrávku mezi kruhy a JAMES VAN RIEMSDYK vyrovnal! Asistence: Travis Konecny, Sean Couturier.
     
    59:22
    Domácím se znovu podařilo vyhodit puk vysokým obloučkem do středního pásma. Philadelphia se nyní nemůže dostat do tlaku.
     
    59:05
    Erik Gudbranson dojel nahození za branku Penguins a bez váhání chtěl kotouč vyhodit do bezpečí. Hokejisté Flyers jej však udrželi na modré čáře.
     
    58:18
    Hart už je na střídačce a Philadelphia zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledové ploše!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:32
    Znovu se domácím hráčům podařilo rychle vyhnat hokejisty Flyers ven z útočného pásma. Pittsburgh brání skvěle a drží si své těsné vedení.
     
    57:10
    Sidney Crosby vyvezl kotouč do středního pásma, nahozením o mantinel jej poslal za branku Flyers a odjel na střídačku.
     
    56:17
    Domácí v plném počtu.
     
    56:08
    Rust se v oslabení natlačil před branku Flyers, ale už byl příliš blízko u brankáře Harta a nedokázal najít skulinku mezi jeho betony.
     
    55:22
    Brian Dumoulin se v rohu obranného pásma dostal k odraženému kotouči a pohotově jej vyhodil přes celé kluziště za branku Flyers.
     
    55:00
    Claude Giroux dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a zakončil střelou po ledě. Domácí brankář Murray jeho pokus ukryl mezi betony.
     
    54:35
    Hosté v plném počtu.
     
    54:17
    Vylučovat se bude také na straně Penguins. Také domácí střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    54:00
    Znovu se hráčům Philadelphie podařilo vyhodit kotouč do obranného pásma domácího mužstva. Flyers však v závěru potřebují útočit na vyrovnání.
     
    53:32
    Nick Bjugstad nahodil kotouč do útočného pásma, jenže přechod Pittsburghu do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru.
     
    53:03
    Hráči Flyers se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry za branku domácího Pittsburghu.
     
    52:35
    Pittsburgh bude hrát přesilovou hru! Střídáčka Philadelphie dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:15
    Dumoulin vyhodil puk z obranného pásma vysokým obloučkem za modrou čáru. Philadelphia se stále nemůže dostat do šancí.
     
    51:14
    Po další přetlačované na modré čáře vyletěl kotouč na střídačku domácího Pittsburghu. Hráči v černých dresech stále drží své těsné vedení.
     
    51:03
    Nick Bjugstad zadovkou poslal prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže tam zrovna nebyl nikdo v černém dresu Penguins.
     
    50:25
    Brankář Hart vyjel za svou klec, kde u mantinelu zastavil prudké nahození. Brankář Flyers svým spoluhráčům ihned pomohl s rozehrávkou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:00
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut. Domácí Penguins stále drží své těsné vedení, zatímco Philadelphia se v poslední době ne a ne dostat do zakončení.
     
    49:27
    Hosté v plném počtu.
     
    49:01
    Nick Bjugstad projel po pravém křídle do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo v lapačce brankáře.
     
    48:16
    Sean Couturier se ve vlastním oslabení dostal do zakončení, ale domácí brankář Murray si proti jeho pokusu povyjel a vykopl kotouč betonem.
     
    48:00
    Hokejisté Flyers získali kotouč na modré čáře a bez váhání jej poslali dlouhým vyhozením až za branku domácího brankáře Murrayho.
     
    47:27
    Bude se znovu vylučovat! Přesilovku si tentokrát zahraje domácí Pittsburgh. Dvě minuty za podrážení dostává Phil Varone.
     
    47:03
    Sean Couturier vystřelil v útočném pásmu zápěstím a jeho rána se zastavila až o brankovou konstrukci! Sledujeme parádní hokej!
     
    46:32
    Justin Schultz se skvěle stáhl do obranného pásma a dojel nepřesnou rozehrávku soupeře. Penguins ve třetí třetině zcela kralují dění na ledě.
     
    46:10
    Jakub Voráček pořádně zariskoval kličkou na vlastní modré čáře. V pozici posledního hráče Flyers mu jeho risk se štěstím vyšel.
     
    45:56
    Domácí v plném počtu.
     
    45:03
    Hosté v plném počtu.
     
    44:38
    Sidney Crosby projel po pravém křídle do útočného pásma, našel Dominika Simona, jehož dělovka příklepem prolétla kolem zadní tyče.
     
    44:10
    Zach Trotman projel s pukem ven z obranného pásma, našel rozjetého McCanna, jenže ten od modré čáry nahodil kotouč jen vedle branky.
     
    43:56
    Phil Kessel dostává dvouminutový trest za sekání a počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    43:03
    Domácí si zahrají přesilovku. Radko Gudas dostává dvě minuty za krosček.
     
    43:00
    Dominik Simon se v útočném pásmu rovněž dostal k odraženému kotouči, který ihned poslal směrem na branku, ale Hart byl tentokrát pozorný.
    42:07 Teddy BLUEGER - 1:0
     
    42:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se dostává do vedení! Po dvaačtyřiceti minutách jsme se dočkali branky! Domácí skvěle napadali v útočném pásmu. Hostující brankář vyrazil ránu jen před sebe a dojíždějící TEDDY BLUEGER jej dopravil do sítě! Asistence: Phil Kessel, Marcus Pettersson.
     
    41:25
    Matt Murray musel předvést další dobrý zákrok. Domácí brankář si poradil s bekhendovým pokusem Jakuba Voráčka a ukryl puk do lapačky.
     
    41:07
    Radko Gudas zakončil od modré čáry, ale ani jeho dělovka se neujala. Střela českého bouřliváka pro změnu pouze zaduněla o mantinel.
     
    40:38
    Provorov se snažil nahodit puk od modré čáry do útočného pásma, jenže jeho pobídka trefila brusli prvního hokejisty v černém dresu Pens.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Flyers se ihned vydali do útoku, ale Mattt Murray nahození letící nad ledem vykopl.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:29.
     
    Střely na branku: 26 – 13
     
    Druhá třetina končí! Ani v prostřední části hry jsme se nedočkali úvodní branky dnešního střetnutí! Philadelphia sice dopravila kotouč do sítě, ale Giroux se nemohl radovat kvůli ofsajdu! Poté se do hry dostali také domácí, kteří svého soupeře jasně přestříleli, ale hostující brankář Hart zatím drží šance Flyers nad vodou. Po čtyřiceti minutách platí bezbrankový stav.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Coutore projel s kotoučem do útočného pásma a bekhendem se ještě snažil přihrát na rozjetého spoluhráče. Dumoulin se vrátil a fantasticky odehrál puk do bezpečí.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:29
    Shayne Gostisbehere se v obranném pásmu dostal k odraženému puku a vyhodil jej přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Hartem.
     
    38:10
    Crosby prodloužil přihrávku do útočného pásma. Domácí hokejisté si poté dokázali vytvořit tlak, jenže nikdo v černém nestačil zakončit.
     
    37:26
    Simon protečoval kotouč do útočného pásma, jenže tam byli pouze obránci Philadelphie a dobře postavený Provorov odehrál puk do bezpečí.
     
    37:10
    Travis Sanheim dostal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, našel rozjetého spoluhráče, ale nikdo v bílém se nedostal ke střele.
     
    36:19
    Hart si připsal další dobrý zákrok a zalehl kotouč, který před ním poskakoval po hraně. Nikdo v černém dresu se nedostal k dorážce.
     
    36:06
    Marcus Pettersson se dostal k odraženému kotouči, efektně se s ním otočil, jenže jeho forhend prolétl kolem vzdálenější tyčky.
     
    35:38
    Philadelphia se nyní dopustila zakázaného uvolnění. Hra se proto vrátí před Harta. Penguins utahují otěže.
     
    35:06
    Rust se hnal za odraženým kotoučem do útočného pásma, jenže měl k puku o dva kroky dále než zadáci Flyers, kteří puk odehráli do bezpečí.
     
    34:33
    Brian Dumoulin rozjel Kessela, který projel do útočného pásma, zbavil se obránce, našel Rusta, ale jeho rána prolétla kolem zadní tyče.
     
    34:08
    Patric Hörnqvist se skvěle vrátil do obranného pásma, kde v ostrém soiboji odstavil od kotouče Provorova. Penguins mohou zaútočit.
     
    33:38
    Garrett Wilson napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hokejisté Penguins jsou ve druhé části mnohem aktivnější a derou se za otevřením skóre.
     
    33:10
    Teddy Blueger poslal přihrávku zadovkou na pravý kruh, odkud pohotově zakončoval Sidney Crosby, jenže domácí tahoun vůbec netrefil branku.
     
    32:23
    Také Matt Murray musel předvést fantastický zákrok! Scott Laughton střílel z mezikruží, jenže domácí brankář měl svou lapačku připravenou!
     
    32:10
    Zach Trotman se snažil udržet útočné pásmo, ale podle čárového rozhodčího už mu kotouč utekl za modrou čáru. Proto se píská postavení mimo hru.
     
    31:29
    Jared McCann dostal fantastickou přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho rána skončila na boční síti!
     
    31:10
    Sidney Crosby poslal zajímavou přihrávku na pravou stranu útočného pásma a ihned se vydal clonit před branku Flyers. Hostující obrana stále odolává.
     
    30:35
    Marcus Pettersson posunul kotouč špičkou hokejky do rohu útočného pásma, odkud ještě přitěla přihrávka na Cullena, jehož rána byla sražena do bezpečí.
     
    30:06
    Dominik Simon dostal přihrávku do středního pásma, poslal přihrávku na rozjetého McCanna, ale ten narazil hned na prvním obránci.
     
    29:23
    Další útočnou akci domácího mužstva zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu do útočného pásma Nick Bjugstad.
     
    29:04
    Dominik Simon dostal další pěknou přihrávku do jízdy, jenže tentokrát se unáhlil a nepřesnou přihrávkou daroval kotouč hráčům Flyers.
     
    28:28
    Patric Hörnqvist se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, jenže Hart měl čistý výhled a dělovku domácího útočníka ukryl do lapačky.
     
    28:10
    Jared McCann se vrátil do obranného pásma a z prostoru před brankou bez problémů odehrál odražený kotouč k mantinelu.
     
    27:30
    Následný útočný výpad Philadelphie zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu do útočného pásma Ryan Hartman.
     
    27:09
    Voráček se musel vrátit do obranného pásma, kde svým spoluhráčům vypomohl s bráněním. Hosté se na malou chvíli dokázali osvobodit.
     
    26:28
    Teddy Blueger napadal rozehrávku Flyers na jejich obranné modré čáře. Domácí hokejista dostal pod tlak Provorova, jež rozehrál na poslední chvíli.
     
    26:03
    Dominik Simon tentokrát zakončil dělovkou od levého mantinelu, ale Hart se přesunul k levé tyči a betonem parádně vykopl kotouč do bezpečí.
     
    25:27
    Nick Bjugstad se dostal do samostatného úniku, dostal se blízko k brankáři, ale bekhendovým blafákem úvodní branku utkání nepřidal!
     
    25:06
    Marcus Pettersson dostal skvělou přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána prolétla kolem levé tyče hosutjící branky.
     
    24:27
    Hosté po vyhraném vhazování před vlastní brankou bez váhání vyhodili kotouč za modrou čáru a odevzdali jej hokejistům Penguins.
     
    24:10
    Hosté rozjeli další útok po pravé straně. Další přihrávka směřovala na Girouxe, jenže ten měl velké problémy s převzetím puku a ihned o něj přišel.
     
    23:34
    Bryan Rust skvěle vyčistil prostor před vlastní brankou a odehrál kotouč bekhendem mimo nebezpečný prostor. Philadelhia však hraje hodně aktivně.
     
    23:06
    Jared McCann projel s pukem na hokejce do útočného pásma, našel rozjetého Crosbyho, jenže kanadský útočník zamířil do lapačky pozorného Harta.
     
    22:44
    Domácí v plném počtu.
     
    22:00
    Justin Schultz vybojoval odražený kotouč za vlastní brankou a projel s puek až do útočného pásma. V oslabení se však do zakončení nedostal.
     
    21:11
    Nakonec se skutečně jednalo o ofsajd a branka tak nemůže platit!
     
    21:11
    Pozor! Nedovolené bránění brankáři sice nenastalo, ale Penguins si berou challenge na přezkoumání toho, zda nedošlo k postavení mimo hru.
     
    21:11
    Tak pozor! Rozhodčí ještě celou akci prohlížejí na videu!
     
    21:11
    Claude Giroux sice dopravil kotouč do sítě, ale před Murraym projel Voráček, který jej trefil hokejkou. Branka proto neplatí.
     
    21:06
    Domácí hokejisté uspěli na vhazování v obranném pásmu a po krátké kombinaci dokázali vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Flyers.
     
    20:44
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za držení dostává Bjugstad.
     
    20:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Hokejisté Pittsburghu se ihned vydali do útoku, ale nahození skončilo na holích soupeře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:30.
     
    Střely na branku: 8 – 6
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se úvodní branky dnešního duelu nedočkali! O něco aktivnější byl domácí Pittsburgh! V obrovské šanci se zjevili Crosby a Dominik Simon, ale zatím si nedokázali seřídit svá mířidla. Hosté jsou zatím směrem dopředu naprosto bezzubí. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Justin Schultz rozjel útočnou akci Penguins z obranného pásma. Jeho přihrávka na levou stranu však byla příliš prudká a Jared McCann si nepotykal se zpracováním.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:29
    Jakub Voráček poslal prudkou přihrávku po mantinelu za branku. Na jeho pobídku však nikdo nedosáhl a kotouč znovu vyletěl zpátky za modrou čáru.
     
    18:08
    Dominik Simon dostal krásnou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nedokázal přesně najít někoho ze spoluhráčů v černém dresu.
     
    17:27
    Giroux se probil do útočného pásma za odraženým kotoučem, ale měl proti sobě přesilu obránců v černých dresech. Hráči Penguins jej nenechali zakončit.
     
    17:06
    Jakub Voráček dostal přihrávku do útočného pásma, ale ihned proti němu vystoupil Brian Dumoulin, který jej nenechal přesně rozehrát.
     
    16:23
    Jared McCann se před brankou soupeře natahoval po odraženém kotouči, jenže do cesty se mu postavil důrazný obránce, který jeho pokus srazil na poslední chvíli mimo tři tyče!
     
    16:10
    Nick Bjugstad šermoval v souboji o kotouč na modré čáře. Domácí hokejista puk poslal na Simona, který střílel příklepem, ale Hart našel puk v lapačce.
     
    15:27
    Až nyní se po delší době přerušuje hra! Hostující brankář Hart si dal pozor na dojíždějícího McCanna a raději ukryl puk do lapačky.
     
    15:06
    Sidney Crosby si najel na krásnou přihrávku mezi kruhy, srovnal si kotouč na čepeli, jenže střelou zápěstím těsně minul zadní tyčku!
     
    14:38
    Teddy Blueger neustál další souboj v rohu útočného pásma, kde se poroučel k zemi a navíc zapomněl také kotouč. Philadelphia může rozehrát.
     
    14:08
    Erik Gudbranson dostal prudkou přihrávku do jízdy na pravé křídlo, jenže vinou špatného zpracování se daleko nedostal. Flyers mohou rozehrát.
     
    13:30
    Zatím se hraje hodně svižný hokej s minimem přerušení. Ani jeden z týmů se však nemůže dostat do většího tlaku. Na kluziště dominují obě obrany.
     
    13:06
    Travis Konecny se na levé straně útočného pásma dostal k odraženému kotouči a z voleje jej okamžitě poslal před branku Penguins.
     
    12:38
    Ivan Provorov dojel odražený puk na modré čáře, přehodil si jej na forhend a nahodil jej směrem na Murrayho. Domácí brankář však dával dobrý pozor.
     
    12:10
    Erik Gudbranson se vrátil do obranného pásma s napadajícím soupeřem a bekhendem odehrál kotouč za modrou čáru.
     
    11:22
    Dominik Simon se před brankou Philadelphie dostal k odraženému kotouči a pokusil se zakončit bekhendem! Jeho rána však končí nad břevnem!
     
    11:06
    Nick Bjugstad objel s kotoučem na hokejce branku soupeře, vrátil kotouč na modrou čáru Wilsonovi, ale jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    10:28
    Erik Gudbranson se v útočném pásmu natahoval po přihrávce z levé strany útočného pásma, jenže neměl dostatek sil a obránce před ním odehrál puk do bezpečí.
     
    10:06
    Nick Bjugstad dostal krásnou přihrávku do jízdy, prosmýkl se s pukem za modrou čáru, jenže bekhendem už nedokázal přesně přihrát.
     
    09:29
    Teddy Blueger si dal v obranném pásmu pozor na kotouč odražený od mantinelu. Domácí hokejista jej obloučkem raději poslal za modrou čáru.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:10
    Rust dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže hned dva soupeři k němu přistoupili a přišpendlili jej k mantinelu.
     
    08:50
    Hosté v plném počtu.
     
    08:00
    Hokejisté Flyers získali odražený kotouč za vlastní brankou a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku Penguins.
     
    07:28
    Crosby poslal zajímavou zadovku na modrou čáru, odkud opět střílel Guentzel, ale jeho rána tentokrát skončila na brusli prvního obránce.
     
    07:10
    Jake Guentzel dostal přihrávku na modrou čáru, krásně si přehodil kotouč na forhend, ale svou střelou zápěstím Harta nepřekvapil.
     
    06:50
    Pittsburgh si zahraje svou první přesilovku. Travis Konecny si odsedí dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    06:35
    Michael Raffl operoval s kotoučem za brankou soupeře, jenže obránce Penguins jej přišpendlil k mantinelu a nenechal jej rozehrát.
     
    06:10
    Joseph Blandisi projel s pukem před branku Flyers a snažil se Harta překvapit nahozením bekhendem. Jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    05:36
    Rust projel s pukem na hokejce do útočného pásma, krásnou kličkou se zbavil obránce v bílém dresu, ale bekhendovou přihrávkou neoslovil soupeře.
     
    05:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Zejména domácí hokejisté se nyní tlačí do útoku, jenže nikdo v černém se nemůže uvolnit ke střele.
     
    04:45
    Zadáci Penguins si poradili i s další rozehrávkou Philadelphie, získali kotouč za vlastní brankou a bez problémů rozjeli další útočnou akci.
     
    04:09
    Provorov našel přihrávkou do útočného pásma Jakuba Voráčka, který kotouč okamžitě nahodil před branku Penguins, kde však nebyl nikdo v bílém.
     
    03:32
    Crosby spěchal za pobídkou do rohu útočného pásma, ale kolem obránce v bílém dresu se nedokázal uvolnit. Penguins přesto zůstávají u puku.
     
    03:05
    Robert Hägg svedl souboj v rohu obranného pásma. Hokejista Philadelphie vybojoval kotouč pro své spoluhráče, jenže ti se daleko nedostali.
     
    02:28
    Oskar Lindblom projel s pukem ze středního pásma na modrou čáru, odkud vyslal dělovku příklepem, ale domácí brankář Murray jeho ránu vykopl.
     
    02:05
    Kessel střílel z ostrého úhlu, nicméně brankář Flyers se dokázal přesunout na levou stranu a pokryl si mezírku u levé tyče své branky.
     
    01:27
    Sidney Crosby dostal fantastickou přihrávku na modrou čáru, efektně si kotouč zpracoval forhendem, ale jeho rána zápěstím prolétla nad břevnem!
     
    01:06
    Nolan Patrick dostal dobrou přihrávku za branku Penguins, kde ustál souboj s obráncem v černém dresu, jenže následnou přihrávkou vyhnal Flyers za modrou čáru.
     
    00:27
    Naopak Matt Murray musel poprvé v utkání zasahovat. Domácí brankář si hravě poradil se zakončením od levého mantinelu a ukryl puk do lapačky.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Penguins se ihned vydali do útoku, ale Crosby prudké nahození do útočného pásma nedojel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Pittsburgh bude hrát v černém, zatímco Flyers odehrají derby v bílých dresech.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Dumoulin, Trotman, J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson – Guentzel, Crosby, McCann – Kessel, Malkin, Blueger – Hörnqvist, Bjugstad, Simon – G. Wilson, Cullen, Blandisi.

    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Sanheim, Provorov, P. Myers, Gostisbehere, Gudas, Hägg – Voráček, Couturier, Lindblom – Konecny, Patrick, J. van Riemsdyk – Hartman, Laughton, M. Raffl – Ju. Bailey, Knight, Varone..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Češi a Slováci

    V dresu Pittsburghu nastupuje Dominik Simon. Barvy Flyers hájí Radko Gudas, Jakub Voráček a zraněný brankář Neuvirth.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se v letošním ročníku utkali už třikrát. Dvakrát se radovala Philadelphia, Penguins zvítězili jednou.
     
    Pittsburgh Penguins

    Domácí Pittsburgh je na tom o mnoho lépe. Tučňáci odehráli sedmdesát dva zápasů a vybojovali v nich osmdesát sedm bodů. S tímto ziskem jim zatím patří šestá pozice Východní konference. Na osmý Columbus má Pittsburgh tříbodový náskok. Na devátý Montreal potom body čtyři. Naposledy se Pittsburgh představil na domácím ledě proti St. Louis, ale prohrál 1:5. Tahounem Pittsburghu je i v letošním ročníku dvojice Crosby – Malkin.
     
    Philadelphia Flyers

    Philadelphia Flyers letos odehrála sedmdesát jedna zápasů a vybojovala v nich sedmdesát šest bodů. S tímto ziskem patří Voráčkově partě desátá pozice Východní konference. Na osmý Columbus už navíc ztrácí osm bodů a s bojem o play-off to bude mít nesmírně těžké. V minulém utkání bojovala Philadelphia na ledě Toronta, kde padla po přestřelce 7:6. Nejproduktivnějším hráčem ja Claude Giroux, který má na kontě sedmdesát šest kanadských bodů.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Pittsburghem Penguins a Philadelphiou Flyers. Duel startuje třicet minut po půlnoci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 43. Blueger (Kessel, M. Pettersson) – 60. J. van Riemsdyk (Konecny, Couturier), 65. Couturier (Gostisbehere)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Dumoulin, Trotman, J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson – Guentzel, Crosby, McCann – Kessel, Malkin, Blueger – Hörnqvist, Bjugstad, Simon – G. Wilson, Cullen, Blandisi – Rust.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Sanheim, Provorov, P. Myers, Gostisbehere, Gudas, Hägg – Voráček, Couturier, Lindblom – Konecny, Patrick, J. van Riemsdyk – Hartman, Laughton, M. Raffl – Ju. Bailey, Knight, Varone.

    Rozhodčí: O´Rourke, Lambert – Gibbs, Pancich

    Diváci: 18 636
    bahis siteleri