Tampa – Arizona 4:1 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.)
San Jose – Vegas 3:7 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:7 (2:3, 0:1, 1:3)
Vegas Golden Knights
Úterý 19.03.2019, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Cody EAKIN - 3:7
     
    58:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Skvěle sehraná přesilovka, odražený kotouč do branky poslal obranou nepokrytý CODY EAKIN. Asistence: Shea Theodore a Nate Schmidt.
    57:39 Jonathan MARCHESSAULT - 3:6
     
    57:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek tento zápas jistě vyhraje, kotouč do prázdné branky posílá JONATHAN MARCHESSAULT. Asistence: Nate Schmidt a Deryk Engelland.
    50:55 Logan COUTURE - 3:5
     
    50:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V přesilovce domácí celek snižuje na rozdíl dvou branek. Kotouč přesně do horního růžku poslal LOGAN COUTURE. Asistence: Brent Burns a Kevin Labanc.
    40:43 Reilly SMITH - 2:5
     
    40:43
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Krásná akce Vegas končí pátou brankou. William Karlsson krásnou zadovkou oslovil REILLYHO SMITHA, jehož rána zapadla do odkryté části branky. Asistence: William Karlsson.
    32:21 Paul STASTNY - 2:4
     
    32:21
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí brankář vyrazil kotouč po střele jen před sebe, a pak už poměrně snadno dorážel PAUL STASTNY. Asistence: Max Pacioretty a Colin Miller.
    12:24 Jonathan MARCHESSAULT - 2:3
     
    12:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Dramatická přestřelka pokračuje dál, výborně to udělal Smith, který našel JONATHANA MARCHESSAULTA. Jeho rána do protipohybu brankáře Sharks se od tyčky odrazila za brankovou čáru. Obránce kotouč nedokázal odehrát. Asistence: Reilly Smith.
    09:54 Joe THORNTON - 2:2
     
    09:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek nyní vyrovnává, prosazuje se střelou přes obránce JOE THORNTON. Jeho nahození Subban neudržel, a tak kotouč končí v brance.
    05:48 Mark STONE - 1:2
     
    05:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Bleskově využitá přesilovka a Vega otáčí skóre. Po rychlé přihrávce Smitha zůstal u druhé tyčky volný a v pohodě zakončující MARK STONE. Asistence: Reilly Smith a Jonathan Marchessault.
    03:34 William KARLSSON - 1:1
     
    03:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault vyslal krásnou přihrávkou do brejku WILLIAMA KARLSSONA. Logan Couture, vracející se bek, mu kotouč nechtěně přiťukl, a tak mohl zakončovat hostující hráč přesně k tyčce. Martin Jones na jeho ránu nedosáhl. Asistence: Jonathan Marchessault a Reilly Smith.
    00:30 Logan COUTURE - 1:0
     
    00:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, první střelu brankář Subban ještě vyrazil, na dorážku už byl krátký. Kotouč do branky dokázal poslat LOGAN COUTURE. Asistence: Brenden Dillon a Gustav Nyquist.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Couture (Dillon, Nyquist), 10. J. Thornton, 51. Couture (Burns, Labanc) – 4. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith), 6. Mark Stone (R. Smith, Marchessault), 13. Marchessault (R. Smith), 33. Stastny (Pacioretty, C. Miller), 41. R. Smith (W. Karlsson), 58. Marchessault (Schmidt, Engelland), 59. Eakin (Theodore, Schmidt)


    San Jose Sharks: M. Jones (13. Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Heed, Dillon, Braun – Meier, Couture, Donskoi – E. Kane, Hertl, Nyquist – Sörensen, J. Thornton, Labanc – Haley, Goodrow, M. Karlsson.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt, Engelland, McNabb, Theodore, Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Nosek, Eakin, Tuch – Carpenter, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Rank, Schlenker – Galloway, Nansen

    Diváci: 17.487
    bahis siteleri