Arménie – Finsko 0:2 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 3:3 (kon.)
Malta – Španělsko 0:2 (kon.) | Norsko – Švédsko 3:3 (kon.) | Rumunsko – Faerské ostrovy 4:1 (kon.)
Bosna – Řecko 2:2 (kon.) | Itálie – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.)
konec
Itálie
6:0 (4:0)
Lichtenštejnsko
Úterý 26.03.2019, 20:45Kvalifikace ME • Skupina J
Předzápasové kurzy
    76. Leonardo PAVOLETTI - 6:0
     
    76
    Itálie právě vstřelila branku!

    Šestý kousek v síti Lichtenštejnska! Hlavičku LUCASE PAVOLETTIHO Büchel pouze vyrazil, domácí útočník se k míči dostal jako první a na podruhé už se mu podařilo vsítit svou premiérovou branku v národním týmu!
    70. Moise KEAN - 5:0
     
    70
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové završují populárního "bůra!" Centr Spinazzoly na zadní tyč Quagliarella přiklepl MOISI KEANOVI, na něhož již zívala odkrytá brána, mladý devatenáctiletý křídelník si tak připisuje branku i ve druhém kvalifikačním utkání! Asistence: Fabio Quagliarella.
    45+3. Fabio QUAGLIARELLA - 4:0
     
    45+3
    Itálie právě vstřelila branku!
    K penaltě se opět postavil FABIO QUAGLIARELLA. Benjamin Büchel sice směr střely vystihl, avšak domácí útočník dal svému pokusu potřebnou razanci, míč končí v síti.
    35. Fabio QUAGLIARELLA - 3:0
     
    35
    Itálie právě vstřelila branku!
    A daří se! K exekuci pokutového kopu se postavil FABIO QUAGLIARELLA, jenž ranou doprostřed navyšuje skóre dnešního zápasu už na 3:0, gólman Büchel totiž skočil na svou levou stranu.
    32. Marco VERRATTI - 2:0
     
    32
    Itálie právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky! Odkop hostů zastavil MARCO VERATTI, jenž se následně pěkně uvolnil přes obránce a technickou střelou na zadní tyč překonal i bezmocného Büchela.
    17. Stefano SENSI - 1:0
     
    17
    Itálie právě vstřelila branku!
    Obrana Lichtenštejnska prolomena! Na levé straně se krásně zbavil svého strážce Spinazzola, jenž následně odcentroval přesně do míst, kde se pohyboval STEFANO SENSI, který hlavičkou pod břevno nedal Büchelovi šanci zasáhnout. Asistence: Leonardo Spinazzola.

    Milan Huppert

    Branky: 17. Sensi (Spinazzola), 32. Verratti, 35. Quagliarella (pen.), 45+3. Quagliarella (pen.), 70. Kean (Quagliarella), 76. Pavoletti

    Karty:   90+2. Izzo (ITA) – 34. Hasler (LIC)   45+2. Kaufmann (LIC)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 15:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:6.
    Itálie: Sirigu – Mancini, Bonucci (C) (79. Izzo), A. Romagnoli, Spinazzola – Sensi, Jorginho (57. Zaniolo), Verratti – Politano, Quagliarella (72. Pavoletti), Kean.
    Náhradníci: G. Donnarumma, Cragno – Barella, Bernardeschi, Biraghi, Cristante, Grifo, Immobile, Izzo, Lasagna, Pavoletti, Zaniolo.

    Lichtenštejnsko: B. Büchel – S. Wolfinger, Kaufmann, Hofer, Göppel – Sele (46. Malin), Polverino (C), Wieser, Kühne (68. Meier) – Hasler, Salanović (82. Martin Büchel).
    Náhradníci: A. Majer, Hobi – Brändle, Eberle, Martin Büchel, N. Frick, Gubser, Malin, Meier, Ospelt, Rechsteiner, Yildiz.

    Rozhodčí: Levnikov – Mosyakin, Vorontsov (Rus.)
    bahis siteleri