Kladno – Pampuch Liberec 4:0 (kon.) | Boca Chotěboř – České Budějovice 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olympik Mělník B 8:1 (kon.)
Legie Příbram – Oxyworld Baník Chomutov 6:13 (kon.) | Wizards Praha – Rapid Ústí n/L 4:7 (kon.) | Jablonec n/N – Jerigo Plzeň 7:3 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
7:3 (4:2)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Sobota 30.03.2019, 20:00 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 22. kolo
     
    S tímto konstatováním se s Vámi loučím, přeji hezký zbytek večera. (21:39:02)
     
    Jablonec si v posledním kole poradil s výrazně oslabeným Jerigem poměrem 7:3 a může slavit konečné třetí místo v tabulce a nový klubový rekord. Jerigo musí čekat na výsledek zápasu Mladé Boleslavi, který rozhodne o tom, zda Západočeši skončí pátí, potažmo šestí.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že konečné skóre dnešního duelu bude mít podobu 7:3. TOMÁŠ BENÍŠEK od levé postranní čáry trefil prostor mezi třemi tyčemi a GMM může začít slavit.
     
    39
    Jen pár centimetrů chybělo Haunoldovi k tomu, aby dovršil hattrick. Jeho dalekonosný pokus však minul plzeňskou bránu.
     
    38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se ve druhém poločase přece jen dočkali. TOMÁŠ PEKNÍK s drobnou dávkou štěstí dostal míč do sítě a snížil na 3:6. Powerplay jde hostům očividně k duhu.
     
    37
    Petr Mečíř měl čas zamířit do prázdné branky, jenže minul.
     
    36
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Pekník měl obrovskou šanci snížit na rozdíl dvou branek, jenže jeho dělovku mířila jen do Masaříkovy hlavy. Zatímco domácí gólman zčervenal a šel okamžitě k zemi, balón se odrazil příhodně pro MILANA MAZÁNKA, jehož kontr přinesl GMM šestou branku.
     
    35
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Ve chvíli, kdy se do plzeňské brány vrátil Šoltys, se míče ujal jablonecký TOMÁŠ BENÍŠEK, který povedenou ranou z osy hřiště zvýšil na 5:2.
     
    34
    Vitoušův střílený pas se od hrudi Pekníka odrazil jen do tyče, Jerigo dnes zkrátka postrádá štěstí.
     
    33
    Šoltys je na střídačce, za Jerigo nyní bojuje v poli hned pět ze šesti hráčů, kteří přicestovali.
     
    33
    Petr Mečíř teď práskl do balónu z velké dálky, balón se mu však svezl po vnějším nártu, a tak jeho projektil mířil o dost vedle.
     
    31
    Šoltys se s míčem riskantně vydal dopředu, jenže přibližně na půlce ho o něj okradl Haunold. Ten okamžitě směřoval míč k Petr Mečířovi, jenž však nedokázal přelobovat prvního clonícího hráče.
     
    30
    Masařík teď Rousovu střelu obětavě vyrazil hlavou a chvíli si musel poležet na palubovce, aby celou situaci rozdýchal.
     
    29
    Hypius se vydal s míčem na útočnou polovinu, jenže pak na malý okamžik zaváhal, což se ukázalo jako rozhodující. Jeden krok mu totiž v závěru celé chyběl k tomu, aby dosáhl na Mečířův centr z levé strany.
     
    28
    Vitoušovi utekli spoluhráči na útočnou polovinu, a tak režisér plzeňské hry odevzdal balón domácím. Ti šli rázem tři na jednoho a Petr Mečíř, který nakonec vzal odpovědnost na sebe, nastřelil tyč.
     
    27
    Tomáš Mazánek našel na ose hřiště Petra Mečíře, jablonecký kapitán před Vitoušem zasekl balón a vypálil k tyči do protipohybu gólmana. Ten však ještě zvládl vytrčit svou levačku.
     
    26
    Petr Mečíř svou patičkou zahnal svého bratra do autu a bylo po šanci.
     
    24
    Vitoušovy rohy dělají domácím problémy. Další prudký nástřel tečoval tentokrát Pekník a Masařík měl co dělat, aby mu míč mezi nohama neproskotačil až do sítě.

    Jan Kousal

    Branky: 3. Haunold, 4. P. Mečíř, 16. J. Mečíř, 18. Haunold, 35. Beníšek, 36. M. Mazánek, 40. Beníšek – 1. Pekník, 15. Rous, 38. Pekník


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal (Masařík) – J. Mečíř, Haunold, Hypius, Kraus, Beníšek, P. Mečíř (C), T. Mazánek, M. Mazánek
    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys – Lenk (C), Pekník, Trnka, Marek, Rous, Vitouš
    bahis siteleri