Kladno – Pampuch Liberec 4:0 (kon.) | Boca Chotěboř – České Budějovice 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olympik Mělník B 8:1 (kon.)
Legie Příbram – Oxyworld Baník Chomutov 6:13 (kon.) | Wizards Praha – Rapid Ústí n/L 4:7 (kon.) | Jablonec n/N – Jerigo Plzeň 7:3 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
7:3 (4:2)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Sobota 30.03.2019, 20:00 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 22. kolo
     
    40
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že konečné skóre dnešního duelu bude mít podobu 7:3. TOMÁŠ BENÍŠEK od levé postranní čáry trefil prostor mezi třemi tyčemi a GMM může začít slavit.
     
    38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se ve druhém poločase přece jen dočkali. TOMÁŠ PEKNÍK s drobnou dávkou štěstí dostal míč do sítě a snížil na 3:6. Powerplay jde hostům očividně k duhu.
     
    36
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Pekník měl obrovskou šanci snížit na rozdíl dvou branek, jenže jeho dělovku mířila jen do Masaříkovy hlavy. Zatímco domácí gólman zčervenal a šel okamžitě k zemi, balón se odrazil příhodně pro MILANA MAZÁNKA, jehož kontr přinesl GMM šestou branku.
     
    35
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Ve chvíli, kdy se do plzeňské brány vrátil Šoltys, se míče ujal jablonecký TOMÁŠ BENÍŠEK, který povedenou ranou z osy hřiště zvýšil na 5:2.
     
    34
    Vitoušův střílený pas se od hrudi Pekníka odrazil jen do tyče, Jerigo dnes zkrátka postrádá štěstí.
     
    33
    Šoltys je na střídačce, za Jerigo nyní bojuje v poli hned pět ze šesti hráčů, kteří přicestovali.
     
    29
    Hypius se vydal s míčem na útočnou polovinu, jenže pak na malý okamžik zaváhal, což se ukázalo jako rozhodující. Jeden krok mu totiž v závěru celé chyběl k tomu, aby dosáhl na Mečířův centr z levé strany.
     
    24
    Vitoušovy rohy dělají domácím problémy. Další prudký nástřel tečoval tentokrát Pekník a Masařík měl co dělat, aby mu míč mezi nohama neproskotačil až do sítě.
     
    23
    Vitoušův prudký roh našel Rouse, kterému jen stačilo nastavit nohu. Od ní se však balón odrazil jen do tyče.
     
    23
    Haunold po přiklepnutí Milana Mazánka cílil na hattrick, Šoltys byl ale skvělým zákrokem proti.
     
    20
    Jerigo zahrávalo volný přímý kop a Vitouš, jenž byl exekutorem, orazítkoval břevno. Masařík se za jeho ranou jen ohlédl.
     
    18
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Hostující gólman si teď musel připadat jako na střelnici. Nejprve na něj letěl míč z nohy Haunolda a pak ho bleskurychle prověřil Jan Mečíř. Jeho ránu vyrazil Šoltys jen k JIŘÍMU HAUNOLDOVI, ten ještě udělal jednu povedenou kličku a poté ukončil jabloneckou kanonádu brankou na 4:2.
     
    17
    Hypius sice měl balón na dlouhou nohu, ale i tak dokázal kvalitně zakončit a nakonec za Šoltysem zvonila tyč.
     
    16
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav netrval dlouho! JAN MEČÍŘ totiž nedlouho po druhé brance Plzně dokonale oklamal soupeřovu obranu v čele se Šoltysem, když si povedeným naznačením nejprve položil gólmana a posléze nasměroval míč tam, kam potřeboval – tedy do sítě.
     
    15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí defenziva si teď špatně rozebrala hostující hráče, čehož Jerigo dokázalo využít. Míč se přes Pekníka dostal až k JANU ROUSOVI a ten ho bezpečně uklidil pod horní tyč.
     
    10
    Rous teď odmítl vyrovnání! Pekníkova přihrávka z rohu hřiště trochu nečekaně prošla mezi dvěma domácími zadáky a Masaříkem a Rousovi už chybělo jen překonat Krause na brankové čáře. Nejzkušenější hráč Jablonce se ale na brankové čáře roztáhl jak široký, tak dlouhý a zamezil hostujícímu hráči ve skórování
     
    8
    Mohlo být vyrovnáno! Lenk dostal míč ideálně proti noze a orazítkoval tyč.
     
    5
    Domácím ochozům teď pořádně zatrnulo! Haunold ve snaze zblokovat přihrávku hostů málem zamířil do vlastní brány. Očima musel balón tlačit mimo tři tyče, což se nakonec povedlo.
     
    4
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    GMM obrací skóre! Chyby v rozehrávce Jeriga využil domácí kapitán PETR MEČÍŘ, jenž dostal, tak říkajíc, nalito před hostující svatyni a nemilosrdně trestal.
     
    3
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Severočeši srovnávají krok. Střílený pas z rohu hřiště tečoval Milan Mazánek tak, že Šoltys míč nedokázal udržet ve své náruči, čehož využil číhající JIŘÍ HAUNOLD. Ten uklízel do prázdné brány.
     
    2
    Tak to je nepříjemné! Už ve druhé minutě odstupuje domácí brankář Vykoukal, mezi tři tyče tak velmi rychle musí jeho náhradník Masařík.
     
    1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Hráči Jeriga se prokombinovali až před bránu Jablonce, kde TOMÁŠ PEKNÍK pohotově zakončil mezi tři tyče.

    Jan Kousal

    Branky: 3. Haunold, 4. P. Mečíř, 16. J. Mečíř, 18. Haunold, 35. Beníšek, 36. M. Mazánek, 40. Beníšek – 1. Pekník, 15. Rous, 38. Pekník


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal (Masařík) – J. Mečíř, Haunold, Hypius, Kraus, Beníšek, P. Mečíř (C), T. Mazánek, M. Mazánek
    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys – Lenk (C), Pekník, Trnka, Marek, Rous, Vitouš
    bahis siteleri