Kometa Brno – Sparta 5:6 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 6:4 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
1:6 (1:4, 0:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 30.03.2019, 12:00 • Multifunkční hala, Ostrava-Vítkovice • Mládežnické mistrovství České republiky - starší žáci
Partner:
     
    44:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá i další přesilovku a odskakuje už do vedení 6:1. Střelu Hlubučka od modré čáry ještě Mečl měl, ale nestačil už na dorážku VOJTĚCHA MIZERY. Asistence: Tomáš Hlubuček, Jan Halman.
     
    22:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští využívají i druhou přesilovku v zápase. Tentokrát se přesnou střelou z levého kruhu prosadil VOJTĚCH STEKLÝ. Asistence: Adam Vlasák.
     
    14:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští přispěchali s rychlou odpovědí a znovu vedou o tři branky. Skvělou individuální akcí se prosadil JAKUB VÍTEK, který objel brankáře a střelou po ledě kolem betonu ho překonal. Asistence: Vojtěch Hradec.
     
    14:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se poprvé prosazuje a znovu prohrává jen o dvě branky. Mazancovu střelu Hora jen vyrazil a úspěšnou dorážku z předbrankového prostoru poté předvedl JAN BÍLEK. Asistence: Aleš Mazanec.
     
    12:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už je to 3:0 pro Boleslav. Mečl znovu původní střelu Vítka měl, ale vyrazil ji jen před sebe, kdy už měl poté snadnou práci OSKAR LISLER, který kotouč dorazil do odkryté branky. Asistence: Jakub Vítek.
     
    10:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští rychle využívají přesilovku a zdvojnásobují svůj náskok. Střelu Hradce ještě Mečl vyrazil, ale na dorážku, se kterou přispěchal OSKAR LISLER, už nestačil. Asistence: Vojtěch Hradec.
     
    05:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se dostává do vedení! Předvedla dobrý tlak do branky a o úspěšnou dorážku se z předbrankového prostoru postaral VOJTĚCH HRADEC. Asistence: Martin Kredba.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 14. Bílek (Mazanec) – 6. Hradec (Kredba), 11. Lisler (Hradec), 13. Lisler (Vítek), 15. Vítek (Hradec), 23. Steklý (Vlasák), 45. Mizera (Hlubuček, Halman)


    HC Plzeň 1929: Mečl (Hnízdil) – M. Beer, Sochor, Lučan (A), Hromádka, E. Beer, Štulc – Hájek, Bílek, Hofrajtr, Hořejší (A), Mazanec (C), Komínek, Havlíček, Křemen, Kaiser, Jiříček, Melich
    BK Mladá Boleslav: Hora (Forst) – Halman, Vlasák, Kredba, Fiala, Průšek, Vochvest (A), Hlinský – Vítek, Hradec (C), Šimon, Lisler, Hart (A), Steklý, Šindelář, Sporysch, Hlubuček, Král, Mizera
    bahis siteleri