Jablonec – Příbram 3:0 (kon.) | Plzeň – Bohemians 1905 3:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:0 (2:0)
FK Příbram
Neděle 31.03.2019, 15:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, přeji hezký zbytek víkendu! (17:05:07)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 3:0. Rohy: 7:2.
     
    Jablonec si v pohodě došel pro tři body, Příbram zdolal jasně 3:0!

    Ve druhé půli už si Severočeši v klidu hlídali vedení a hra už nebyla tak akční jako v úvodních pětačtyřiceti minutách. Přesto se krátce po návratu z kabin prosadil skluzující Martin Doležal, jenž upravil skóre do finální podoby. Jablonečtí fotbalisté dnes byli ve všech ohledech lepší, Příbram se naopak pod novým trenérem neuvedla vůbec ideálně.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Andrej Fábry pěkně našel Vatajelua. Před ním byl míč odklizen obráncem na rohový kop, který Bogdan Vatajelu nezahrál zrovna ideálně.
     
    90
    Bogdan Vatajelu si naváděl balon z levé strany na osu hřiště. Následná prostrkávačka na Michala Trávníka byla příliš dlouhá. Souběžně se startem dvouminutového nastavení drží míč Ondřej Kočí.
     
    89
    Jablonec dlouho obehrával míč okolo pokutového území. Tomáš Hübschman nakonec povedeným nákopem našel Miloše Kratochvíla, jenž při snaze o sklepnutí pod sebe poslal balon mimo hrací plochu.
     
    88
    Po přímém kopu se centr Martina Nového odrazil na hranu šestnáckty, odkud postupně pálili Matěj Polidar a Ibrahim Keita, oba ale trefili pouze jablonecké hráče.
     
    87
    Michal Trávník podrazil Egona Vůcha. Příbramští se pokusili narychlo rozehrát, to se ale nelíbilo hlavnímu rozhodčímu, jenž nechává exekuci opakovat.
     
    86
    Prudký centr Oliviera Kingueho zblokoval Tomáš Hübschman. Balon se odrazil mimo hřiště, hosté budou vhazovat v blízkosti rohového praporku.
     
    84
    Jablonec rozehrál nakrátko, možná až příliš pasivně. Na místo se přihnal Jan Matoušek (PRI) a šlapákem atakoval Sobola, žlutá karta je na světě.
     
    83
    Martin Nový spolehlivě odhlavičkoval centrovaný míč. Nedlouho poté se Michal Trávník stal obětí faulu, jablonečtí fotbalisté tak budou rozehrávat standardku.
     
    82
    Andrej Fábry postupoval na kraj hřiště. Do akce se vložil jeden z hostů, míč se odrážel mezi nimi a Vatajeluem, až skončil v autu, vhazovat může Příbram.
     
    81
    Míč se dlouho zdržoval u prostoru autové čáry. Jablonečtí se posléze před Kratochvíla vydávali kupředu, jejich cesta však skončila ještě před půlicí čarou.
     
    80
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Martin Doležal, přichází Jan Chramosta.
     
    79
    Tomáš Holeš obdržel povedenou přihrávku do běhu. Už se chystal střílet, když vtom jej dostihl Matěj Polidar a napálil balon do zámezí. Z následného rohu zelenobílí nic nevytěžili.
     
    78
    Eduard Sobol si rozmyslel možnost střelby. Balon se trošku šťastně odrazil k Fábrymu, jehož centr byl příliš dlouhý a nikoho nenašel.
     
    77
    Po sérii odrazů to vzal na sebe Tomáš Holeš. Zpoza pokutového území střílel slabší levou nohou a podle toho to také dopadlo, Ondřej Kočí měl snadnou práci.
     
    76
    Michal Trávník rozjel jabloneckou akci. Severočeši nakonec zařadili zpátečku a s míčem si zahrál také gólman Vlastimil Hrubý. Zápas se už samozřejmě jen dohrává, o vítězi je rozhodnuto.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 12. Jovović (Považanec), 43. Trávník (pen.), 49. Doležal (Hübschman)

    Karty:   23. Nový (PRI), 84. Matoušek (PRI)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 3:0. Rohy: 7:2.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, V. Kubista, Břečka, Sobol – Hübschman (C) – Jovović (74. Fábry), Trávník, Považanec (65. Kratochvíl), Vatajelu – Doležal (80. Chramosta).
    Náhradníci: Hanuš – T. Pilík, Kratochvíl, R. Acosta, Fábry, Peřina, Chramosta.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Chaluš, Kingue, T. Jablonský – Hlúpik (46. Keita), Soldát (46. Polidar), Tregler, Voltr (72. Vůch) – Matoušek – Fantiš (C).
    Náhradníci: Švenger – Polidar, Průcha, Skácel, Vůch, Kodr, Keita.

    Rozhodčí: Pechanec – Vaňkát, Vodrážka

    Diváci: 2 406
    ocianews.com