Hannover – Schalke 0:1 (kon.) | Frankfurt – Stuttgart 3:0 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
3:0 (1:0)
VfB Stuttgart
Neděle 31.03.2019, 18:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:10. (19:50:13)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Frankfurtu, který svého soupeře porazil poměrem 3:0. Ve druhém dějství jsme sledovali územní převahu domácích, kteří se nakonec dočkali dalších dvou branek. Stuttgart se k ničemu vážnějšímu nedostal, naopak se většinu času staral o defenzivní činnost, která dopustila hned tři inkasované branky. Rovněž jsme sledovali celou řadu nedovolených zákroků, žlutilo se dohromady třikrát.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na zázrak to už nevypadá. Naopak ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Jetro Willems.
     
    87
    S míčem si zahrál také brankář Trapp, který si počkal na kolegu Hintereggera, jenž pro změnu dokráčel do volnějšího prostoru, kde kombinoval.
     
    86
    V tuto chvíli to bude pro hostující celek nesmírně složité, kousek před koncem utkání prohrává o tři branky. Dočkáme se fotbalového zázraku?
     
    85
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Gonçalo Paciência.
    84. Luka JOVIĆ - 3:0
     
    84
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Nakonec tu máme ještě jednu branku tohoto zápasu! Hostující obrana nyní nebyla vůbec důrazná, čehož Haller využil k další brance. Domácí forvard totiž neohroženě prošel až do šestnáctky, odkud zpětnou přihrávkou našel LUKU JOVIĆE, který zamířil do odkryté branky.
     
    83
    Fernandes si nechtěl komplikovat život, proto raději vyprodukoval zpětnou přihrávku až na brankáře Trappa, který pro změnu přenášel hru do bezpečí.
     
    79
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Nicolás González, přichází Mario Gómez.
     
    78
    Da Costa velmi dobře pracoval na vlastní polovině, kde za sebe nepustil Didaviho. Stuttgart tak musel otočit hru, odkud zkoušel štěstí střídající Aogo.
     
    77
    Roztažení hry k pravé postranní lajně přineslo volnější prostor pro Becka, který si to nenamířil podél autové čáry, místo toho přihrával vedle na Kabaka.
     
    76
    Nyní si hostující obrana pohrávala s míčem na vlastní polovině, naopak soupeř se k napadání zrovna moc neměl. V tuto chvíli je u balónu Pavard.
     
    75
    Nyní se za obranu dokázal dostat Jović, který zřejmě prováhal ideální moment k zakončení. Zieler mu výborně zmenšil střelecký úhel, následovat bude aut.
     
    74
    Najednou se hostující obrana trochu otevřela a ihned z toho mohla být další branka. Rebić se dostal k zakončení, které směřovalo pouze do boční sítě.
     
    73
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Jović, jehož rána neměla šanci na úspěch. Zieler nakonec nemusel zasahovat, nyní bude sám vykopávat.
     
    72
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Dennis Aogo.

    David Suchý

    Branky: 45. Kostić, 64. Kostić (Rebić), 84. Jović (Haller)

    Karty:   41. Haller (FRN), 58. Hasebe (FRN) – 40. Emiliano Insúa (STU)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:10.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Hinteregger, Hasebe, N'Dicka – D. da Costa, Rode, G. Fernandes (C), Kostić (88. Willems) – Rebić (85. Paciência), Haller – Jović.
    Náhradníci: Rönnow – D. Abraham, de Guzmán, Falette, Paciência, Willems.

    VfB Stuttgart: Zieler – Beck, Kabak, Pavard, Kempf, Emiliano Insúa – Gentner (C) (34. Didavi), G. Castro, Zuber (72. Aogo) – Esswein, N. González (79. Mario Gómez).
    Náhradníci: Grahl – Aogo, Baumgartl, Didavi, Donis, Mario Gómez, Thommy.

    Rozhodčí: Brych – Leicher, Stein
    ocianews.com