Florida – Washington 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:7 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (1:0, 3:0, 1:3)
Washington Capitals
Úterý 02.04.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Vincent TROCHECK - 5:3
     
    59:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům a fanouškům padá velký kámen ze srdce! Panthers přežili další rány Ovečkina. Po té poslední se puk dostal přes Barkova a Dadonova k VINCENTU TROCHECKOVI a ten ho poslal ze středního pásma do prázdné branky. Asistence: Jevgenij Dadonov, Aleksander Barkov.
    57:39 Jakub VRÁNA - 4:3
     
    57:39
    Washington právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, hosté přidávají třetí gól a mají ještě dostatek času na vyrovnání! Niskanenovu střelu od modré čáry vyrazil Luongo k Oshiemu. Ten rychle pochopil, že nemá cenu dorážet přes několik těl a chytře posunul puk doprava na JAKUBA VRÁNU, který měl před sebou prázdnou branku. Asistence: T. J. Oshie, Matt Niskanen.
     
    56:47
    Capitals to myslí s vyrovnáním vážně. Copley pustil do hry šestého hráče do pole, zatímco se do branky z osy hřiště netrefil Wilson.
    56:25 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:2
     
    56:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Ještě to může být zajímavé! T. J. Oshie se vydal na výlet po levé straně, kde se prosmýkl mezi Pysykem a Huberdeauem a v pádu stihl přihrát na NICKLASE BÄCKSTRÖMA, který z mezikruží prostřelil Luonga a snížil na rozdíl dvou branek. Asistence. T. J. Oshie, Alexandr Ovečkin.
     
    51:45
    Washington se ještě může pokusit o menší zázrak. Za naprosto jednoznačné podražení Alexandra Ovečkina je vyloučen Vincent Trocheck.
    50:55 Jevgenij KUZNĚCOV - 4:1
     
    50:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Roberto Luongo se čistého konta nedočká, Capitals devět minut před koncem snižují na 1:4! Domácímu brankáři se bude muset omluvit Matheson, který špatně přihrál z prostoru vedle vlastní branky. Puk namazal Carlsonovi, jehož střelu od modré čáry protečoval do sítě JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: John Carlson.
     
    40:41
    Wilson zastavoval svižnou akci domácí elitní letky faulem. Nyní bude doufat, že si odsedí celý dvouminutový trest za hákování.
    37:57 Troy BROUWER - 4:0
     
    37:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí ustáli menší problém ve vlastní třetině a o pár vteřin později doslova zesměšnili obhájce Stanley Cupu čtvrtým gólem! Parádní kombinaci mezi Huntem a Barkovem zakončil střelou do prázdné branky TROY BROUWER. Asistence: Aleksander Barkov, Dryden Hunt.
     
    35:42
    A další dva neúspěšné pokusy Capitals o přechod přes střední pásmo. Domácím se naopak povedl a div, že nepřidali čtvrtý gól. Dělovka Hoffmana se zastavila o tyč!
    32:01 Vincent TROCHECK - 3:0
     
    32:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Caps se mohli v přesilové hře trochu probrat, jenže se stal přesný opak v podobě třetího inkasovaného gólu! S Pantery opět hrály poněkud šťastné odrazy u obranné modré čáry. Puku se zmocnil Barkov a ve středním pásmu nahrál VINCENTU TROCHECKOVI, který z pravého kruhu vypálil přesně mezi betony. Asistence: Aleksander Barkov.
     
    31:48
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., držení hole).
     
    25:57
    Brett Connolly dostal vynikající centr z pravého křídla. U zadní tyče zůstal úplně sám, jenže si netroufl vystřelit z první a pak už se Luongo stihl před důležitým zákrokem přesunout.
    23:34 Jonathan HUBERDEAU - 2:0
     
    23:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers zvyšují na 2:0! Pheonix Copley skočil k pravé tyči po puku, který chvíli neměl svého majitele. Rozhodně se mu to ale nevyplatilo, neboť Niskanen s Bäckströmem krátce po buly ztratili kotouč u vlastního brankoviště a poslali ho k JONATHANU HUBERDEUOVI, kterému přesná střela z mezikruží vynesla osmadvacátý gól v sezóně. Bez asistence.
     
    16:30
    Nicklas Bäckström se stává prvním vyloučeným hráčem tohoto zápasu. Za Luongovou brankou si nedovoleně přidržel Aarona Ekblada.
    13:48 Frank VATRANO - 1:0
     
    13:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se ve čtrnácté minutě dostávají do vedení! Rozhodně to nebyla nějaká pěkná akce, která by se vešla do sestřihů. Snad pětice hráčů nebyla schopna zkrotit neposedný puk poblíž levého kruhu. Štěstí měl až FRANK VATRANO, který z jedničky vypálil z mezikruží a propálil Pheonixe Copleyho. Asistence: Colton Sceviour, Henrik Borgström.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Vatrano (Sceviour, Borgström), 24. Huberdeau, 33. Trocheck (Barkov), 38. Brouwer (Barkov, Hunt), 60. Trocheck (Dadonov, Barkov) – 51. Kuzněcov (Carlson), 57. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 58. J. Vrána (Oshie, Niskanen)


    Florida Panthers: Luongo (Montembeault) – Ekblad (A), Matheson, Weegar, Yandle, Brown, Pysyk – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau (A) – Hawryluk, Trocheck, Hoffman – Sceviour, Borgström, Vatrano – Brouwer, Sheahan, Hunt.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Carlson, Djoos, Niskanen, Orlov, Jensen, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, Hagelin – Connolly, Eller, J. Vrána – Stephenson, Dowd, Burakovsky.

    Rozhodčí: Schlenker, StLaurent – Racicot, Galloway

    Diváci: 14 376
    bahis siteleri