Sassuolo – Chievo 4:0 (kon.) | Atalanta BC – Bologna 4:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
4:0 (2:0)
Chievo Verona
Čtvrtek 04.04.2019, 19:00 • Mapei Stadium • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    57. Domenico BERARDI - 4:0
     
    57
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí si dnešní zápas užívají a zvyšují náskok už na 4:0. Babacar dostal míč do vápna, ale prostor na střelu neviděl. Tak místo toho našel výbornou přihrávkou DOMENICA BERARDIHO, a ten se střelou po zemi dokázal prosadit. Asistence: Khouma Babacar.
    47. Manuel LOCATELLI - 3:0
     
    47
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácím znovu vyšel vstup do poločasu a už vedou 3:0! Lirola z pravé strany našel přes celou šíři vápna MANUELA LOCATELLIHO. Tomu sice udělalo drobné problémy zpracování, ale nakonec napálil míč do odkryté branky. Asistence: Pol Lirola.
    45. Merih DEMIRAL - 2:0
     
    45
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo zvyšuje na 2:0 a znovu se po rohovém kopu prosazuje obránce MERIH DEMIRAL! Našel si prostor na zadní tyči a hlavičkou o zem překonal Sorrentina. Asistence: Manuel Locatelli.
    4. Merih DEMIRAL - 1:0
     
    4
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo využívá hned svou první větší šanci a jde do vedení! Rohový kop mířil na přední tyč a propadl až na druhou stranu za vápno. Odtud přilétl další centr do vápna, na který si naskočil obránce MERIH DEMIRA, přemohl v hlavičkovém souboji Stepinského a poslal míč do sítě. Asistence: Pol Lirola.

    Petr Sumbal

    Branky: 4. Demiral (Lirola), 45. Demiral (Locatelli), 47. Locatelli (Lirola), 57. D. Berardi (Babacar)

    Karty:   31. Peluso (SAS) – 33. Kiyine (CHV)

    Neproměněná penalta: 89. Giaccherini (CHV), brankář Consigli zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:17.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Demiral, G. M. Ferrari, Peluso (76. Rogério) – Locatelli (67. Duncan), Magnanelli (C), Bourabia – D. Berardi, Babacar, Boga (84. Di Francesco).
    Náhradníci: Pegolo – Brignola, Di Francesco, Djuričić, Duncan, Lemos, Magnani, Matri, Odgaard, Rogério, Sensi, Sernicola.

    Chievo Verona: Sorrentino – Kiyine (56. Vignato), Cesar (C), Bani, Barba – P. Hetemaj (56. Dioussé), N. Rigoni, Léris – Giaccherini – Stępiński, Pucciarelli (69. Piazón).
    Náhradníci: Caprile, Šemper – Andreolli, Dioussé, Djordjević, Frey, Grubac, Pellissier, Piazón, Rossettini, Tomović, Vignato.

    Rozhodčí: Maggioni – Tonolini, Affatato
    bahis siteleri