Slovensko – Švédsko 0:4 (kon.)
konec
Slovensko
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Švédsko
sk Čtvrtek 04.04.2019, 17:00 • Topvar Aréna, Topoľčany (Slovensko) • Euro Ice Hockey Challenge
Partner:
     
    57:49
    Švédsko dalo gól!
    Švédski hokejisti využívajú aj ďalšiu presilovku a zvyšujú už na štvorgólový rozdiel. Nahodený puk od modrej čiary sa odrazil nepríjemne do bránkovisko, kde bol veľmi dôrazný LEON BRISTEDT a dotlačil to do odkrytej bránky.
    Asistencia: Ted Brithén.
     
    56:13
    V závere stretnutia budeme hrať opäť v početnej nevýhode. Radoslav Tybor dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    51:58
    Budeme sa brániť v oslabení. Lukáš Cingeľ je vylúčený na dve minúty za svoj krosček.
     
    50:55
    Bakoš posúval puk za bránku Grígerovi. Na modrej sa ukazoval aj Trška. Následne sa do dobrej príležitosti vysunul Dávid Gríger, no zakončoval iba do Enrothových betónov z tesnej blízkosti brány.
     
    48:54
    Presilová hra pre Slovensko. Dve minúty za držanie hokejky dostáva Christoper Mastomäki.
     
    44:11
    Teraz mali Severania obrovskú šancu. Krížnu prihrávku dával Zaar smerom na Leona Bristedta, ktorý zakončoval z prvej. Hudáček puk niekde ukryl pod betónmi, nevedel ani presne kde ho má.
     
    36:55
    Švédsko dalo gól!
    Severania využívajú presilovú hru a dostávajú sa už na rozdiel triedy. Boqvist posunul puk na modrú čiaru Holmovi, ktorý si to len pripravil na forhend a jeho nechytateľnú strelu ešte tečoval DENIS RASMUSSEN.
    Asistencie: Jesper Boqvist, Philipp Holm.
     
    35:27
    Budeme hrať po druhýkrát v zápase v oslabení. Peter Trška dostáva dve minúty za držanie.
     
    33:48
    Rosandič od modrej čiary trafil len Linusa Sandina, ktorý vykorčuľoval do nebezpečného krídelného prieniku. Dobre sa však vrátil Grman, ktorý ho eliminoval.
     
    32:45
    Náš tím si vypracoval ďalšiu obrovskú možnosť. Podarilo sa nám dostať do prečíslenia troch proti jednému. Adam Liška akoby sa zľakol šance a puk mu ušiel z čepele.
     
    29:39
    Švédsko dalo gól!
    Tri korunky sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Bezprostredne po prehratom buly sa k puku dostal Kellman, ktorý prihrávku na modrú čiaru nasmeroval na urasteného VIKTORA SVEDBERGA a ten delovkou prestrelil všetko.
    Asistencia: Joel Kellman.
     
    27:14
    Šikovný bol veľmi a technicky zdatný Radovan Puliš, ktorý prekorčuľoval po pravom krídle, dostal sa pred bránku a odtiaľ to smerovalo na gólmana Enrotha.
     
    23:35
    Bude sa vylučovať. Dve minúty za seknutie dostáva Martin Bakoš a Švédi budú hrať svoju prvú presilovku.
     
    23:14
    Puliš elegantnou prihrávkou preniesol hru na Tybora. Následne Tybor dával prihrávku do fantastickej šance pre Radovana Puliša, no možnosť zblízka premrhal!
     
    15:19
    Veľkú šancu mal na hokejke náš útočník Martin Bakoš, pred ktorým sa otvoril priestor pred bránkou. Skúšal to takým Granlundovským zakončením, no Enroth dokázal výborne zakročiť.
     
    13:15
    Budeme hrať prvú presilovku v stretnutí. Dve minúty za podrazenie dostáva Malte Strömwall.
     
    03:45
    Švédsko dalo gól!
    Švédi sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Hneď po buly sa naskytol voľný priestor pre hostí, Brithén zakončoval spred bránky, respektíve dorážal. Potom posunul na hokejku voľnému DANIELOVI ZAAROVI, ktorý upratal puk do prázdnej bránky.
    Asistencie: Len Bristedt, Linus Arnesson.
     
    02:58
    Radoslav Tybor vyskúšal pozornosť gólmana Enrotha strelou spoza pravého kruhu. Jeho zakončenie došlo na hruď švédskeho brankára.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Zaar (Bristedt, Arnesson), 30. Svedberg (Kellman), 37. Rasmussen (Holm, Boqvist), 58. Bristedt (Brithén)


    Slovensko: Hudáček (Košarišťan) – Sersen (A), Grman, Trška, Chovan, Rosandič, Štajnoch, Jánošík – Puliš, M. Sukeľ, Tybor – Nagy (C), Gríger, Bakoš (A) – Liška, Cingeľ, Kudrna – Mikúš, Buc, Paulovič
    Švédsko: Enroth (Ersson) – Holm (A), Bengtsson, Svedberg, Bertilsson, Andersson, Arnesson – Boqvist, Lander (C), Strömwall – Bristedt, Brithén, Zaar – Elvenes, Rasmussen (A), Sandin – Mastomäki, Kellman, Brodecki

    Rozhodčí: Stano, Müllner – Gegáň, Rojík
    bahis siteleri