Setúbal – Marítimo 1:0 (kon.) | Feirense – Benfica 1:4 (kon.) | Sporting – Rio Ave 3:0 (kon.)
konec
CD Feirense
1:4 (1:2)
Benfica Lisabon
Neděle 07.04.2019, 18:30 • Estádio Marcolino Castro • Portugalská Primeira Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Haris SEFEROVIĆ - 1:4
     
    90
    Benfica právě vstřelila branku!
    Rohový kop odrazila domácí obrana jen na Alejandra Grimalda, který si míč doběhl, poslal ideální centr do vápna a HARIS SEFEROVIĆ kompletuje svůj dobrý výkon hlavičkou do levé šibenice. Asistence: Grimaldo.
     
    87
    Poslední střídání také u hostí. Pizzi, který měl dnes velký podíl na výhře Benfiky, přepouští místo pro Gedsona Fernandese.
     
    83
    Jonas se výborně uvolnil na pravé straně vápna a zkoušel obstřelit Caia Secca, ale brankář Feirense se nachytat nenechal a výborně vytěsnil míč před svojí branku.
     
    81
    A přichází závěrečné střídání u Feirense. Luís Machado přepustí místo na deset minut útočníkovi Edinhovi.
     
    81
    Adel Taarabt dnes nebyl úplně vidět, ale to se při výhře Benfiky řešit příliš nebude. V závěru jej trenér stahuje z placu a posílá na hřiště Franca Emanuela Cerviho.
     
    78
    Druhé střídání domácích. Babanco míří ze hřiště a na čtvrt hodinky si půjde zahrát Lawrence Ofori.
     
    74
    João Félix míří ze hřiště a na posledních zhruba osmnáct minut přepouští místo na place pro Jonase.
     
    71
    A právě neodmávaný ofsajd Fábia Sturgeona je to poslední, čím se jediný domácí střelec zapsal do dnešních statistik. Vzápětí střídá a na plac jde Marco Soares.
     
    67
    Alejandro Grimaldo si ve vápně obhodil Babanca a poté vystřelil. Od nohy Edsona Fariase šel míč do ruky domácího hráče, ale penalta se nyní nepíská. Benfica bude zahrávat rohový kop.
     
    65
    Prudký střílený centr Grimalda prolétl až do vápna, kde ho prolétl také gólman Caio Secco. Hlavička Seferoviće ale šla vysoko nad branku.
     
    64
    Tiago Silva by se neměl příliš divit, nyní u lajny na pravé straně jasně zkosil André Almeidu a je z toho zasloužená žlutá karta.
     
    59
    Seferović hraje výborně. Patičkou dával míč na penaltový puntík pro João Félixe, před kterým na poslední chvíli jasně ukopl míč na roh Vítor Bruno.
     
    58
    Babanco zastavil rychlý protiútok soupeře tím, že podrazil pronikajícího Pizziho, a vidí jasnou žlutou kartu. Dnes první v celém utkání.
    49. Haris SEFEROVIĆ - 1:3
     
    49
    Benfica právě vstřelila branku!
    Fotbalová paráda, to se musí nechat. Alejandro Grimaldo posílal dlouhý míč do vápna, kde se Bruno Nascimento nedomluvil s gólmanem Seccem, kdo pro míč půjde. Respektive brankář domácích vyběhl až k hranici vápna, ale Nascimento odhlavičkoval míč. Jenže hodně nedůrazně a jen pár metrů před sebe, kde ho HARIS SEFEROVIĆ poslal lobem z první do volné branky.
    45+2. André ALMEIDA - 1:2
     
    45+2
    Benfica právě vstřelila branku!
    Nyní už branka hostí platí. Centr padl přesně na hlavičku Samarise, který jej vrátil na malé vápno, kde byl nehlídaný ANDRÉ ALMEIDA. K němu také balon propadl a defenzívní hráč jej nekompromisně napálil do branky nad gólmana Caia Secca, který byl bez šance. Asistence: Andreas Samaris.
    43. Félixova branka neplatí pro ofsajd
     
    43
    Centr Seferoviće s našel ve vápně Félix, který byl u míče dříve než Secco, ale nepohlídal si postavení mimo hru a nacházel se v těsném ofsajdu.
    40. PIZZI - 1:1
     
    40
    Benfica právě vstřelila branku!
    PIZZI se rozběhl a zcela jistě poslal míč k levé tyči, zatímco Caio Secco skočil na druhou stranu. Domácí se ještě zlobí, že dva hráči vnikli do vápna dříve než Pizzi kopl, o čemž by se dalo možná docela slušně polemizovat, ale sudí branku uznává a ani se nejde radit.
    39. Penaltový zákrok Ghazala na Pizziho
     
    39
    Sudí João Pinheiro po konzultaci u videa ukazuje na penaltový puntík.
     
    35
    Parádní rána Pizziho. Ten napřáhl z pětadvaceti metrů a mířil přesně k levé tyči, ale Caio Secco fantastickým zákrokem vyrazil míč a dorážka Seferoviće už šla hodně nad branku. Útočník Benfiky si tolik nesrovnal míč na nohy jako před chvilkou Pizzi.
     
    30
    Alejandro Grimaldo a jeho spoluhráč Francisco Ferreira zastavili pronikajícího hráče domácích, což byl důležitý zákrok. před Luísem Machadem by se jinak otevírala téměř přímá cesta k brance.
     
    28
    Pozor pozor, nyní se musím sudímu omluvit. Už víme, proč nebyl gól Feirense uznán. Centr Vítora Bruna totiž usměrnil jeden z domácích hráčů do sítě i za pomocí kontaktu s rukou.
     
    22
    Nakonec se pokračuje dál, zřejmě kvůli útočnému faulu domácích. Těžko říct, nyní si myslím, že Feirense dosáhlo regulérní branky.
    20. Neuznaná branka domácích
     
    20
    Domácí se radovali z druhé branky, když centr domácích v podání Vítora Bruna netrefil nikdo z hráčů a ten skončil v síti. Sudí ale branku neuznává a jde se radit k videu. O ofsajd se rozhodně nejednalo. Tak uvidíme, jaký bude verdikt rozhodčího.
     
    15
    Obrovská šance na srovnání. Taarabt přistrčil míč na levou stranu pro Luíse, jenž odcentroval do vápna. Míč nešel na hráče v ofsajdu, nýbrž na Harise Seferoviće, který svojí hlavičku poslal těsně vedle!
    10. Fábio STURGEON - 1:0
     
    10
    Feirense právě vstřelilo branku!
    Šok pro celý stadion! Edson Farías odcentroval míč z pravé strany do pokutového území, kde Vlachodimos zůstal s výběhem jen na půli cesty, címž samozřejmě usnadnil situaci pro Fábia Sturgeona. Domácí útočník totiž poslal hlavičku pod břevno a gólman hostí nestačil reagovat. Asistence: Edson Farias.

    Tomáš Lysý

    Branky: 10. Sturgeon – 40. Pizzi (pen.), 45+2. A. Almeida, 49. Seferović, 90. Seferović

    Karty:   58. Babanco (FEI), 64. Tiago Silva (FEI)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 14:11.
    CD Feirense: Secco – Farias, Briseňo, Nascimento, V. Bruno – Ghazal, Babanco (78. L. Ofori) – Sturgeon (71. Soares), Tiago Silva, L. Machado (81. Edinho) – João Silva.
    Náhradníci: A. Moreira – T. Gomes, Valencia, Edinho, Soares, L. Ofori, Sampaio.

    Benfica Lisabon: Vlachodimos – A. Almeida, Rúben Dias, F. Ferreira, Grimaldo – Pizzi (87. G. Fernandes), Samaris, F. Luís, Taarabt (81. Cervi) – Félix (74. Jonas), Seferović.
    Náhradníci: Svilar – Corchia, Jonas, Cervi, A. Živković, Krovinović, G. Fernandes.

    Rozhodčí: João Pinheiro – Bruno Rodrigues, Nuno Eiras
    bahis siteleri