Japonsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Německo – Francie 2:3 (po pr.)
Kanada – Rusko 5:1 (kon.)
konec
Kanada
5:1 (1:0, 4:0, 0:1)
Rusko
Pondělí 08.04.2019, 18:39 • Metro Areena, Espoo • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:01 Liana GANEJEVOVÁ - 5:1
     
    41:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá ruská střela znamená snížení! V přesilové hře vypálila z jedné od modré čáry LIANA GANEJEVOVÁ, jejíž pokus mezi kruhy tečovala kanadskou soupeřka. Lacasseová tak byla donucena přijmout roli divačky. Asistence: Maria Batalovová a Jelena Dergačjovová.
    35:16 Natalie SPOONEROVÁ - 5:0
     
    35:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadská hráčka zaznamenává hattrick! Za brankou se ocitla opět NATALIE SPOONEROVÁ, která naznačila pohyb, ale ten rychle změnila. Poté se protáhla na hranici brankoviště, odkud zakončila po ledě k zadní tyči. Asistence: Laura Fortinová.
    31:32 Natalie SPOONEROVÁ - 4:0
     
    31:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    A opět využitá přesilová hra Kanady! Nepřesný pokus vyslala Sarah Nurseová, která nezamířila přesně. Celou situaci ale dokončila NATALIE SPOONEROVÁ, ta objela branku a zastrčila černou gumu k tyči. Asistence: Sarah Nurseová a Brianne Jennerová.
    26:22 Blayre TURNBULLOVÁ - 3:0
     
    26:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dle předvedené hry si troufnu říct, že je rozhodnuto. Otázkou zůstává, o kolik zámořské ženy vyhrají. Natalie Spoonerová přihrávala před branku, ale kotouč doputoval až ke gólmance, která kotouč vykopla před sebe. Na hranici brankoviště dojela BLAYRE TURNBULLOVÁ, která černou gumu po ledě zasunula do pokladnice. Asistence: Natalie Spoonerová a Erin Ambroseová.
    24:22 Rebecca JOHNSTONOVÁ - 2:0
     
    24:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po krásné individuální akci je tu druhá branka zápasu! Zprava se za branku vydala REBECCA JOHNSTONOVÁ, která se následně ocitla na druhém kruhu pro vhazování. Její střela mířila k první tyči, kde ruská brankářka nechala místečko. Asistence: Melodie Daoustová.
    13:43 Natalie SPOONEROVÁ - 1:0
     
    13:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zámořský tým využívá početní výhodu a ujímá se vedení! Od modré čáry zakončila Brigette Larocqueová, jejíž pokus přizvedla pod horní tyč NATALIE SPOONEROVÁ, která se zapisuje jako první mezi střelkyně zápasu. Asistence: Brigette Larocqueová a Brianne Jennerová.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. Spoonerová (Larocqueová, Jennerová), 25. Johnstonová (Daoustová), 27. Turnbullová (Spoonerová, Ambroseová), 32. Spoonerová (Nurseová, Jennerová), 36. Spoonerová (Fortinová) – 42. Ganejevová (Batalovová, Dergačjovová)


    Kanada: Lacasseová (Maschmeyerová) – Fortinová, Fastová, Larocqueová, Zandee-Hartová, Lacquetteová, Rattrayová, Bourbonnaisová – Johnstonová, Poulinová, Daoustová – Gabelová, Jennerová, Bettezová – Saulnierová, Turnbullová, Staceyová – Nurseová, Clarková, Spoonerová.
    Rusko: Prugovová (27. Morozovová) – Pirogovová, Šibanovová, Ganejevová, Savoninová, Nikolajevová, Batalovová, Čistjakovová, Těrjošinová – Pavlovová, Timofjevová, Sosinová – Štarjovová, Dergačjovová, Šochinová – Smolinová, Kanajvová, Vafinová – Kulišovová, Bratiševová, Kadirovová.

    Rozhodčí: Granová, Huntley Parková – Haikkinenová, Kainbergerová
    bahis siteleri