Chorvatsko – Belgie 5:2 (kon.) | Austrálie – Španělsko 4:0 (kon.) | Srbsko – Čína 6:5 (kon.)
konec
Austrálie
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Španělsko
Pátek 12.04.2019, 16:30 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:50 VIRJASSOV - 4:0
     
    55:50
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Gól, který rozhoduje o vítězi utkání. Australané se prosazují počtvrté a je z 99 % jisté, že vyhrají. Přihrávka na střed, klička do bekhednu a zakončení do poloodkryté klece. Autorem branky je VADIM VIRJASSOV. Asistence: Kieren Webster, Beau Taylor.
    39:08 LINDSAY - 3:0
     
    39:08
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Přihrávka z rohu na modrou, z křídla chcete-li a střela zápěstím na pbližší tyč, která Alcainemu prošla u první tyče. Chyby brankáře, to musí mít pokryté, puk nesmí soupeř procedit. Autorem branky je MATTHEW LINDSAY. Asistence: KIeren Webster, Vadim Virjjassov.
    25:24 BACLIG - 2:0
     
    25:24
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Alcaine daroval gól soupeři. V rozehrávce za bránou špatně načasoval přihrávku a namazal to hráči Autrálie, která tak vede už 2:0. Obrovská chyba Alcaineho. Autorem branky je JASON BACLIG. Bez asistence.
    13:01 DARGE - 1:0
     
    13:01
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Střela od modré, odraz a těsně před brankovištěm dorážel nad lapačku. Využití přesilové hry. WEHEBE DARGE. Asistence: Robert Malloy, Jamie Woodman.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 14. Darge (Malloy, Woodman), 26. Baclig, 40. Lindsay (Webster, Virjassov), 56. Virjassov (Webster, Taylor)


    Austrálie: Kimlin (Smart) – McMahon, Malloy, Haselhurst, Baclig, Lindsay, Carpenter, Boyle, Clare – Woodman, Darge, Powell, Todd, Funes, Rezek – Virjassov, Taylor, Webster – Kubara, Wong
    Španělsko: Alcaine (Gonzalez) – Torres, Ubieto, Kortabitarte, Betran, Baldris, García, Vicente -Carbonell, Burgos, Rubio – Boronat, Gonzalez, Fuentes – Munnoz, Arraras, Lasuen – Granell, Pantoja, Zaballa – Martínez

    Rozhodčí: Sterkens (NED) – Bereseford (VBR), Kanazawa (JPN)
    bahis siteleri