Čína – Austrálie 2:3 (kon.) | Španělsko – Chorvatsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Belgie – Srbsko 3:6 (kon.)
konec
Belgie
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
Srbsko
Sobota 13.04.2019, 20:00 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Hala mohla slavit další gól, jenže Kastel se v naprosto ideální pozici rozhodl místo střely přihrát. Puk poslal do míst, kde nikdo nebyl.
    57:06 BOSKOVIĆ - 3:6
     
    57:06
    Srbsko právě střelilo branku!
    Je rozhodnuto, tři body si z dnešního utkání do tabulky připíše Srbsko! Přesilovou hru v šestý gól prudkou ranou přetavil STEFAN BOSKOVIĆ – 3:6! Asistence: Mirko Brkusanin, Aleksa Luković.
     
    56:32
    Belgičané si dále kopou vlastní hrob, opět se vylučuje. Paulusovi a de Schepperovi jede za zdržování hry dělat společnost Frank Neven (BEL).
     
    56:05
    Pozor, Belgičané půjdou do tří! Trest za sekání dostává obránce Toon de Schepper (BEL), který se na lavici hanby dnes odebírá už podruhé.
     
    54:56
    Po souboji u mantinelu míří na dvě minuty na trestnou Jordan Paulus (BEL), jehož zákrok byl rozhodčím posouzen jako vysoká hůl.
    45:45 NEVEN - 3:5
     
    45:45
    Belgie právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude ještě zajímavé, Belgičané v přesilovce snižují na 3:5! Ranković nestačil na zakončení FRANKA NEVENA z bezprostřední blízkosti brankoviště, třetí třetina bude ještě pěkně dramatická. Asistence: Bryan Kolodziejczyk.
     
    45:28
    Stefan Ilić (SRB) jde do sprch, za naprosto zbytečný ostrý faul kolenem dostává pětiminutový trest a "osobák" do konce utkání. Srby čekají těžké chvíle...
     
    45:06
    Seříznou belgičtí hokejisté náskok svého soupeře jen na dvě branky? Za sekání putuje na trestnou lavici Pavel Popravka (SRB), oba celky budou hrát ve čtyřech.
    44:23 Kolodziejczyk B. - 2:5
     
    44:23
    Belgie právě vstřelila branku!
    Místo další srbské branky ovšem tentokrát musí kotouč ze své klece lovit zase Ranković! Hosté se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho, které přesnou střelou zakončil BRYAN KOLODZIEJCZYK. Asistence: Jordan Paulus.
     
    43:21
    Domácí dostávají šanci svůj pohodlný ještě zvýšit, jelikož Kristof van Looy (BEL) míří na trestnou lavici za krosček. Srby tak čeká další početní výhoda.
    41:10 Marko SRETOVIĆ - 1:5
     
    41:10
    Srbsko právě střelilo branku!
    Tak tohle už bude pro Belgii nejspíše smrtící rána, minutu po startu třetí třetiny prohrávají už o čtyři góly! Popravkova střela se od Peeterse odrazila přímo na hůl MARKA SRETOVIĆE, který pryž jen jednoduše doklepl do prázdné klece! Asistence: Pavel Popravka.
    33:42 BRKUSANIN - 1:4
     
    33:42
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky! Peeterse po rychlé souhře s Popravkou překonal MARKO BRKUSANIN – 1:4! Pro Belgii se druhá třetina vyvíjí hodně mizerně... Asistence: Pavel Popravka.
     
    33:26
    Další vyloučení, tentokrát se otevírají dvířka zase belgické trestné lavice. Přesilovku soupeři nadělil Rino Dhondt (BEL), jenž je vyloučen za podrážení.
     
    31:14
    Pavel Popravka (SRB) je vyloučen za hákování, srbský celek se tak dvě minuty bude muset obejít bez křídelníka druhé lajny. Uvidíme, jak si s tím poradí.
     
    29:30
    Po přerušení je z kluziště na dvě minuty vykázán Toon de Schepper (BEL), který si jede na lavici hanby zchladit hlavu po hákování. Přesilovka pro Srby.
     
    29:30
    Famózní zákrok z dílny Woutera Peeterse, který se natáhl přes celé brankoviště, aby vykryl nebezpečnou ránu soupeře! Krása!
     
    24:48
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Aleksa Luković (SRB) nedovoleným bráněním předčasně ukončuje domácí početní výhodu. Bude se hrát ve čtyři proti čtyřem.
     
    24:09
    Uvidíme další srbskou přesilovku, na trestnou lavici putuje Rino Dhondt (BEL). Ten je vyloučen za zdržování hry poté, co vyhodil kotouč mimo led.
    22:29 SRETOVIĆ - 1:3
     
    22:29
    Srbsko právě střelilo branku!
    V úvodu sice Srbové tahali za kratší konec lana, bleskově ale se svým sokem srovnali krok, a ve třiadvacáté minutě odskakují do dvougólového trháku! Třetí kotouč za Peeterse dostal MARKO SRETOVIĆ – 1:3! Asistence: Mirko Brkusanin.
     
    19:15
    Belgičané první třetinu zakončí přesilovkou, Marko Dragović (SRB) je vykázán na lavici hanby. Za nedovolené bránění schytal menší trest.
    08:55 Ben COOLEN - 1:2
     
    08:55
    Belgie právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól je na světě, ani Ranković utkání neopustí s čistým kontem. Přesilovku v trefu přetavil BEN COOLEN, a snížil tak domácí náskok jen na jediný gól. Asistence: Sam Verelst.
     
    08:13
    Hru v početní výhodě si nyní vyzkouší zase Belgičané. Na dvě minuty totiž na trestnou lavici odjíždí Lazar Lestarić (SRB), který byl vykázán za vysokou hůl.
    07:52 Stefan BOSKOVIĆ - 0:2
     
    07:52
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí nevyužitá přesilovka vůbec nemusí mrzet, těsně po jejím uplynutí se totiž prosazují! Po spolupráci s Djumićem se z bezprostřední blízkosti klece prosadil STEFAN BOSKOVIĆ – 0:2! Asistence: Mirko Djumić.
     
    05:43
    Srbové mají šanci svůj čerstvý náskok navýšit, zahrají si první přesilovku. Za sekání je na dvě minuty vyloučen útočník Oliver de Croock (BEL).
    04:40 DJUMIĆ - 0:1
     
    04:40
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí svého soupeře dostali pod mírný nápor, který v páté minutě přetavují v úvodní trefu zápasu! Za bezmocného Peeterse odražený kotouč doklepl MIRKO DJUMIĆ – 0:1! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Coolen (Verelst), 45. Kolodziejczyk B. (Paulus), 46. Neven (Kolodziejczyk B.) – 5. Djumić, 8. Bosković (Djumić), 23. Sretović (Brkusanin), 34. Brkusanin (Popravka), 42. Sretović (Popravka), 58. Bosković (Brkusanin, Luković)


    Belgie: Peeters (van der Weyde) – Paulus, Distate, Neven, de Schepper, van Looy, Delmarche, van Espen – Verelst, Kolodziejczyk B., Coolen – Swennen, de Croock, Kolodziejczyk A. – Auger, James, Dhondt – Balhan, Tambeur. Hlavní trenér: Mike Kolodziejczyk.
    Srbsko: Ranković (Mitić) – Novaković, Ilić, Bosković, Crnogorać, Podunavać, Anić, Luković – Djumić, Dragović, Kerezović – Brkusanin, Sretović, Popravka – Lestarić, Kastel, Vucurević – Zwick, Dragutinović, Sabados – Baraćkov. Hlavní trenér: Alexandre Dandenault.

    Rozhodčí: Griškevičs (LAT) – Beresford, Kavanagh (oba GBR).
    bahis siteleri