Teplice – Děčín 5:4 (2:0 po s.s.) | Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
5:2 (3:0, 2:0, 0:2)
Panthers Kadaň
Pátek 19.04.2019, 14:00 • SHC Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Ode mne je to odsud pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek svátečního dne. (15:18:16)
     
    V litoměřické Killers Areně je dobojováno! Sice třetí třetina patřila spíše kadaňským hokejbalistům, domácí si sice také šance vytvořili, leč bez většího úspěchu. Přesto jim připadlo vítězství a poslední domácí tři body letošního ročníku.
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Ještě do jedné z posledních příležitostí se dostal Jakub Patrák.
     
    44:00
    Do poslední minuty utkání vstoupili aktivněji Panteři díky jejich útočné situaci. Nic enormního ale z ní nevytěžili, naopak Killers míček převzali pro sebe a těžiště hry otočili.
     
    43:32
    Jakub Bouzek vyběhl ze souboje ve středním pásmu. Následně také dokázal vypálit. Ovšem Vítek tentokrát svůj tým podržel a míček lapil do své rukavice.
     
    42:53
    Jiří Grus se postaral o průnik do útočného pásma. K jeho smůle byl však sudími zachycen v ofsajdovém postavení.
     
    41:57
    Killers se stále drží v útočném pásmu. Pomalými kroky čekají na vhodnou příležitost ke střele. Místo ní však přišlo daleké vyhození míčku v podání kadaňských hráčů.
     
    41:54
    Domácí v plném počtu.
     
    40:32
    Petr Hasman svým vytěsněním míčku z obranného pásma uvolnil na malou chvíli napětí před svou brankou.
     
    39:59
    Svou další přesilovku zvládají Killers velmi aktivně. Už od jejího počátku rozehráli útočnou situaci, která vedla ke střele na Vítka. Kadaňský gólman si ale na poprvé s míčkem dokázal poradit.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Panthers Kadaň (Vlastimil Tumpach – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:44
    Kadaňští si ale míček ukořistili zpět a Petr Stefan měl na své holi pomalu třetí gól svého týmu. Těsně před Zimanzlem ale volil střelu na něj, namísto nahrávky k dorážce do odkrytého prostoru branky, čímž zvládl litoměřický gólman míček vyrazit před sebe.
     
    37:50
    Domácí se museli vrátit na modrou čáru, dělící jejich obranné pásmo. Tam se míčku chopil Ondřej Sýkora, který se jal rozehrát další akci svého týmu.
     
    36:32
    Druhý obdržený gól ale domácí hráče nabudil. Killers tak pokračují v útočných příležitostech směrem na Vítkovu branku. Ovšem i obrana Kadaně nabyla sebevědomí a důrazněji blokuje šance Killers před vlastní brankou.
     
    34:20
    Panters Kadaň právě vstřelili branku!
    Zdá se, že se Kadaň dostává zpátky do hry. Po vhazování se dostal k míčku ANDREJ LINET, který prudkou dělovkou od modré vymetl všechny ty pavučiny v Zimanzlově brance, které se tam od počátku utkání vytvořily. Asistence: Petr Hasman, Vlastimil Tumpach
     
    34:04
    Panters Kadaň právě vstřelili branku!
    Panterům se povedlo využít jejich tlaku k prvnímu gólu utkání! Střelu Andreje Lineta od modré před brankovištěm srazil za Zimanzlova záda JAROSLAV MAZÁNEK. Asistence: Andrej Linet.
     
    33:09
    Litoměřičtí ale dokázali míček vyhodit daleko od své branky. Před icingem je zachránil rychlý doběh Nováka. Ten však v útočném pásmu nebyl nikým podporován a sám nedokázal vystřelit.
     
    32:46
    Po vyrovnání početních sil se drží na koni paradoxně kadaňští hráči, kteří se drží v útočné třetině.
     
    32:19
    Domácí v plném počtu.
     
    31:55
    Zabijáci se dostali do vlastní útočné příležitosti, ve které započali ostřelování Vítkovy svatyně.
     
    31:04
    To přišlo až po chvíli později, kdy se odhodlal ke střele z těsné blízkosti brankoviště Jaroslav Mazánek. Jan Zimanzl ale proti jeho střele pohotově zareagoval a míček zastavil.
     
    30:30
    Panteři se museli vrátit pro míček až ke své brance. Odsud se ale rychle přesunuli do útočného pásma, byť tedy bez vystřelení na branku.
     
    30:19
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Patrák – 2 min., sekání).
     
    30:04
    Úvodní buly závěrečné třetiny rovněž připadlo kadaňským hokejbalistům. Ti se s míčkem drželi u vlastní branky.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina už byla o poznání vyrovnanější a i panteři se dostávali do řady útočných příležitostí. Střelecky úspěšní však byli jen domácí zabijáci, kteří vsítili další dvě trefy a vstupují do závěrečné periody s dosti výraznou výhodou.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:30
    Ještě v posledních vteřinách vysunul hru do útočného pásma Andrej Linet, který zajistil Zimanzlovi zásah po dlouhé době. Killers si ale míček převzali velmi rychle.
     
    28:18
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Čepice na hrací plochu, JAROSLAV VANDAS má hattrick! Po úspěšné kombinaci s osvědčenou dvojicí Sýkora, Patrák se Vandas dostal na hranici brankoviště k míčku, který z první nasměroval k pravé tyči kadaňské branky. Asistence: Ondřej Sýkora, Jakub Patrák.
     
    28:10
    I další dlouhou kombinaci Killers střelecky zakončili. Daniel Vítek ale zůstal připraven.
     
    27:41
    Killers pokračují v útočném tlaku. Sami si ho ovšem nechali zmírnit, když vyhozený míček od Kadaňských nechali projít až na zakázané uvolnění.
     
    27:05
    Domácí se museli vrátit s míčkem až k vlastní brance, kde zahájili další kombinaci. V té se k zakončení dostal Michal Smolík, jehož dělovku ale Vítek betony vyrazil.
     
    26:17
    Panteři si převzali míček pro sebe po tuhém souboji v rohu hrací plochy. Dokázali navíc vyběhnout do útočného pásma, ovšem ani nyní se nedostali do akce, která by Zimanzla výrazně ohrozila.
     
    25:28
    Litoměřičtí pokračují v útočném tlaku na soupeřovu branku. Daniel Vítek ale v současnosti drží svou gólmanskou pozici velmi precizně a blokuje každou střelu vyslanou z holí litoměřických hráčů.
     
    25:09
    Hosté v plném počtu.
     
    24:22
    Killers kombinují na vnější hraně celé soupeřovy poloviny. Mezičlánkem všech nahrávek je Eduard Haken, jemuž ovšem míček utekl a vyslal Pantery do protiútoku.
     
    23:23
    Zabijáci začínají svou úvodní přesilovku aktivně v útočném pásmu. Tvrdé zakončení od modré mohl zakončit Jakub Bouzek, ovšem míček trefil odkrytou část jeho těla a litoměřický hráč nedokázal včas pokračovat.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu Panthers Kadaň (Vlastimil Tumpach – 2 min., zdržování hry).
     
    22:33
    Po dlouhé střele se do zakončení dostal Ondřej Rechtorik, který posunul míček na branku. Daniel Vítek si ovšem tentokrát celou situaci pohlídal a míček udržel ve své lapačce.
     
    22:08
    Domácí v plném počtu.
     
    21:37
    Narážečkou po křídle se Panteři dostali do útočného pásma, z jehož hranice se pokoušejí Zimanzla ostřelovat.
     
    20:32
    Domácím se povedlo vytěsnit kadaňské protihráče z útočného pásma. Přesto si nedokázali převzít míček na své hole. Panteři tak sehrávají další pozvolnou rozehrávku od vlastní branky.
     
    20:18
    Litoměřice pokračují ve čtyřech.
     
    20:08
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Eduard Haken – 2 min., faul loktem).
     
    19:23
    Killers se ale přeci jen k míčku dostali. Jeho rozehrávku zahájil Michal Smolík, který posunul míček dopředu. Jeho spoluhráči se ovšem do vážnější příležitosti nedostali.
     
    18:26
    Sprinterským výběhem se vydal Lukáš Novák narušit kadaňskou rozehrávku. Tato činnost mu ale nevyšla úplně ideálně, čímž se Panteři stále drží u míčku a také u vlastní branky.
     
    18:18
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Rechtorik – 2 min., držení hole).
     
    17:49
    Přestože se kadaňská obrana usilovně snaží, nedokáže vystrnadit domácí zabijáky z útočného pásma.
     
    17:11
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Ten proměňují ve čtvrtou trefu utkání! ONDŘEJ GAZSI na pravé straně brankoviště převzal krátkou přihrávku od Jakuba Patráka, kterou z první poslal mezi tři tyče Vítkovy svatyně. Asistence: Jakub Patrák, Jaroslav Vandas.
     
    16:17
    Od Ondřeje Sýkory si míček vypíchl ve středním pásmu Petr Stefan. Kadaňský bek ale také o míček brzy po přechodu do útočného pásma přišel a Killers se dostali k obratu.
     
    15:07
    Úvodní buly druhé třetiny získali Kadaňští, kteří se s míčkem vydali k brance Zimanzla. Domácí ovšem bleskově hru obrátili a sami se vydali na opačný konec hřiště a zahájili vlastní útočné snažení.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina utkání je u konce. Domácí Killers zcela jasně prokazovali převahu, což stvrdili třemi góly. Panteři se dostali do hry až v samém závěru třetiny.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:37
    Killers se v posledních vteřinách drží u své branky.
     
    13:05
    Vlastimil Tumpach si v rohu hřiště ukořistil míček pro sebe a pokusil se jej vystřelit mimo ohrožení vlastní branky. Nejenže se mu to nepovedlo, navíc si míč opět vzali domácí.
     
    12:10
    Killers ale pokračují v útočném tlaku na branku Panterů. S přibývajícím časem ovšem kadaňská obrana přidává na důrazu a blokuje řadu akcí domácího týmu.
     
    11:19
    Z těžkého souboje v rohu hřiště vítězně vyběhl Eduard Haken, který také od modré vystřelil. Nevložil však do střely potřebnou razanci, ta se tak velmi rychle zadrhla.
     
    10:49
    Litoměřičtí ale krátkému tlaku na svou branku odolali a Jakub Bouzek vyvezl míček před Vítkovu branku.
     
    09:53
    Domácí hokejbalisté se nadále drží v útočném pásmu. Jejich dosavadní akci ale zmařil Petr Hasman, který zcela sám proběhl kolem mantinelu a vysunul hru na opačný konec hrací plochy.
     
    09:17
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Navíc Killers z dalšího protiútoku navyšují své vedení! Odražený míček našel přímo hůl JAROSLAVA VANDASE, který ji z první uklidil zpět do kadaňské klece. Bez asistence.
     
    09:08
    Tam se ale Panteři příliš dlouho neudrželi.
     
    08:14
    Vlastimil Tumpach zachránil v obranném pásmu míček před dobíhajícím Lukášem Novákem. Načež nasměroval svůj tým po delší době do útočného prostoru.
     
    07:48
    Od modré čáry tvrdě vypálil Jaroslav Ježek. Jeho střelu se ještě pokusil dotečovat do branky Jiří Grus, ovšem Vítek se ve své brance rychle pootočil a míček zastavil.
     
    06:47
    Z poloviny hřiště rozehrávají Killes další útočnou příležitosti. Přestože drží míček na svých holích, nemohou se pro tentokrát odhodlat k přímému zakončení na kadaňskou svatyni.
     
    06:12
    Další vhazování vyhráli Killers, kteří využili své početní převahy a pokračují v útočném duchu v útočném pásmu. Mezi nimi se ale prosmýká Jaroslav Mazánek, který se snaží míček vypíchnout pro svůj tým.
     
    05:28
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    A ta má za následek druhou trefu Killers v tomto utkání! Rychlý přesun před branku využil ONDŘEJ GAZSI, který pohotově uklidil míček za Vítkova záda. Asistence: Ondřej Sýkora a Lukáš Novák.
     
    05:06
    Od Jaroslava Ježka zahájili Killers postupnou rozehrávku.
     
    04:20
    Ondřej Sýkora se prosmýkl středem hřiště až za modrou, odkud prověřil Vítka. Kadaňský gólman ale dokázal míček rukou vyrazit nad sebe.
     
    03:24
    Josef Rác se probil do útočného pásma po dlouhé přihrávce od vlastní branky. V útočném pásmu byl ovšem téměř osamocen, což mělo za následek brzký konec jeho akce.
     
    02:27
    Ukořistěný míček ze středního pásma nasměroval Jaroslav Vandas od modré směrem na Vítkovu branku. Dalekou střelu ale postrčil pouze vedle levé tyče.
     
    01:31
    Kadaňští si ukořistili míček pro sebe a pokoušejí se o průnik od vlastní branky. Již v rohu hřiště ale narážejí na dotírající litoměřické hráče, kteří je tělem blokují.
     
    00:30
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    A také z první kombinace dávají úvodní gól utkání! Překvapenou kadaňskou obranu prověřil JAROSLAV VANDAS, který důraznou střelou umístil míček přesně za záda Daniela Vítka. Asistence: Jakub Patrák a Michal Smolík.
     
    00:04
    Po prvním vhazování se domácí vydali s míčkem před Zimanzla. Od něho pak zahájili rychlý přesun na opačný konec hřiště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Smolík (C), Patrák, Ježek, Rechtorik, Novák, Bouzek, Dvořák, Grus, Vandas, Krejza, Gazsi, Haken, Sýkora.

    Panthers Kadaň: Vítek – Hasman, Stefan, Tumpach – Flieger, Hájek, Linet (C), Mazánek, Rác.

    Rozhodčí: Langer, Kučera.
     
    Předchozí vzájemné utkání, odehrané na kadaňské půdě, rozhodla především první třetina. Panteři se během ní dostali do dvoubrankového vedení, načež následovaly dvě gólově vyrovnané třetiny. Kadaň tak dokázala zvítězit 5:3.
     
    Zatímco Litoměřicím už téměř o nic nejde, ztráta na osmé místo již činí osm bodů a Killers už mají před sebou jen jediné soutěžní utkání, tak Kadaň musí v tomto, i příštím zápase velmi zabojovat a urvat všech šest bodů. Panteři totiž momentálně na postupové osmé místo do play-off ztrácejí jen čtyři body. Na dálku tak Kadaň bojuje s B týmem HBC Mostu, který má ovšem docela velkou výhodu.
     
    Zdravím vás u předposledního kola 2. národní hokejbalové ligy. Domácí SHC Killers Litoměřice přivítají při svém letošním posledním zápase na domácí půdě Panthers Kadaň. Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Vandas (Patrák, Smolík), 6. Gazsi (Sýkora, Novák), 10. Vandas, 18. Gazsi (Patrák, Vandas), 29. Vandas (Sýkora, Patrák) – 35. Mazánek (Linet), 35. Linet (Hasman, Tumpach)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Smolík (C), Patrák, Ježek, Rechtorik, Novák, Bouzek, Dvořák, Grus, Vandas, Krejza, Gazsi, Haken, Sýkora.
    Panthers Kadaň: Vítek – Hasman, Stefan, Tumpach – Flieger, Hájek, Linet (C), Mazánek, Rác.

    Rozhodčí: Langer, Kučera
    bahis siteleri