Vondroušová – Marinová 2:0 (kon.) | Cibulková – 2:0 (kon.)
Muchová – Fernandezová 0:0 (zruš.) | Krejčíková, Šafářová – Dabrowská, Fichmanová 2:0 (kon.)
Hrunčáková – Alvesová 0:0 (zruš.) | Kužmová, Šramková – Alvesová, Stefani 0:2 (kon.)
zrušeno
Viktória Hrunčáková
Viktória Hrunčáková
0
0
0
 
Carolina Meligeni Alvesová
Carolina Meligeni Alvesová
0
0
0
 
sk Neděle 21.04.2019, 15:20 • NTC Bratislava (Slovensko) • Pohár Billie Jean Kingové • 4. kolo
Videopřenos
     
    Tak napokon podľa dostupných informácii sa už toto stretnutie medzi Viktóriou Kužmovou a Carolinou Meligeni Alvesovou neuskutoční, čo sa dalo aj čakať! Mala by sa však ešte odohrať štvorhra, z ktorej takisto ponúkneme náš online prenos! (15:13:38)
     
    Dominika Cibulková vybojovala pre Slovensko tretí bod a tak je už jasné, že sme sa udržali v II. svetovej skupine! Už je teda na kapitánoch oboch tímov, ako sa dohodnú na ďalšom programe. Zatiaľ nemáme žiadne bližšie informácie, pretože ešte prebieha rozlúčka s Dominikou Cibulkovou.
     
    Sobota bola pre slovenské farby veľmi úspešná. Obidva zápasy dopadli v náš prospech, keď prvý bod pre Slovensku vybojovala Dominika Cibulková proti Alvesovej. Zápas mal jednoznačný priebeh, keď naša tímová jednotka vyhrala oba sety 6:1 a nedala svojej súperke žiadnu čancu.

    Viktória Kužmová potom vybojovala druhý bod. Podľa prognóz bola určite favoritom, ale čakal ju náročný zápas proti brazílskej jednotke Haddadovej Maiaovej. Viky však zvládla lepšie oba sety, ktoré vyhrala rovnakým pomerom 6:3 a tak Slovenska získala oba možné body.

    Dominika Cibulková môže tak pri svojej rozlúčke s reprezentáciou vybojovať rozhodujúci tretí bod v súboji tímových jednotiek. Verme, že tomu tak aj bude a Slovensko si zabezpečí účasť v II. svetovej skupine.

    Samozrejme, že v prípade nášho víťazstva je potom otázne, či sa za rozhodnutého stavu budú hrať aj ďalšie zápasy. Ďalej je potom zatiaľ na programe súboj Kužmová vs. Meligeniová Rodriguesová Alvesová a aj štvorhra Kužmová, Magdaléna Rybáriková vs. Haddadová Maiová, Luisa Stefaniová. Veľmi veľa napovie teda stretnutie medzi Dominikou Cibulkovou a Beatriz Haddad Maia.
     
    Vítam všetkých priaznivcov tenisu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia Viktória Kužmová a Carolina Meligeni Alvesová. Začiatok zápasu je naplánovaný na 14:30!

    Sviatočný víkend sa bude niesť v znamení tenisu, na programe je Fed Cup. Slovensko čaká baráž o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie. Žreb našim dievčatám pridelil za súpera Brazíliu, ktorá má len jednu hráčku aspoň v druhej dvestovke svetového rebríčka.

    JASNÝM FAVORITOM SLOVENSKO
    Podľa postavenia v rebríčku sú jasným favoritom tohto zápolenia naše dievčatá. Brazília má v kádri len jednu známejšiu tenistku, Beatriz Haddad Maia bude plniť úlohu tímovej jednotky. Momentálne jej vo svetovom rebríčku patrí 124. miesto, ale na posledných turnajoch sa prezentovala veľmi dobrými výsledkami a bude tak určite najväčšiu zbraňou nášho súpera. To na druhej strane mal náš nehrajúci kapitán Matej Lipták po dlhšej dobe aj šťastie, pretože nedostal ani jednu ospravedlnenku a všetky oslovené hráčky sú tak k dispozícii. V dvojhrách by sa tak mali predstaviť Dominika Cibulková a Viktória Kužmová. Do štvorhry sú potom nominované Magdaléna Cibulková a Viktória Kužmová. Ďalej budú pripravené naskočiť do stretnutia ešte Rebecca Šrámková a Anna Karolína Schmiedlová, ktorá má však menšie problémy s kolenom.

    JEDNOZNAČNÝ CIEĽ SLOVENSKA
    Tým je záchrana v II. svetovej skupine. Naposledy sme z nej vypadli ešte v roku 2005 po prehre 1:4 v Thajsku. Posledné stretnutie našej fedcupovej reprezentácii nevyšlo, keď sme prehrali v Lotyšsku s domácou reprezentáciou 4:0. Vtedy bol náš tím však výrazne oslabený, Matej Lipták mal k dispozícii mladú štvoricu Viktória Kužmová (tá napokon pre pľuzgier na ruke ani nenastúpila), Karolína Schmiedlová, Rebecca Šramková a Terézia Mihalíková. Bola to však aspoň dobrá škola pre naše talentované tenistky. Brazília si zabezpečila účasť v baráži o II. svetovú skupinu na turnaji americkej zóny, keď vo finále zvíťazila nad Paraguajom 2:0.

    ROZLÚČKA PRE DOMINIKU CIBULKOVÚ
    Pre našu momentálne najlepšiu tenistku to bude rozlúčka s reprezentáciou. Vo Fed Cupe sa predstaví po troch rokoch, stála však pri našich úspechoch. Spoločne teda veríme, že jej posledné fedcupové vystúpenie bude úspešné a záchrana sa podarí.

    CELKOVÝ PROGRAM

    Sobota od 13:00 hod:
    Dominika Cibulková vs. Carolina Meligeniová Rodriguesová Alvesová
    Viktória Kužmová vs. Beatriz Haddadová Maiová

    Nedeľa od 13:00 hod:
    Cibulková vs. Haddadová Maiová
    Kužmová vs. Meligeniová Rodriguesová Alvesová
    Kužmová, Magdaléna Rybáriková vs. Haddadová Maiová, Luisa Stefaniová
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Miroslav Revaj

    Viktória Hrunčáková
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 11.05.1998
    Věk: 25 let
    Držení: pravák
    Výška: 180 cm

    Carolina Meligeni Alvesová
    Stát: Brazílie
    Datum narození: 23.04.1996
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 170 cm
    William Coffey (Kanada) – Marta Mrozinská (Poľsko), Manuel Absolu (Francúzsko)
    SVK 2 1 BRA
    #1 Sobota 20.04.2019 • 13:10
    Cibulková - Alvesová 2:0
    #2 Sobota 20.04.2019 • 14:45
    Hrunčáková - Haddad Maiová 2:0
    #3 Neděle 21.04.2019 • 15:20
    Hrunčáková - Alvesová
    #4 Neděle 21.04.2019 • 15:39
    Kužmová, Šramková - Alvesová, Stefani 0:2
    bahis siteleri