Hr. Králové – Sparta 0:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:2 (0:1)
AC Sparta Praha
Pondělí 22.04.2019, 11:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • Juniorská liga – O titul • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sparty, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. V úvodu druhého dějství sice byl aktivnější domácí celek, avšak stále platilo, že směrem dopředu byla nebezpečnější Sparta, která se zčistajasna dostala do dvoubrankového vedení, což bylo pro domácí celek až příliš velké sousto. Votroci jakoby najednou úplně přestali hrát, zbytek zápasu se výhradně odvíjel na polovině domácího celku, Sparta si tak dvoubrankové vedení udržela až do konce. (12:47:00)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    90
    Ještě jedna střela Sparty skončila na horní konstrukci.
     
    89
    Mohlo to být o tři branky! Domácí obrana si totiž nepohlídala náběh Gabriela, který v pokutovém území trefil pouze domácího brankáře do nohy.
     
    88
    Až nyní se domácí konečně dostali do zakončení, to ale vystoupalo vysoko nad branku. Vypadá to, že Hradec Králové nevstřelí ani jednu branku.
     
    87
    Za obranu si pokoušel naběhnout Vobejda, avšak na tuto prudkou nabídku vůbec nedosáhl. Kotek měl snadnou práci, navíc posléze vyhodil do strany.
     
    86
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Jakub Sláma, přichází Lukáš Čajkovský.
     
    83
    Fiňkovi se podařilo vyvézt míč na druhou stranu hrací plochy, avšak poté jsme sledovali další nepřesnost z domácí strany. Jonášovi se navíc podařilo udržet balón.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Sparta stále vede o dvě branky. Domácí jakoby úplně přestali hrát, Kotek je totiž stále bez práce.
     
    81
    Vízek si hodil míč na pravou nohu, načež ho posílal k postranní lajně. Tam byl důraznější Penc, kterému se podařilo založit akci podél pravé autové čáry.
     
    80
    Ani domácí si zrovna neporozuměli, Šedivý totiž nedosáhl na prudkou přihrávku. Sparta tak mohla vhazovat, pro přihrávku si seběhl Abdelkader.
     
    79
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Martin Palečko, přichází Basiru Alhassan.
     
    78
    Už to vypadalo, že se Prokopec dostane do slušné šance, avšak Sláma mu věnoval příliš nepřesnou kolmici. Jako první se k míči dostal domácí Gjinollari.
     
    77
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jakub Petřík, přichází David Šedivý.
     
    76
    Na pravou stranu si nabíhal Sláma, avšak přihrávka nakonec doletěla na protihráče před ním. Votroci mají velké problémy s přechodem do útoku.
     
    75
    Na zemi se ocitl Prokopec, hlavní sudí celou situaci uviděl. Pražané tak měli k dispozici standardní situaci, Gabriel jí rozehrál nakrátko na Jonáše.
     
    74
    Palečko se s míčem dostal na útočnou polovinu, kde celkem dlouho váhal. Nakonec si vybral Slámu, jenž nepřesně přihrával na kolegu Gabriela.
     
    73
    Bláha to zkoušel pravou nohou, avšak ani tentokráte nepropálil mohutný blok protihráčů. Aby toho nebylo málo, tak si tentýž hráč pomohl faulem.

    David Suchý

    Branky: 13. Cabadaj, 65. Prokopec

    Karty:   58. Palečko (SPA)


    FC Hradec Králové: Vízek – Gjinollari, Petřík (77. Šedivý), Kundrt, Bičiště, Soukeník, Kropáček, Vobejda, Locker (C), Brůža (56. Prouza), Finěk
    Náhradníci: Mach – Prouza, Šedivý, Šeba

    AC Sparta Praha: Kotek – Gabriel, Penc, Jonáš, Tasić, Palečko (79. Alhassan), Sláma (86. Čajkovský), Cabadaj (C), Prokopec, Hájek (46. Abdelkader), Bláha
    Náhradníci: Pecháček – Čajkovský, Alhassan, Traoré, Abdelkader

    Rozhodčí: Vodrážka – Koval, Melichar
    bahis siteleri