Gruzie – KLDR 4:9 (kon.) | Nový Zéland – Mexiko 7:2 (kon.) | Island – KLDR 8:0 (kon.)
Nový Zéland – Izrael 3:5 (kon.)
konec
Nový Zéland
7:2 (4:1, 3:1, 0:0)
Mexiko
Pondělí 22.04.2019, 03:15 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Partner:
    38:50 Andrew COX - 7:2
     
    38:50
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Přesto je přesilovka využitá. Po rychlém návratu do útočného pásma přihrál Schneider na levou stranu, kde si bruslí zpracoval ANDREW COX a následnou střelou po ledě překonal de la Garmu – 7:2. Asistence: Matthew Schneider, Stefan Amston.
    32:36 Stefan AMSTON - 6:2
     
    32:36
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, Nový Zéland odskakuje na rozdíl čtyř branek. Parádní individuální akci předvedl STEFAN AMSTON, prokličkoval se přes několik hráčů až před de la Garmu a střelou pod horní tyčku upravil na 6:2. Bez asistence.
    23:10 Matthew SCHNEIDER - 5:2
     
    23:10
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Přesto je přesilovka v úplném závěru využitá. Zleva najel do pásma Strayer, jeho švih de la Garma pouze vyrazil před sebe a MATTHEW SCHNEIDER zblízka bez problémů dorazil puk za brankovou čáru – 5:2. Asistence: Ryan Strayer.
    20:50 Carlos GOMEZ - 4:2
     
    20:50
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Mexiko velice úspěšný vstup do druhé třetiny. Po vjetí do útočného pásma přišla rychlá výměna puku, z mezikruží pálil CARLOS GOMEZ a povedlo se mu prostřelit Parryho. Asistence: Santiago Sierra, Jorge Perez.
     
    19:46
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól do šatny. Nový Zéland zažil úspěšnou minutu a čtrnáct vteřin před sirénou se prosadil i ANDREW COX. Asistence: Matthew Schneider.
     
    19:13
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    I ttakto upravenou přesilovku ale Nový Zéland využívá a po Leeho přihrávce upravuje na 3:1 JORDAN CHALLIS. Asistence: Martin Lee, Chris Eaden.
    10:31 Ryan STRAYER - 2:1
     
    10:31
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, Nový Zéland opět vede. Po delší kombinaci v pásmu přihrál Polozov od levého mantinelu na RYANA STRAYERA a ten z levého kruhu z první prostřelil de la Garmu – 2:1. Asistence: Aleksandr Polozov, Stefan Amston.
    03:43 Hector MAJUL - 1:1
     
    03:43
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Už je ale srovnáno. Cruzovu střelu zvládl Parry pokrýt, pak ale ztratil puk z dohledu a pozorný HECTOR MAJUL jej z bekhendu zametl za jeho záda – 1:1. Asistence: Luis Cruz.
    03:04 Chris EADEN - 1:0
     
    03:04
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Mexiko už bylo v plném počtu, přesto akce soupeře pokračovala. Střelu Leeho ještě de la Garma vyrazil, ale u brankoviště dorážel CHRIS EADEN a ten už puk za brankovou čáru dostal. Asistence: Gino Heyd, Martin Lee.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. Eaden (Heyd, Lee), 11. Strayer (Polozov, Amston), 20. Challis (Lee, Eaden), 20. Cox (Schneider), 24. Schneider (Strayer), 33. Amston, 39. Cox (Schneider, Amston) – 4. Majul (Cruz), 21. Gomez (Sierra, Perez)


    Nový Zéland: Parry (Mitalas) – Amston, Burns, Jackson, Craig (C), Mawson, Lane, Hay – Schneider, Polozov, Cox (A) – Eaden, Lee, Heyd (A) – Strayer, Ellis, Challis – Harrop, Gavoille, Henderson – Vortanov.
    Mexiko: de la Garma (41. S. de la Vega) – Hagerman, Ugarte, Colas, Gonzalez, A. de la Vega, Ortiz, Duenas – Cavez, Gomez, Perez (C) – Majul, Sierra (A), Cruz – Benabib, Smithers, Carrero – Ramirez, Linares, Kelo – Najera.

    Rozhodčí: Tomasz Radzik (POL) – Sergio Biec (ESP), Tomáš Brejcha (CZE)

    Diváci: 1 250
    bahis siteleri