Turecko – Lucembursko 2:3 (kon.) | Turkmenistán – Tchaj-wan 4:5 (po pr.) | Bulharsko – Jihoafrická rep. 12:2 (kon.)
po prodl.
Turkmenistán
4:5 (0:0, 0:3, 4:1 - 0:1)
Tchaj-wan
Pondělí 22.04.2019, 15:30 • Zimní palác sportu, Sofie • Mistrovství světa - III. A Divize • 1. kolo
Partner:
    62:00 To WENG - 4:5
     
    62:00
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tchaj-wan nakonec přece jen vítězí! Hung-Ju Lin nahodil puk do útočného pásma, kde se ho chopil TO WENG. Ten se dostal před dva obránce do pravého kruhu, odkud překonal Myradova střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Hung-Ju Lin.
    59:18 Arslan GELDIMYRADOV - 4:4
     
    59:18
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Necelých čtyřicet sekund před koncem základní hrací doby je vyrovnáno! ARSLAN GELDIMYRADOV nahrál Sojunovi, který mu následně kotouč vrátil před branku, kde ho nemilosrdně poslal k levé tyčce. Asistence: Dovlet Sojunov.
    54:12 K. LIN - 3:4
     
    54:12
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tchaj-wan využívá přesilovku a bere si vedení zpět! Odražený kotouč našel jako první KUAN-HUNG LIN, který se od modré čáry trefil přesně k pravé tyči. Myradov neměl ani dobrý výhled a tak nemohl zasáhnout. Asistence: Hung-Ju Lin.
    52:02 Dovlet HYDYROV - 3:3
     
    52:02
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Puk byl u levého mantinelu, kde se ho chopil DOVLET HYDYROV. Ten skvěle překvapil Houha, který si omylem srazil puk do vlastní sítě. Asistence: Aleksandr Vahovskij.
    49:05 Mejlis KULIJEV - 2:3
     
    49:05
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Pozor, rázem je to jen o jedinou branku! Hou sice ještě zasáhl proti střele Bajmyradova, ale odražený puk našel první MEJLIS KULIJEV, který se dokázal prosadit do odkryté branky. Asistence: Bajmyrat Bajmyradov.
    47:40 Begench DOVLETMYRADOV - 1:3
     
    47:40
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmenistán se ještě nevzdává a snižuje na rozdíl dvou gólů! Pěknou kombinaci zakončil střelou z mezikruží BEGENCH DOVLETMYRADOV. Hou sice zareagoval, ale nešťastně si srazil puk pod horní tyč. Asistence: Ahmet Gurbanov a Aleksandr Vahovskij.
    34:11 To WENG - 0:3
     
    34:11
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    TO WENG kompletuje hattrick a dost možná pojišťuje výhru Tchaj-wanu. Rána Pana byla celkem šťastně sražená přesně na hokejku TO WENGA, který jednoduchou kličkou překonal Myradova. Asistence: Yi-Cheng Pan.
    26:32 To WENG - 0:2
     
    26:32
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    TO WENG si velmi rychle připisuje druhou branku a Tchaj-wan jde do dvoubrankového vedení! Tchaj-wanský forvard nyní překvapil Čaryjeva střelou z dálky, která skončila v levé šibenici. Asistence: Hung-Ju Lin a Yen-Lin Shen.
    25:45 To WENG - 0:1
     
    25:45
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tchaj-wan jde do vedení! TO WENG se s kotoučem dostal až do pravého kruhu, odkud překvapil Čaryjeva střelou k bližší tyči. Brankář Turkmenistánu si nakonec kotouč srazil do vlastní sítě. Bez asistence.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 48. Dovletmyradov (Gurbanov, Vahovskij), 50. Kulijev (Bajmyradov), 53. Hydyrov (Vahovskij), 60. Geldimyradov (Sojunov) – 26. Weng, 27. Weng (H. Lin, Shen), 35. Weng (Pan), 55. K. Lin (H. Lin), 62. Weng (Lin)


    Turkmenistán: Čaryjev (27. Myradov) – Hydyrov, Aganijazov, Tannyjev, Gajer, Velijev, Savin, Nuryjev, Avdejev – Gurbanov, Vahovskij, Dovletmyradov – Sojunov, Geldimyradov, Barkovskij – Baymyradov, Kulijev, Velejev – Atajev.
    Tchaj-wan: Hou (He) – Shen, Wang, Pan, Shih – H. Lin, Yang, Weng – Chiang, K. Chen, W. Chen – Sang, Yu, Hsiao – K. Lin, L. Lin.

    Rozhodčí: Babic – Neva, Zunde

    Diváci: 130
    bahis siteleri