Turecko – Lucembursko 2:3 (kon.) | Turkmenistán – Tchaj-wan 4:5 (po pr.) | Bulharsko – Jihoafrická rep. 12:2 (kon.)
konec
Bulharsko
12:2 (7:1, 1:1, 4:0)
Jihoafrická republika
Pondělí 22.04.2019, 19:00 • Zimní palác sportu, Sofie • Mistrovství světa - III. A Divize • 1. kolo
Partner:
    53:55 Stanislav MUHAČEV - 12:2
     
    53:55
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A je to o deset... Bulhaři zůstali v útočném pásmu a tento nápor byl korunován střelou V. Dikova, kterou u brankoviště tečoval do sítě STANISLAV MUHAČEV. Asistence: Veselin Dikov, Janaki Gačev.
    49:50 Angel DŽHOROV - 11:2
     
    49:50
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Další akce už ale gólem končí, Bulhaři se udrželi v útočném pásmu a ANGEL DŽHOROV měl při svém zakončení štěstí, neboť spíše zpoza branky nahazoval puk do lepších pozic, jenže ten se nějakým způsobem dostal za brankovou čáru. Bez asistence.
    47:03 Ivan HODULOV - 10:2
     
    47:03
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu desítku! K. Dikov vysunul do sóla IVANA HODULOVA, ten se se zakončením vůbec nepáral, nevymýšlel kličky a rázným švihem rozvlnil síťku za Pretoriusem – 10:2. Asistence: Konstantin Dikov.
    41:39 Ivan HODULOV - 9:2
     
    41:39
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Desítka se nám pomaličku blíží. Po rychlém kontru a přečíslení dostal přihrávku do jízdy IVAN HODULOV a akci dotáhl pohotovým překonáním gólmana soupeře. Na zakončení měl dost času i prostoru a je to 9:2. Asistence: Alexej Jotov.
    39:42 Miroslav VASILEV - 8:2
     
    39:42
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    MIROSLAV VASILEV pomstil faul na svou osobu nejlépe jak jen mohl, natlačil se před brankáře a technicky dokonale provedenou střelou mezi vlastními nohami dostal puk za jeho záda. Je to dnes už jeho pátý gól! Bez asistence.
    29:28 Reinhard VENTER - 7:2
     
    29:28
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól druhé třetiny, Jižní Afrika se dostala do útočného pásma a i když nevyšla střela z pravého křídla, tak o chvíli později si z rohu vyjel REINHARD VENTER a prudkým švihem nedal Dimitrovovi šanci. Asistence: Stefan Kluyts.
    17:24 Miroslav VASILEV - 7:1
     
    17:24
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda Bulharska pokračuje. Po buly v útočném pásmu si na puk u tyčky počíhal nepokrytý MIROSLAV VASILEV a zblízka přidal svůj už čtvrtý gól. Asistence: Martin Bojadžijev.
    16:42 Alexej JOTOV - 6:1
     
    16:42
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Akce ale pokračovala, na pravé straně se u branky zjevil ALEXEJ JOTOV a odražený puk se mu povedlo sklepnout za přemisťujícího se Pretoriuse. Asistence: Aleks Stoilov, Bogdan Stefanov.
    15:46 Miroslav VASILEV - 5:1
     
    15:46
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Je tu hattrick a to navíc čistý. Do sóla se dostal MIROSLAV VASILEV a Pretoriuse překonal dokonale provedeným bekhendovým blafákem – 5:1. Asistence: Veselin Dikov.
    14:26 Miroslav VASILEV - 4:1
     
    14:26
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je poměrně rychle využitá, když si bránící čtveřice nepohlídala závar před brankovištěm, po krátkém náporu překonal ležícího Pretoriuse MIROSLAV VASILEV a upravil již na 4:1. Asistence: Alexej Jotov.
    12:43 Miroslav VASILEV - 3:1
     
    12:43
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Je to zase o dvě branky, po akci po pravé straně se k puku dostal Bojadžijev, přihrál na volného MIROSLAVA VASILEVA a ten zblízka sklepl puk za Pretoriuse. Asistence: Martin Bojadžijev.
    04:50 Uthman SAMAAI - 2:1
     
    04:50
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    No vida, rázem tu máme snížení. Po nenápadné akci vystřelil ze střední vzdálenosti Carelse a UTHMAN SAMAAI dokázal jeho pokus tečovat Dimitrovovi za záda. Asistence: Luke Carelse.
    01:32 Alexej JOTOV - 2:0
     
    01:32
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři mají do utkání opravdu ostrý vstup. Další atak skončil závarem před Pretoriusem, ten sice zvládl několik pokusů zastavit, ale na sklepnutí ALEXEJE JOTOVA po Hodulovově střele už nedosáhl. Asistence: Ivan Hodulov, Aleks Stoilov.
    00:34 Stanislav MUHAČEV - 1:0
     
    00:34
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl ze strany Bulharska velice rychlý vstup do utkání, hned první útok skončil gólem. Do pásma se vřítil M. Vasilev, posunul na volného STANISLAVA MUHAČEVA a ten prostřelil Pretoriuse. Asistence: Miroslav Vasilev.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Muhačev (M. Vasilev), 2. Jotov (Hodulov, Stoilov), 13. M. Vasilev (Bojadžijev), 15. M. Vasilev (Jotov), 16. M. Vasilev (V. Dikov), 17. Jotov (Stoilov, Stefanov), 18. M. Vasilev (Bojadžijev), 40. M. Vasilev, 42. Hodulov (Jotov), 48. Hodulov (K. Dikov), 50. Džhorov, 54. Muhačev (V. Dikov, Gačev) – 5. Samaai (Carelse), 30. R. Venter (Kluyts)


    Bulharsko: Dimitrov (Stojnov) – K. Dikov, Bojadžijev (C), Stefanov, Stoilov, V. Vasilev (A), I. Georgijev, Bačvarov, Vačkov – Muhačev, V. Dikov, M. Vasilev – Gačev, Hodulov (A), Jotov – T. Georgijev, Nikolov, Dilkov – Džhorov.
    Jihoafrická republika: Pretorius (Boyd) – Magmoed, Marais (C), Verwey, K. Venter, J. Venter, Phakathi – Valadas (A), Compton, Schuurman – Carelse, Obery, Samaai – Botha (A), Giot, van Doesburgh – R. Venter, Kluyts, Edwards.

    Rozhodčí: Stefan Hogarth (GBR) – Anton Borjajev (KAZ), Chae Young-jin (KOR)
    bahis siteleri