Švýcarsko – Slovensko 4:1 (kon.) | USA – Finsko 6:0 (kon.) | Bělorusko – Rusko 0:6 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Švédsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Lotyšsko
Čtvrtek 25.04.2019, 19:40 • Umea A3 Arena • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    59:40 Peyton KREBS - 3:1
     
    59:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Kanaďané zachytili v obranném pásmu rozehrávku Lotyšů a uháněli s pukem na druhou stranu, kde poté PEYTON KREBS z levé strany trefil odkrytou lotyšskou branku – 3:1. Asistence: Connor Zary.
    50:01 Harijs BRANTS - 2:1
     
    50:01
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě, Lotyši snižují na rozdíl jediné branky. Z levého kruhu se napřáhl ke střele HARIJS BRANTS a prostřelil Gauthiera, kterého tak obral o čisté konto a jeho celek je zpátky ve hře – 2:1. Asistence: Raimonds Vitolinš a Rudolfs Polcs.
    27:34 Peyton KREBS - 2:0
     
    27:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Trochu šťastným gólem Kanaďané navyšují své vedení. PEYTON KREBS hned po vhazování před Silovsem poslal puk směrem k brance Lotyšů, který si do vlastní branky srazil jeden z nich a kotouč prošel mezi Silovsovými betony – 2:0. Bez asistence.
    13:48 Braden SCHNEIDER - 1:0
     
    13:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už Kanaďané otevírají účet tohoto utkání. Po nenápadné akci Lotyšů sebral kotouč Tracey a javorové listy šly do přečíslení. Poté poslal puk na pravý kruh pro BRADENA SCHNEIDERA, jenž poté pohotovou střelou prostřelil Silovse pod jeho levým betonem – 1:0. Asistence: Brayden Tracey.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Schneider (Tracey), 28. Krebs, 60. Krebs (Zary) – 51. Brants (Vitolinš, Polcs)


    Kanada: Gauthier (Maier) – Korczak, Harley, Vukojevic, Drysdale, Schneider, Spence, Hunt – Newhook, Cozens (A), Krebs (C) – Holloway, Pelletier, Tomasino – Légaré (A), Suzuki, Poulin – Tracey, Washkurak, Rees – Zary.
    Lotyšsko: Silovs (Lazdinš) – Ošenieks, Tumanovs, Krustinš, Ozolš (C), Brants, Mateiko, Sejejs – Skrastinš, Zabusovs, Jevdokimovs (A) – Polcs (A), Ansons, Petrovics – Prohorenkovs, Biškins, Vitolinš – Švanenbergs, Ligis, Millers.

    Rozhodčí: Brannare (Finsko), Morozov (Rusko) – Haurum (Dánsko), Obwegeser (Švýcarsko)

    Diváci: 242
    bahis siteleri