Norsko – Rakousko 0:3 (kon.) | Německo – Finsko 0:2 (kon.) | Japonsko – Francie 6:1 (kon.)
konec
Německo
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Finsko
Čtvrtek 25.04.2019, 12:30 • Zimní stadion Příbram • Evropský pohár žen do 16 let • Skupina A
Partner:
     
    39:29
    Oona Koukkulaová (FIN) se provinila držením a půjde si na dvě minuty odpočinout.
     
    37:30
    Ronja Harková (GER) zastavila v brankovišti rukavicí střelu Täksové a puk vyhodila za branku. Sice tak zřejmě odvrátila gól, ale půjde si za toto sevření puku rukou odsedět dvě minuty.
     
    35:55
    Vyloučení v týmu Německo (Millerová – 2 min., hákování).
     
    32:06
    Vyloučení v týmu Německo (Kohberová – 2 min., podrážení).
     
    29:42
    Siira Yrjölaová (FIN) si na trestné lavici zřejmě našla kamaráda, jde si totiž odsedět další dvě minuty, tentokrát za podrážení.
     
    24:27
    Teď bude mít možnost navázat konverzaci s otevíračem dvířek Siira Yrjöla (FIN), která si na trestné odsedí dvě minuty za hákování.
     
    20:51
    Poměrně dlouho už nikdo nebyl na trestné, což se zřejmě nelíbilo Antonii Blenningerové (GER), která na opuštěnou lavičku zavítá na dvě minuty za hákování.
     
    14:29
    A Voigtová si může na trestné lavici popovídat se svou spoluhráčkou Annabellou Sterzikovou (GER), která se na dvě minuty odpočine za nedovolenou hru tělem.
     
    13:24
    Vypadá to, že dnes si otevírači vrátek na trestných lavicích moc neodpočinou. Nyní jim bude dvě minuty dělat společnost Svenja Voigtová (GER), která se provinila podrážením.
     
    11:02
    Vyloučení v týmu Finsko (Yli-Kauppilová – 2 min., hákování).
     
    08:41
    Nyní vyloučení na finské straně, za hákování Oona Koukkulaová (FIN) obdržela dárek v podobě dvou minut na trestné lavici.
     
    05:37
    První vyloučení dnešního zápasu! Za nedovolené bránění si dvě minuty vysloužila Svenja Voigtová (GER).

    Lukáš Mayer

    Branky a nahrávky: 3. Nurminenová (Metsä-Tokilová), 30. Havanaová


    Německo: Uhrmannová (Lubyová) – Mayerová, Eggerová, Kohbergová, Baduraová, Blenningerová, Kolbecková, Topfmeierová, Heyerová – Christofová, Sterziková, Harková – Voigtová, Gruchotová, Millerová – Böttcherová, Häckelsmillerová, Wallnerová – Geschwandtnerová, Massnerová, Stöberová
    Finsko: Kyrkköová (Lahtinenová) – Koukkulaová, Yrjölaová, Berová, Varjonenová, Saarenpääová, Yli-Kaupillaová, Eronenová, Harjuová – Sundelinová, Tervonenová, Kerätenová – Täksová, Vanhanenová, Antti-Roikovová – Variainenová, Pelkonenová, Havnaová – Nurminenová, Kuoppalaová, Metsä-Tokilaová

    Rozhodčí: Novotná – Lounová, Smetková
    bahis siteleri