Tisková konference s Petrou Kvitovou (kon.) | Tisková konference hokejové reprezentace (kon.)
konec
Tisková konference hokejové reprezentace

Pondělí 29.04.2019, 16:00 • DRFG Aréna • Tiskové konference
     
    Ode mě to z tiskového centra brněnské DRFG arény bude již vše. Přeji pěkný zbytek dne a opět na počtenou. (16:36:54)
     
    16:34
    Tisková konference končí.
     
    16:33
    Miloš Říha: "Co se týče hráčů z finále české extraligy, tak jsme mluvili s oběma trenéry. Jak jsem již řekl, všichni hráči jsou po play-off hodně unavení. Ladislav Šmíd, o kterého jsme měli zájem, se nám omluvil z osobních důvodů. Odlétá za rodinou. Nakonec jsme se rozhodli takto." (Šimon Hrubec a případně David Musil)
     
    16:30
    Miloš Říha: (k otázce ohledně brankářů) "Šimon Hrubec měl dlouhé náročné play-off. Musí být hodně unavený. My jsme ho však do týmu zařadili. Samozřejmě čekáme i na vývoj série, ve které figuruje Petr Mrázek."
     
    16:24
    Miloš Říha: "Ohledně Davida Musila jsme se spojili s trenérem Třince. Uvidíme, jak na tom bude. Někteří hráči z NHL také nebyli dopsání na soupisku, bylo to totiž na poslední chvíli. Je možné, že do turnaje zasáhnou."
     
    16:22
    Zdeněk Zikmund: "Čekáme plný stadion. Apelujeme tedy na včasný příchod, budou probíhat bezpečnostní kontroly. Hala se otvírá dvě hodina před zápasem. Pořadatelé také radí dopravu městskou hromadnou dopravou."
     
    16:17
    Zdeněk Zikmund: "Před nedělním zápasem vhodí čestné vhazování primátorka města Brna Markéta Vaňková s hokejistou Martinem Eratem. K narozeninám popřejeme Františku Pospíšilovi. Součástí doprovodného programu bude také spolupráce s organizací Světluška s tématem nevidomý fanoušek."
     
    16:14
    Zdeněk Zikmund: "Před sobotním zápasem vhodí čestné buly rychlobruslařka Martina Sáblíková. Sportovním hostem bude Šárka Kašpárková."
     
    16:12
    Zdeněk Zikmund: "Pro každý zápas máme připraveno několik doprovodných aktivit. Před čtvrtečním zápasem poděkujeme za reprezentační kariéru Petru Hubáčkovi, který vhodí i čestné buly. Minutou ticha uctíme památku Luďka Bukače a Jána Staršího. Sportovním hostem bude Eliška Březinová."
     
    16:09
    Petr Nedvěd: Z hráčů hrajících za velkou louží se k nám připojí Dominik Simon, Jan Rutta, Filip Hronek, Michael Frolík, Dmitrij Jaškin, Jakub Vrána a Ondřej Palát. Čekáme i na vývoj dalších sérií. V úvahu samozřejmě můžeme brát např. Davida Pastrňáka či Davida Krejčího, ale i další hráče. To však nemůžeme ovlivnit."
     
    16:06
    Miloš Říha: Na turnaj se připravujeme naprosto zodpovědně, ale stále se jedná jen o přípravu na Mistrovství světa. Necháme si hodně široký kádr, tedy třicet hráčů a další tři, kteří budou připraveni např. při zranění. Z útočníků nebude moci Milan Gulaš, který byl nucen se omluvit."
     
    16:03
    Zdeněk Zikmund: "Na úvod by bylo dobré připomenout, že se letos jedná o 22. ročník turnaje. Poprvé se uskutečnil v roce 1994, součástí Euro Hockey Tour se stal v roce 1997. Nejúspěšnějším účastníkem je Česká republika, která zvítězila osmkrát. Od roku 2018 je pro vítěze pohár, který připomíná obrácenou korunu."
     
    16:01
    Úvod konference obstaralo uvítání účastníků tiskovým mluvčím Zdeňkem Zikmundem a video s Martinem Eratem, které slouží jako upoutávka a pozvánka na Carlson Hockey Games.
     
    16:00
    Tisková konference začíná.
     
    Účastníci jsou již v místnosti, konference za chvílí začíná.
     
    Zápasy Carlson Hockey Games v Brně:

    Čtvrtek 2. května:
    17:30 Finsko – Česko

    Sobota 4. května:
    14:00 Rusko – Finsko
    18:30 Česko – Švédsko

    Neděle 5. května:
    14:00 Švédsko – Finsko
    18:00 Česko – Rusko
     
    Zdravím vás u tiskové konference české hokejové reprezentace před Carlson Hockey Games, která se koná v tiskovém centru brněnské DRFG arény. Zúčastní se jí hlavní trenér Miloš Říha i generální manažer Petr Nedvěd.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:00.

    Filip Krůza

    bahis siteleri