J. Korea – Slovinsko 5:3 (kon.) | Bělorusko – Maďarsko 3:1 (kon.)
konec
Bělorusko
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Maďarsko
Úterý 30.04.2019, 15:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • Mistrovství světa - I. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:31 Vilmos GALLO - 3:1
     
    54:31
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři se nakonec přece jen prosazují, navíc využívají přesilovku! Vas nahrál VILMOSOVI GALLOVI, který se od pravé tyčky šikovně dostal až před branku a Milčakova překonal střelou pod jeho beton. Asistence: Janos Vas a Bence Stipsicz.
    45:29 Geoff PLATT - 3:0
     
    45:29
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusko skóruje potřetí a dost pravděpodobně si už zajišťují výhru! Vyraženou střelou nahrál Baillen GEOFFOVI PLATTOVI, který se z pravého kruhu trefil přesně pod horní tyč. Vay se nestihl ani pohnout. Asistence: Nick Baillen a Artjom Demkov.
    29:49 Jevgeni LISOVETS - 2:0
     
    29:49
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělurosové jdou do dvoubrankového vedení! Po velkém zmatku před maďarsko brankou se puku chopil Platt, který nachystal střeleckou pozici pro JEVGENIHO LISOVETSE, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Geoff Platt a Jevgeni Kovyršin.
    04:32 Nikita FEOKTISTOV - 1:0
     
    04:32
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové využívají první větší šanci a jdou do vedení! NIKITA FEOKTISTOV se sám dostal do mezikruží, odkud vystřelil. Vay si zákrokem nebyl vůbec jistý, takže kotouč nakonec vyrazil jen před prázdnou branku, kde ho právě prvotní střelec dorazil do odkryté branky. Bez asistence.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Feoktistov, 30. Lisovets (Platt, Kovyršin), 46. Platt (Baillen, Demkov) – 55. Gallo (Vas, Stipsicz)


    Bělorusko: Milčakov (Osipkov) – Lisovets, Bailen, Khenkel, Solovyjov, Jevenko, Ustinenko, Bokun – Demkov, Kovyršin, Platt – Suško, Šarangovich, Lopachuk – Kitarov, Volkov, Feoktistov – Kogalev, S. Malyavko, Kisly – A. Malyavko.
    Maďarsko: Vay (Balizs) – Stipsicz, Szabo, Varga, Wehrs, Pozsgai, Macaulay – Gallo, Hari, Erdely – Sofron, Sarauer, Bartalis – Bodo, Vas, G. Nagy – Terbocs, Magosi, Benk – K. Nagy.

    Rozhodčí: Sir, Vikman – Park, Vyleta
    bahis siteleri