Švédsko – Rusko 6:4 (kon.)
konec
Švédsko
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
Rusko
Středa 01.05.2019, 15:00 • Ericsson Globe, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Nikita KUČEROV - 6:4
     
    59:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní se v powerplay Rusové prosazují a ještě vykřesali malou jiskru naděje. NIKITA KUČEROV z levé strany propálil Markströma a znovu je to o dva góly – 6:4. Asistence: Michail Sergačjov a Kirill Kaprizov.
    57:52 Mario KEMPE - 6:3
     
    57:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Zřejmě je hotovo. Rusové inkasují při hře v šesti hráčích a znovu dotahují tříbrankové manko. MARIO KEMPE z velké dálky vyhodil kotouč, který skončil až v prázdné ruské kleci – 6:3. Asistence: Loui Eriksson a Anton Lander.
    49:58 Michail GRIGORENKO - 5:3
     
    49:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V polovině třetí části hry se Rusové prosazují a snižují opět na rozdíl dvou branek. MICHAIL GRIGORENKO těsně před Markströmem nastavil svoji hůl a tečoval střelu Barabanova naprosto přesně – 5:3. Asistence: Alexandr Barabanov a Arťom Anisimov.
    46:37 Loui ERIKSSON - 5:2
     
    46:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I když už byli Rusové kompletní, Švédové dokázali znovu udeřit. Důraz u ruské klece uplatnil LOUI ERIKSSON, který uklidil za Vasilevského záda přihrávku od Antona Landera – 5:2. Rusové tak budou muset dohánět už tříbrankové manko. Asistence: Anton Lander a Elias Pettersson.
    38:17 Oskar LINDBLOM - 4:2
     
    38:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou přesilovou hru Švédové využívají a berou zpět dvoubrankový náskok. OSKAR LINDBLOM zblízka prostřelil Vasilevského pod jeho betonem a dává tak klid na švédské hokejky. Švédy ještě čeká zbytek klasické přesilové hry – 4:2. Asistence: Jesper Bratt a Elias Pettersson.
    30:54 Sergej ANDRONOV - 3:2
     
    30:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už ale povedlo a Rusové snižují na rozdíl jediné branky. SERGEJ ANDRONOV za záda Markströma dorazil střelu Plotnikova, kterou neudržel švédský brankář a Sborná je tak zpátky ve hře – 3:2. Andronov si tak vynahradil svou nepřesnou střelu před malou chvílí. Asistence: Sergej Plotnikov a Nikita Gusev.
    23:04 Marcus KRÜGER - 3:1
     
    23:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi odskakují na rozdíl dvou gólů. Ve velké skrumáži před brankou Rusů se nejlépe zorientoval MARCUS KRÜGER, který odražený kotouč poté dopravil za záda Vasilevského – 3:1. Gól ještě musel posoudit videorozhodčí, který neshledal nic, čemu by bránilo branku neuznat – 3:1. Asistence: Lucas Bengtsson.
    20:57 Loui ERIKSSON - 2:1
     
    20:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi okamžitě využili první dvě minuty z oslabení Malkina. LOUI ERIKSSON u tyče soupeřovy branky nastavil svoji hůl a poté za záda Vasilevského zametl kotouč – 2:1. Švédsko tak znovu vede a ještě má k dispozici další dvě minuty přesilové hry. Asistence: Anton Lander a Elias Pettersson.
    18:08 Alexandr JELESIN - 1:1
     
    18:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A po chvilce srovnávají stav. Pěkně to udělal Nikita Gusev, který z rohu kluziště poslal přihrávku na pravý kruh, kde byl připraven ALEXANDR JELESIN, jenž poté svou střelou trefil horní roh švédské branky – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Nikita Gusev a Jevgenij Malkin.
    02:37 Joakim NYGÅRD - 1:0
     
    02:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi se ujímají vedení. Hned po vhazování v útočném pásmu dostal JOAKIM NYGÅRD přihrávku těsně před Vasilevského a poté zametl puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Jesper Bratt.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Nygård (Bratt), 21. Eriksson (Lander, E. Pettersson), 24. Krüger (Bengtsson), 39. Lindblom (Bratt, E. Pettersson), 47. Eriksson (Lander, E. Pettersson), 58. M. Kempe (Eriksson, Lander) – 19. Jelesin (N. Gusev, Malkin), 31. Andronov (S. Plotnikov, N. Gusev), 50. Grigorenko (Barabanov, Anisimov), 60. Kučerov (Sergačjov, Kaprizov)


    Švédsko: Markström (Enroth) – A. Larsson, Ekman-Larsson (C), Hägg, E. Gustafsson, M. Pettersson, Holm, Svedberg – Nygård, E. Pettersson, Bratt – Wedin, A. Kempe, Lindblom – Eriksson, Lander, M. Kempe – Rasmussen, Krüger, Bengtsson.
    Rusko: Vasilevskij (Georgijev) – Nestěrov, Sergačjov, Zub, Chafizullin, Jelesin, Kiselevič, Blažijevskij – Kučerov, Malkin (A), N. Gusev – Kaprizov, Anisimov, Grigorenko – Dadonov, Kadějkin, Barabanov – S. Plotnikov (A), Andronov, Kovalčuk (C) – I. Michejev.

    Rozhodčí: Lassi Heikkinen, Aaro Brännare – Andreas Malmqvist, Daniel Persson

    Diváci: 13 447
    bahis siteleri