Japonsko – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Ukrajina – Rumunsko 1:5 (kon.) | Estonsko – Polsko 2:3 (kon.)
konec
Ukrajina
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Rumunsko
Čtvrtek 02.05.2019, 15:30 • Tondiraba Ice Hall, Tallinn • Mistrovství světa - I. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Szilard ROKALY - 1:5
     
    57:28
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Parádně to udělal SZILARD ROKALY! Před Djačenkem rychle zamíchal s kotoučem a forhendem ho po ledě poslal do protipohybu ukrajinského gólmana – 1:5.
    47:39 Anton BUTOCHNOV - 1:4
     
    47:39
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni hrají jednoduchý hokej, který nese ovoce! Pavlo Borysenko mezi kruhy přenechal puk ANTONU BUTOCHNOVOVI a ten zamířil pod vyrážečku brankáře Djačenka – 1:4. Asistence: Pavlo Borysenko a Gergo Biro.
    39:21 Mircea CONSTANTIN - 1:3
     
    39:21
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Také ve druhé třetině dávají Rumuni gól do šatny! Daniel Tranca poslal z úhlu puk před brankoviště, kde ho Babynec ještě nešťastně zastavil pro MIRCEU CONSTANTINA. Rumunský útočník do něho bekhendem plácl a odrazem o pravý beton brankáře Djačenka ho dostal do síťky. Asistence: Daniel Tranca a Huba Bors.
    37:18 Jurij BABYNEC - 1:2
     
    37:18
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Ukrajina snižuje na rozdíl jediného gólu! U levého mantinelu si vzal puk JURIJ BABYNEC, který s ním dojel na kruh pro vhazování a na střelu ke vzdálenější tyčce Polc nedosáhl – 1:2. Asistence: Nikita Bucenko a Denys Petruchno.
    19:50 Gergo BIRO - 0:2
     
    19:50
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni přesilovou hru využívají 10 sekund před koncem první části! Od modré vypálil obránce Pavlo Borysenko. Djačenko puk vyrazil před sebe a bekhendová dorážka GEORGA BIRA skončila v brankové síťce. Asistence: Pavlo Borysenko a Roberto Gliga.
    03:52 Balazs PETER - 0:1
     
    03:52
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni početní výhodu nakonec zužitkovali! Na levém kruhu se dostal k puku Daniel Tranca, který s ním dojel před branku a z ostrého úhlu ho nahodil na brankáře Djačenka. Toho to zřejmě překvapilo a tak kotouč s problémy vyrazil jen před sebe a pohotový BALAZS PETER ho doklepl za brankovou čáru. Asistence: Daniel Tranca.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 38. Babynec (Bucenko, Petruchno) – 4. Peter (Tranca), 20. Biro (Borysenko, Gliga), 40. Constantin (Tranca, Bors), 48. Butochnov (Borysenko, Biro), 58. Rokaly (TS)


    Ukrajina: Djačenko (Ogandžganjan) – Merežko, Pangelov--Juldašjov, Tolstuško, Petruchno, Grygorjev, Skrypec, Romaněnko – Gavryk, Grycenko, Nimenko (A) – Ljalka, Mazur, Michnov (C) – Peresunko, Bucenko (A), Babynec – Kovalenko, Danylenko, Zadojenko – Čerdak.
    Rumunsko: Polc (Toke) – Borysenko, Yemelianenko, Sallo, Farkas, Goga (A), Bors, Gyorfy, Mihaly – Molnar, Gliga (C), Biro – Reszegh, Butochnov, Rokaly – Peter, Tranca (A), Constantin – Csergo, Irimia, Casaneanu.

    Rozhodčí: Nikolić (AUT) – Tilku (EST), Judin (RUS)

    Diváci: 450
    thejrc.org