Sevilla – Leganés 0:3 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:3 (0:2)
CD Leganés
Pátek 03.05.2019, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
    83. Óscar RODRÍGUEZ - 0:3
     
    83
    Leganés právě vstřelili branku! Leganés přidává třetí gól! Sevilla téměř po celý druhý poločas tlačila hosty, ale právě Leganés se potřetí raduje z branky! Braithwaite přebral míč na hranici ofsajdu, poté zavezl míč do vápna, zpětnou přihrávkou našel ÓSCARA RODRÍGUEZE, který poslal balon do sítě. I s lehkou pomocí skluzujícího Gómeze.
    22. Martin BRAITHWAITE - 0:2
     
    22
    Leganés právě vstřelili branku! Leganés přidává druhý zásah! Mercado ve skluzu odpravil balon za postranní lajnu. Leganés se opět mohlo natlačit před Tomáše Vaclíka. Po dlouhém autu až do pokutového území propadl balon až k nohám MARTINA BRAITHWAITA, který si ještě pohrál s bránícím Navasem a poté nekompromisně propálil Vaclíka.
    9. Júsuf NASJRÍ - 0:1
     
    9
    Leganés právě vstřelili branku! Leganés se dostává do vedení! Sevilla se dlouho držela u balonu, ale poté přišel smrtící kontr hostujícího celku. Promesovu přihrávku zachytil Rodríguez, který poté zavezl míč až na hranici vápna, kde našel JÚSUFA NAJSRÍHO a ten z kroku trefil přesně levý roh domácí branky.

    Vít Schück

    Branky: 9. Nasjrí (Braithwaite), 22. Braithwaite, 83. Óscar Rodríguez (Braithwaite)

    Karty:   45. Sarabia (SEV) – 66. Recio (LGS)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:23.
    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Sergi Gómez, Mercado, Escudero – Sarabia, Mesa (41. Gonalons), Rog (72. Gil), Promes (46. F. Vázquez) – Ben Yedder, Munir.
    Náhradníci: Soriano – F. Vázquez, Gil, Aleix Vidal, Gnagnon, Nolito, Gonalons.

    CD Leganés: Cuéllar – Bustinza (C), Omeruo, Siovas – Juanfran (79. Nyom), Óscar Rodríguez, Recio, Vesga, J. Silva – Nasjrí (87. Carrillo), Braithwaite (84. Arnaiz).
    Náhradníci: Lunin – Tarín, Arnaiz, Carrillo, El Zhar, Nyom, Gumbau.

    Rozhodčí: Undiano – Díaz, De Francisco
    bahis siteleri