Ankaragücü – Rizespor 2:2 (kon.) | BB Erzurumspor – Bursaspor 2:0 (kon.) | Kasımpaşa – Fenerbahce 1:3 (kon.)
konec
BB Erzurumspor
2:0 (0:0)
Bursaspor
Sobota 04.05.2019, 15:00 • Kâzım Karabekir Stadyumu, Erzurum • Turecká Superliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu vše. Děkuij vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (17:03:17)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:11.
     
    Nezáživné utkání, které dlouho nenabídlo žádnou zajímavou podívanou, nakonec v závěrečné čtvrthodině zlomili na svou stranu domácí, kteří vítězí 2:0. I když Erzurumspor měl převahu v držení míče, tak si nebyl dlouho schopen vypracovat žádnou slibnou příležitost a rozhodující gól Eduoka po rohovém kopu přišel tak trochu z ničeho. To ale domácím rozhodně vadit nebude, v přímém souboji o záchranu totiž získali veledůležité tři body. Díky ním se alespoň pro tuto chvíli posouvají na nesestupové 15. místo, o dva body před Göztepe, které má zápas k dobru, a dnešního soupeře Bursaspor. Hosté spadli na 17. místo a tři kola před koncem se výrazné přiblížili sestupu do nižší soutěže.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Další mizerný nákop chytil brankář domácích Šehić. Ten si počkal, až se k němu přiblíží Kanatsizkus a až pak odkopl míč na polovinu Bursasporu.
     
    90+2
    Hostům se znovu nevydařil přechod na polovinu soupeře a znovu se museli bránit rychlému útoku domácích. Naštěstí pro ně dostal střídající Ščuk přihrávku do ofsajdu.
     
    90+1
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu BB Erzurumspor: ze hřiště odchází Emrah Bassan, přichází Jasmin Ščuk.
     
    90
    Útoky hostů jsou čím dál zoufalejší a jejich frustrace je už úplně zjevná. Badji trefil v hlavičkovém souboji Schwechlena, který si rád poleží nějakou tu sekundu na trávníku.
     
    89
    Domácí mají zápas v této chvíli pevně pod kontrolou a držením míče na útočné polovině připravují hosty o cenné vteřiny na možné vyrovnání skóre.
     
    88
    Střídání v týmu BB Erzurumspor: ze hřiště odchází Taylan Antalyalı, přichází Siphiwe Tshabalala.
     
    86
    Hosté ještě nezložili zbraně. Prudký centr z rohového kopu, který získali hned po inkasovaném gólu, ale dokázala obrana domácích odvrátit do bezpečí.
     
    85
    Střídání v týmu Bursaspor: ze hřiště odchází Umut Meraş, přichází Umut Nayir.
    84. Hakan ARSLAN - 2:0
     
    84
    BB Erzurumspor právě vstřelil branku!
    Domácí se přibližují k důležitým třem bodům! Eduok skvélou přihrávkou u středové čáry vysunul do samostatného úniku na levém kŕídle HAKANA ARSLANA a ten své sólo zakončil přesnou střelou po zemi k levé tyči Kocukovy branky. Asistence: Samuel Emem Eduok.
     
    83
    Hosté hned po zisku míče bez váhání nakopli balon na Kanatsizkuse, ten ale nedokázal míč zpracovat a hrací předmět se tak dostal pod kontrolu brankáře Šehiće.
     
    82
    Domácí se to hned snažili využít, finální přihrávka se ale Bassanovi nepovedla, a tak museli přejít k postupnému útoku.
     
    81
    Hosté po inkasovaném gólu výrazně zvýšili svou aktivitu, čímž ale nechávají otevřená zadní dvířka pro útoky domácích.
     
    79
    Žlutou kartu za protesty proti neodpískání faulu dostává Yusuf Erdoğan (Bursaspor).
     
    78
    Hosté mohli okamžitě odpovědět! Centr z pravé strany propadl v pokutovém území domácích ke Kanatsizkusovi, který naštěstí pro domácí poslal míč přímo do středu branky na připraveného Śehiće.
    76. Samuel Emem Eduok - 1:0
     
    76
    BB Erzurumspor právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! Po rohovém kopu na zadní tyč vrátil míč před branku Schwechlen a i když ho Opseth netrefil, tak ho pak posunul SAMUELOVI EMEMOVI EDUOKOVI. Ten si ho posunul na levačku a prudkou střelu pod břevno vymetl pravou šibenici branky hostů. Asistence: Kristian Opseth.
     
    76
    Opseth dostal dobrý balon do šestnáctky Bursasporu a povedlo se mu i zaseknout obránce, pak ale byla jeho střela sražena na rohový kop.
     
    75
    Hraje se teď jakási „překopávána“. Po několika nákopech z obou stran se k míči dostali na delší dobu domácí.
     
    74
    Badji podklouzl na mokrém trávníku a ostrým skluzem trefil nohu Sunuho. Hlavní rozhodčí tento faul nevyhodnotil nakonec jako natolik vážný, aby si zasloužil žlutou kartu.
     
    72
    Na opačné straně poslal také špatnou malou domů svému brankáři Schwechlen a před dobíhajícím Erdoğanem musel narychlo míč odkopnout brankář Šehić.
     
    71
    Střídání v týmu BB Erzurumspor: ze hřiště odchází Moussa Koné, přichází Kristian Opseth.
     
    70
    Domácí rozehráli roh na krátko a po centru Koného zakončoval hlavou na zadní tyči Sunu. Hlavička končí mimo branku Bursasporu.
    69. Aurélien Chedjou (BRS)
     
    69
    Nebezpečná situace téměř přišla na druhé straně! Chedjou si neporozuměl s brankářem Kocukem, který vyběhl, aby chytil prodloužený míč za obranu. Obránce mu hlavou chtěl přihrát míč, místo toho ho ale minul. Naštěstí pro Bursaspor se Chedjou dokázal vrátit a odkopnout míč z brankoviště do bezpečí.
     
    68
    Rozehrávka přímého kopu se hostům vůbec nepovedla. Prudký centr na přední tyč v záklonu jen nadzvedl do výšky jeden z hráčů hostujícího týmu.
     
    67
    Žlutou kartu za držení střídajícího Soyalpa dostává Tolga Ünlü (BB Erzurumspor). Přímý kop pro hosty z levého křídla.
     
    65
    Střídání v týmu Bursaspor: ze hřiště odchází Diafra Sakho, přichází Kubilay Kanatsizkus.
     
    65
    Střídání v týmu Bursaspor: ze hřiště odchází Henri Saivet, přichází Furkan Soyalp.
     
    65
    A to se jim právě mohlo vymstít, protože je o míč připravil aktivní Erdoğan. Naštěstí pro Erzurumspor se křídelník hostů rozhodl jen pro centr z pravé strany, který zablokoval Kanstrup na rohový kop.
     
    64
    Akdağ je nakonec v pořádku a vrací se do hry. Domácí možnou standardku opět nerozehráli nákopem do pokutového území hostů, ale přihrávkou do strany.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Henri Saivet (Bursaspor), který ostrým skluzem zezadu sestřelil Akdağa. Domácí záložník musí být ošetřen.
     
    62
    Kanstrup se snažil zaskočiť obranu hostů kolmicí na Eduoka, ten ale nedokázal míč zachytit, a tak skončil u brankáře Kocuka.
     
    61
    Střely: 3:12
    Stŕely na branku: 1:1
     
    59
    Modrobílí se tak dostali tam, kde už byli – na útočnou polovinu, kde se znovu snaží prokombinovat k brance Bursasporu.
     
    58
    A tento útok domácích nakonec končí po nepovedeném individuálním průniku Eduoka. Erzurumspor ale bude mít šanci na reparát, Ersoyův nákop totiž skončil až u domácího gólmana Šehiće.
     
    57
    Domácí se postupně dostávají do tlaku a hosty tlačí k jejich pokutovému území. Nebezpečný centr ale zatím nepřichází.
     
    55
    Oba týmy si teď rychle vyměnily navzájem míč po krátkých kombinacích a několika tvrdých soubojích ve středu pole.
     
    54
    Nakonec se dánský obránce rozhodl pro pas za obranu na Bassana, toho ale čistě odstavil od míče brankář Bursasporu Kocuk a navíc mu byl odmáván ofsajd.
     
    53
    Domácí mají míč, zatím ale jen na vlastní polovině. Kanstrup se s ním snaží projít na polovinu Bursasporu.
     
    51
    Zatím je to i ve druhé půli z obou stran velké trápení. To teraz dokumentoval souboj Latovleviciho s Ünlüem. Křídelník hostů připravil domácího hráče o míč, pak ho ale do něj nepochopitelně napálil.
     
    50
    Latovlevici ho rozehrál nákopem na zadní tyč, kde si nejvýše na míč vyskočil kapitán Bursasporu Ersoy. Hlavička hostujícího obránce končí mimo domácí branku.
     
    49
    Žlutou kartu za zásah nohy Meraşe ostrým skluzem dostává Emrah Bassan (BB Erzurumspor). Hosté mají k dispozici přímý kop.
     
    48
    Podobně dopadl i nákop domácích. Úvod druhého poločasu naznačuje, že zápas bude asi pokračovat stejným způsobem, jako probíhal v první polovině.
     
    47
    Eduok se snažil dostat přes Abdullahiho na levém křídle, míč mu ale odskočil a předkopl si ho až za brankovou čáru. Hostům se pak přechod do útoku nevydařil a dlouhý nákop skončil u brankáře domácích Šehiće.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádným střídáním.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:08.
     
    První poločas je za námi a je asi nutné říct, že naštěstí. Pořádnou gólovou příležitost jsme totiž neviděli a že by se oba týmy snažili o líbivou kombinační hru se také nedá říct. Důležitost souboje v boji o záchranu je viditelná v každém souboji, přece jen ale byli o něco aktivnější hosté, kteří byli přimočařejší a aktivnější směrem doředu. Uvidíme, zda tento obraz hry uvidíme i ve druhé půli, oba týmy totiž dnes nutně potřebují zabodovat naplno.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Bassanův centr z pravé strany s jistotou chytil brankář Bursasporu Kocuk.
     
    45+3
    Závěr prvního poločasu tráví s míčem na útočné polovině domácí, kteří navíc po faulu Karu na Koného získávají přímý kop.
     
    45+2
    Útok domácích zastavil faulem na Eduoka Badji. Domácí tentokrát nerozehráli standardku nákopem do pokutového území Bursasporu, ale jen do strany po zemi.
     
    45+1
    Chedjou odhlavičkoval další nákop domácích a Sakho ho dokázal zpracovat na útočné polovině. Pak ale nepřesnou přihrávkou posunul míč k domácím.
     
    45
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    44
    Sakhovu střelu z přímého kopu na dvakrát zlikvidoval domácí brankář Šehić.
     
    43
    Hostům teď příležitost darovali domácí sami. Akdağovi odskočil při zpracování míč, a aby zamezil úniku hostů, tak podrazil Karu. Přímý kop pro Bursaspor ze zajímavé střelecké pozice.
     
    42
    Domácí v závěru prvního poločasu převzali iniciativu. Ünlü trefil z voleje Antalyalıho centr, střela z hranice pokutového území hostů ale letěla do středu branky na připraveného Kocuka.
     
    41
    Erdoğan si naběhl na odkop po rohovém kopu domácích a proti němu vyběhl až do středu vlastní poloviny hřiště brankář Erzurumsporu Šehić. Ten sice míč nedokázal odhlavičkovat, po hlavičkovém souboji ale Erdoğan spadl a nemohl tak běžet dál za míčem.
     
    40
    Ten nakonec zhodnotil tento zákrok stejně jako hlavní rozhodčí, takže hra bude pokračovat rohovým kopem.
     
    39
    Sunu reklamuje ruku poté, co mu obránce Ersoy zablokoval centr z brankové čáry. Situaci posuzuje videoasistent.
     
    38
    Domácí si také s kombinací nelámou hlavou. Nákop Kanstrupa letěl na Sunuho, kterého ale čistým způsobem odtlačil od míče obránce Ersoy. Kulatý nesmysl nakonec doskákal za brankovou čáru.
     
    37
    Hosté s rozehrávkou nikam nespěchají. Za velkého pískotu nakonec nakopl Abdullahi míč na polovinu domácích, hrací předmět ale skončil až u brankáře domácích Šehiće.
     
    35
    Brankář hostů má rozbitou hlavu, takže mu ji lékaři ovázali obvazem. Pro tuto chvíli se tak Okan Kocuk vrací do branky.
     
    34
    Brankář Bursasporu ještě zůstává ležet na trávniku a musí být ošetřen. Při svém zákroku se totiž srazil se zakončujícím Eduokem.
    33. Samuel Emem Eduok (BBE)
     
    33
    Hned poté ale měli domácí velkou gólovou příležitost! Eduok přesprintoval obránce Bursasporu Abdullahiho a přetlačil se přes něj do zakončení, dobře ale proti němu vyběhl brankář hostů Kocuk, který mu zmenšil střelecký úhel. Zakončení Eduoka nakonec končí nad brankou hostů.
     
    32
    Koné skvělým a hlavně nečekaným pasem vysunul za obranu hostů Sunuho, tomu se ale střela z voleje vůbec nepovedla a míč poslal výrazně mimo branku Bursasporu. Tato střela byla vůbec první střelou domácích v utkání.
     
    31
    Kromě toho přibývá faulů. Po jednom z nich mají míč na svých kopačkách hosté, jejich útok je ale hrozně statický a rozehrávající Chedjou dokonce rozhazuje rukama, že nemá na koho přihrát.
     
    30
    Erdoğan si nabíhal za nákopem Meraşe z vlastní poloviny, míč ale nestihl na hrací ploše. V zápase se úplně vytratila kombinace ve středu pole a oba týmy se snaží o co nejrychlejší přechod na polovinu soupeře.
     
    29
    Střely: 0:8
    Střely na branku: 0:0
     
    28
    V Erzurumu se teď spustil hustý liják. Uvidíme, jak tato změna počasí ovlivní další průběh utkání. S míčem teď hraje domácí tým, který se snaží kombinací dostat do pokutového území hostů.
     
    27
    Po centru z rohového kopu se míč dostal na pravou stranu k trestuhodně neobsazenému Chedjouovi, kterého střela z první skončila mimo domácí branku.
     
    26
    Na zemi se před pokutovým územím domácích ocitl bez cizího zavinění Meraş, který už je v péči lékařů.
     
    25
    Na centr z levé strany si na zadní tyči dobře naběhl Saivet, kterého hlavička ze záklonu byla zablokována na rohový kop.
     
    24
    Tempo zápasu postupně upadá. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by mohla být pro výsledek sezony fatální.
     
    23
    Kocuk zazmatkoval při odkopu malé domů a míč jen nakopl do výšky před sebe. Obrana hostů se už ale dokázala seřadit na vlastní polovině a Antalyalımu se míč odrazil do autu.
     
    22
    Sakho si nabíhal za nákopem z vlastní obrany, vyběhl proti němu ale brankář Šehić, který míč před vlastní šestnáctkou odhlavičkoval do autu.
     
    21
    Střely: 0:7

    Domácí mají míč častěji pod svou kontrolou, hosté jsou ale výrazně přímočařejší a jejich akce jsou pro branku soupeře nebezpečnější.
     
    20
    Sunu se uvolnil na levém křídle a jeho centr do brankoviště hostů tečovali dva obránci Bursasporu. Naštěstí pro hosty se míč odrazil mimo dosah hráčů domácího týmu do autu.
     
    19
    Domácí se snaží uklidnit hru přihrávkami na vlastní polovině. Hosté jim to výrazně ulehčují, protože všichni hráči Bursasporu čekají na vlastní polovině.
     
    18
    Hosté začínají získávat převahu, tentokrát se jim ale přechod dopředu nepovedl. Erdoğan se po přihrávce spoluhráče na pravém křídle ocitl v ofsajdu.
     
    17
    Držení míče: 57 % : 43 %
     
    16
    Erdoğanův centr zasáhlo hlavou několik hráčů obou týmů, až se k míči dostal za šestnástkou Badji a z voleje vystřelil těsně nad domácí branku.
     
    15
    Sakhův centr z levé strany byl zablokován na rohový kop Bursasporu.
     
    14
    Latovlevici zachytil kolmou přihrávku na Sunuho, okamžitě se ale dostal pod tlak hráčů domácího týmu a musel míč přihrát dozadu. Bursaspor tak začíná svůj postupný útok do sformované obrany domácích.
     
    13
    Domácí se posunuli na polovinu Bursasporu, Koného pokus o sólovou akci ale nebyl úspěšný. Míč i tak zůstává pod kontrolou hráčů Erzurumsporu.
     
    12
    Latovlevici ztratil míč na levé straně a jen za cenu faulu zastavil Ünlüho v průniku směrem k brance hostů.
     
    10
    Hraje se zatím ve vysokém tempu. Domácí vyrazili do rychlého protiútoku, který zakončil střílenou přihrávkou na Koného Sunu. Gólman Bursasporu opět dobře přečetl hru a brzkým vyběhnutím nebezpečnou přihrávku zastavil.
     
    9
    Sunu si naběhl na skvělý nákop od svého spoluhráče ze středu pole, míč mu ale odkopl brankář Kocuk. Asistent hlavního rozhodčího mu nakonec stejně odmával ofsajd, takže gól by neplatil.
     
    8
    Domácí se po krátkém tlaku hostů dostali na polovinu Bursasporu, kde se po trochu kostrbaté kombinaci z pravého křídla dostal do šestnáctky hostů Koné. Míč mu však v rozhodujícím okamžiku odskočil a Koné ho ve skluzu poslal za brankovou čáru.
     
    7
    Po rohovém kope si hlavičku jednoho z hráčů Bursaporu srazil směrem k vlastní svatyni Antalyalı. Brankář Šehić byl připraven a míč reflexivně vyrazil.
     
    6
    Kara trefil střelou ze standardky zeď domácích a následná střela Abdullahiho byla sražena na rohový kop.
     
    5
    Bursaspor se za velkého pískotu domácích fanoušků snaží ještě získat penaltu, faul se ale stal úplně zřetelně před pokutovým územím domácích. Hosté tak budou mít přímý kop téměř ze samé hranice pokutového území domácích.
     
    3
    První žlutou kartu zápasu dostává Pierre Kanstrup (BB Erzurumspor). Ten totiž musel faulem těsně před vlastní šestnáctkou zastavit Erdoğana, kterému přihrál do běhu míč kolega Kanstrupa z obrany Schwechlen.
     
    3
    Domácí se snaží dostat na polovinu soupeře, ten ale zatím jejich útok dobrým pohybem drží ve středu hřiště. Kanstrup se pak pokusil překvapit obranu Bursasporu nákopem za obranu na Antalyalıho, ten ale nedokázal míč zpracovat na hrací ploše.
     
    2
    Domácí kombinují s míčem, zatím ale jen na vlastní polovině. Po malé domů si zahrál s hracím předmětem i brankář domácích Šehić.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté, kteří okamžitě nakopli míč dopředu. Tam ale o něj přišli a do útoku rychle běží s míčem po levém křídle Arslan.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domáci Erzurumspor bude hrát v modrobílých dresech, hosté v tmavězelených.
     
    Oba týmy právě nastupujú na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli po turecké hymně začne.
     
    Úvodní sestavy:

    BB Erzurumspor: Šehić (C) – Ünlü, Kanstrup, Schwechlen, Arslan – Koné, Akdağ – Bassan, Eduok, Antalyalı – Sunu.
    Náhradníci: Canbazoğlu – Munsy, S. Kurtuluş, Samed Kaya, Muhammed, Opseth, Tshabalala, Gör, Akgun, Ščuk.

    Bursaspor: Kocuk – S. Abdullahi, Chedjou, Ersoy (C), Meraş – Badji, Kara – Erdoğan, Saivet, Latovlevici – D. Sakho.
    Náhradníci: Sengezer – Vergini, Allano, Soyalp, Kanatsizkus, Nayir, Sarıkaya, Atasayar, Kapacak, Atanasov.

    Rozhodčí: Cakir – Dedes, Bayik.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se potkávají v letošní sezoně v nejvyšší turecké soutěži poprvé. Jediný vzájemný zápas spolu odehráli v prosinci 2018, kdy Bursaspor doma vyhrál 2:1.
     
    Bursaspor

    Hosté jsou na tom v podstatě stejně jako domácí. Před svým dnešním soupeřem mají jednobodový náskok a kvůli vzájemným zápasům zaostávají za 15. Göztepe, které drží poslední nesestupovou příčku. I oni tak dnes musí zvítězit na udržení reálné naděje na záchranu. Forma Bursasporu však není dobrá. Hosté nevyhráli šest zápasů za sebou, přičemž v nich vstřelili jen tři góly. V posledním kole navíc Bursaspor nedokázal porazit poslední Akhisarspor a jen s ním remizoval 0:0. Hlavním problémem hostů je útočná produktivita, Bursaspor vstřelil totiž nejméně gólů ze všech týmů turecké Superligy (25). Venku za celou sezonu vyhrál jen jednou a na cizích hřištích je čtvtým nejhorším týmem, dnes ale nutně potřebuje zabodovat naplno.

    Posledních 5 zápasů:
    Bursaspor – Galatasaray 2:3
    Alanyaspor – Bursaspor 1:0
    Bursaspor – Trabzonspor 0:1
    Kasımpaşa – Bursaspor 1:1
    Bursaspor – Akhisarspor 0:0
     
    BB Erzurumspor

    Domácí tým je až po uši namočen v boji o záchranu a pokud chce čtyři kola před koncem ještě reálně pomýšlet na udržení v soutěži, tak dnes musí bezpodmínečně zvítězit. Erzurumspor je na 17. místě, ze kterého ztrácí na 16. Bursaspor a 15. Göztepe bod. Domácí už byli v podstatě na odpis, z posledních tři utkání ale získali sedm bodů, přičemž porazili své konkurenty v boji o záchranu Akhisarspor a Göztepe. Pokud by tedy domácí zvítězili i dnes, tak by se asi dostali ze sestupové zóny. Doma je Erzurumspor druhým nejhorším týmem soutěže.

    Posledních 5 zápasů:
    Erzurumspor – Trabzonspor 0:1
    Kasımpaşa – Erzurumspor 2:1
    Erzurumspor – Akhisarspor 2:1
    Göztepe – Erzurumspor 0:1
    Antalyaspor – Erzurumspor 1:1
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu BB Erzurumspor – Bursaspor, který se odehraje v 31. kole turecké Superligy. Utkání začíná v 15:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 76. Eduok (Opseth), 84. Arslan (Eduok)

    Karty:   3. Kanstrup (BBE), 49. Bassan (BBE), 67. Ünlü (BBE) – 63. Saivet (BRS), 79. Erdoğan (BRS)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:11.
    BB Erzurumspor: Šehić (C) – Ünlü, Kanstrup, Schwechlen, Arslan – Koné (71. Opseth), Akdağ – Bassan (90+1. Ščuk), Eduok, Antalyalı (88. Tshabalala) – Sunu.
    Náhradníci: Canbazoğlu – Munsy, S. Kurtuluş, Samed Kaya, Muhammed, Opseth, Tshabalala, Gör, Akgun, Ščuk.

    Bursaspor: Kocuk – S. Abdullahi, Chedjou, Ersoy (C), Meraş (85. Nayir) – Badji, Kara – Erdoğan, Saivet (65. Soyalp), Latovlevici – D. Sakho (65. Kanatsizkus).
    Náhradníci: Sengezer – Vergini, Allano, Soyalp, Kanatsizkus, Nayir, Sarıkaya, Atasayar, Kapacak, Atanasov.

    Rozhodčí: Cakir – Dedes, Bayik
    bahis siteleri