Slavia – Třinec 7:1 (kon.) | Dukla Praha – Příbram 4:2 (kon.) | Jablonec – Karviná 3:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:1 (3:0)
FK Třinec
Pondělí 06.05.2019, 13:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 6. kolo
Předzápasové kurzy

     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec skončilo vysokým vítězstvím pražské Slavie, která svého soupeře porazila poměrem 7:1. I ve druhém dějství jsme sledovali celkem jednoznačnou záležitost, přičemž směrem dopředu byl výrazně nebezpečnější domácí celek, jenž měl toto utkání pod kontrolou. Třinci toto utkání vůbec nevyšlo, navíc směrem dopředu to nebylo zrovna ideální. Hostující celek se alespoň dočkal čestného zápasu, a sice díky pokutovému kopu. (14:49:06)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dočkáme se ještě krátkého nastavení?
     
    88
    Slavia se bleskovým způsobem dostala k velkému vápnu, kde začala kombinovat. Sledujeme celou řadu krátkých přihrávek.
     
    87
    Radotić se ujal konstruktivní rozehrávky od své branky, přičemž se mu na levém křídle podařilo najít zcela osamoceného kolegu.
     
    83
    Drozda chtěl dalekonosným nákopem na pravé straně najít Alijagiće, avšak to se nakonec nepovedlo. Místo toho přišel další útočný faul.
     
    82
    Do kombinace se zapojil také Štětka, který chtěl prohodit přihrávku na pravou stranu, avšak velice dobře z obrany vystoupil Potůček.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut, o vítězi je už delší dobu rozhodnuto. Třinec by ještě chtěl zkorigovat utkání.
     
    80
    Sešívaní jsou i nadále při chuti, další akci ale dokázal zastavit sám brankář Kubik. Posléze jsme sledovali útočný faul domácích.
     
    79
    Nenápadná akce Třince nakonec nabídla střelecký pokus, který nebyl nikterak výrazně přesný. Radotić si připsal rutinní zákrok.
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    Fantastická kolmice směřovala na pravou, kde v zakončení neuspěl jeden z domácích hráčů, který ve vyložené šanci ale neuspěl. I tak se k dorážce dostal DENIS ALIJAGIĆ, který pohodlným způsobem zametl míč do sítě.
     
    77
    Kubik si postavil míč k výkopu, který posílal ke středovému kruhu, kde málem Cieslar, jenž prodlužoval balón za sebe.
     
    76
    Na druhé straně se u postranní lajny podařilo zakročit Petrákovi, který navíc pro svůj celek vybojoval autové vhazování.
     
    75
    Hodně prostoru měl kolem sebe domácí Šilhan, jehož ránu pravou nohou nakonec dokázal hostující brankář Kubik zneškodnit.
     
    74
    Střídající Štětka dokázal podržet neposedný míč, avšak poté jeden z jeho kolegů odkopl hrací předmět pouze ven z hrací plochy.
     
    73
    Do volného prostoru si pokoušel seběhnout Alijagić, avšak před ním zasáhl jeden z protihráčů. Následně Třinec vybojoval aut zleva.
     
    72
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Petr Niemczyk, přichází Ondřej Jalovičor.

    David Suchý

    Branky: 16. Šilhan, 22. Alvir, 40. Šilhan, 56. Alijagić, 65. Alvir, 69. Alvir, 78. Alijagić – 63. Lupták (pen.)


    SK Slavia Praha: Radotić – Bárta (46. Alijagić), Drozda (C), Podrazký (70. Štětka), Havránek – Vaněk, Macháček, Petrák – Šilhan, Alvir, Hönig
    Náhradníci: Radimský – Štětka, Alijagić

    FK Třinec: Kubik – Konečný (66. Jež), Potůček (C), Lanc, Lupták, J. Cieslar, Zahaluk (57. Szotkowski), Niemczyk (72. Jalovičor), Witoszek (35. V. Cieslar), Nieslanik, Nazareno
    Náhradníci: Misiorz – V. Cieslar, Jež, Szotkowski, Jalovičor

    Rozhodčí: Melichar – Koval, Kotalík

    Diváci: 120
    thejrc.org