Slovensko – Norsko 3:2 (2:1 po s.n.) | Německo – USA 2:5 (kon.) | Rakousko – Kanada 5:7 (kon.)
konec
Německo
2:5 (2:1, 0:1, 0:3)
USA
Úterý 07.05.2019, 19:00 • SAP Arena, Mannheim • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Johnny GAUDREAU - 2:5
     
    57:20
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Domácí jsou za svou power-play potrestáni! Alex DeBrincat posunul puk do středního pásma na JOHNNYHO GAUDREAUA, který snadno obešel posledního německého obránce a pohodlně zakončil do prázdné branky. Asistence: Alex DeBrincat.
    50:26 James Van RIEMSDYK - 2:4
     
    50:26
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hosté vedou o dva góly! Sedmnáctiletý Jack Hughes si na modré vyměnil puk s Adamem Foxem. Poté se z pravé strany dostal až k brankové čáře a bekhendovou přihrávkou oslovil JAMESE VAN RIEMSDYKA, který se z hranice brankoviště už nemýlil. Asistence: Jack Hughes a Adam Fox.
    44:10 Alex DEBRINCAT - 2:3
     
    44:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak tohle je pro Němce hodně smolný gól! Z vrcholu pravého kruhu vystřelil ALEX DEBRINCAT, s jehož pokusem si Treutle poradil. Puk však vyrazil přímo do obránce Korbiniana Holzera, od jehož děla se kotouč odrazil přímo do branky. Asistence: Noah Hanifin a Johnny Gaudreau.
    27:02 Clayton KELLER - 2:2
     
    27:02
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jak je to jednoduché! Jack Eichel vyhrál buly sám pro sebe a předložil puk před branku CLAYTONOVI KELLEROVI, který zakončoval do poloodkryté klece – 2:2. Asistence: Jack Eichel.
    15:26 Dominik KAHUN - 2:1
     
    15:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci opět vedou! Americká obrana srazila přihrávku, která směřovala mezi kruhy, k obránci Moritzovi Seiderovi, který okamžitě našel před bránou volného DOMINIKA KAHUNA a ten puk protlačil přes položený levý beton Schneidera za brankovou čáru – 2:1. Asistence: Moritz Seider a Frank Mauer.
    13:16 Noah HANIFIN - 1:1
     
    13:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se vymanili z německého tlaku a z ojedinělé akce srovnávají! NOAH HANIFIN svou první střelu trefil do nohou bránícího hráče, ale k puku se dostal znovu a mírně z levé strany ho poslal ke vzdálenější tyčce německé klece. Asistence: Alex DeBrincat.
    10:19 Markus EISENSCHMID - 1:0
     
    10:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci předvedli výbornou rotaci v rohu kluziště, kde nejprve získal puk Eisenschmid, který ho předal Plachtovi a odjel před branku. Plachta přenechal hrací předmět Leonovi Draisaitlovi, který z hlavou nahoře našel MARKUSE EISENSCHMIDA a ten z pravého kruhu překonal Schneidera. Asistence: Leon Draisaitl a Mattias Plachta.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Eisenschmid (Draisaitl, Plachta), 16. Kahun (Seider, Mauer) – 14. Hanifin (DeBrincat), 28. Keller (Eichel), 45. DeBrincat (Hanifin, Gaudreau), 51. Van Riemsdyk (Hughes, Fox), 58. Gaudreau (DeBrincat)


    Německo: Niederberger (32. Treutle) – Holzer, M. Müller (C), Seider, Seidenberg, Nowak, J. Müller, Reul, Schopper – Eisenschmid, Draisaitl (A), Plachta – Mauer, Kahun, Tiffels – Pföderl, Hager (A), Ehliz – Bergmann, Pfohl, Noebels – Michaelis.
    USA: Schneider (41. Demko) – Martinez, Suter (A), Hanifin, Skjei, Fox, Hughes, Vatrano, Volanin – Kane (C), Eichel, Keller – Gaudreau, Larkin (A), Kreider – DeBrincat, Hughes, Van Riemsdyk – White, Glendening, Ryan.

    Rozhodčí: Piechazcek, Schrader – Merten, Hinterdobler
    bahis siteleri