Slovensko – Norsko 3:2 (2:1 po s.n.) | Německo – USA 2:5 (kon.) | Rakousko – Kanada 5:7 (kon.)
konec
Rakousko
5:7 (2:2, 2:4, 1:1)
Kanada
Úterý 07.05.2019, 19:15 • Erste Bank Arena (Vídeň) • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:55 A. MANTHA - 5:7
     
    51:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    ANTHONY MANTHA se dostal ke střele z mezikruží, kterou se mu podařilo proměnit v gólovou trefu. Hosté opět odskakují na dvoubrankové vedení. Asistence: Kyle Turris.
    49:31 M. GANAHL - 5:6
     
    49:31
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Po chybě gólmana Harta se k puku dostal Konstantin Komarek, který přihrál před opuštěnou branku MANUELU GANAHLI. Útočník domácích už neměl problém zasunout kotouč do soupeřovy svatyně. Asistence: K. Komarek.
    38:59 M. STONE - 4:6
     
    38:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Po přihrávce zpoza branky našel skulinku mezi betony domácího gólmana MARK STONE. Asistence: Jonathan Marchessault.
    37:44 A. CIRELLI - 4:5
     
    37:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v zápase ujímají vedení a nutno říct, že zcela zaslouženě. Střelu Montoura tečoval před brankou ANTHONY CIRELLI, který tak zaznamenal svou první branku v utkání. Asistence: Brandon Montour.
    33:52 J. MCCANN - 4:4
     
    33:52
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hosté znovu vyrovnávají! Střelu od modré tečoval JARED MCCANN nechytatelně pro Kickerta. Asistence: S. Theodore a A. Mantha.
    33:13 A. CIJAN - 4:3
     
    33:13
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté ukazují Kanaďanům lekci produktivity. Několik neproměněných šancí hostů totiž potrestal ALEXANDER CIJAN, který vložil svou hokejku do přihrávky Alexandra Rauchenwalda a rozvlnil síť. Asistence: Alexander Rauchenwald.
    29:22 J. MARCHESSAULT - 3:3
     
    29:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nádherná branka Kanaďanů! Brankář Kickert vyrazil ránu od modré pouze k volnému JONATHANU MARCHESSAULTOVI, který si posunul puk podél brankáře za brankovou čáru, vrátil se a uklidil kotouč do prázdné svatyně. Asistence: Bez asistence.
    25:34 T. RAFFL - 3:2
     
    25:34
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí se potřetí v zápase ujímají vedení. THOMAS RAFFL přijal přihrávku od svého spoluhráče a střelou na bližší tyč nedal brankáři hostů šanci. Asistence: Markus Schlacher.
    16:44 K. TURRIS - 2:2
     
    16:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďani se vrací do zápasu díky využité přesilovce. Po přihrávce Stromeho se dostal ke střele z mezikruží KYLE TURRIS, který trefil pravý horní roh domácí branky. Asistence: Dylan Strome.
    14:46 F. HOFER - 2:1
     
    14:46
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Domácím se podařilo 10 sekund po vyrovnávacím gólu Kanady opět odskočit do vedení. FABIO HOFER si vzal puk ve středním pásmu, dobruslil před Murrayho a zakončil. Asistence: Bez asistence.
    14:36 S. CUTURIER - 1:1
     
    14:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je to branka! Při velkém závaru před brankou domácích se kotouč pohyboval po brankové čáře a podle ji rozhodčích ji také přešel. Posledním Kanaďanem, jenž zasáhl puk byl SEAN CUTURIER, který vyrovnává skóre utkání na 1:1. Asistence: Bez asistence.
    09:47 A. RAUCHENWALD - 1:0
     
    09:47
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení! Střela Patricka Petera se od tyče odrazila pouze k volnému ALEXANDERU RAUCHENWALDOVI, který poslal puk za záda Murrayho! Asistence: Patrick Peter.
    Marken.cz

    Martin Sekanina

    Branky a nahrávky: 10. Rauchenwald (Peter), 15. Hofer, 26. Raffl (Schlacher), 34. Cijan (Rauchenwald), 50. Ganahl (Komarek) – 15. Cuturier, 17. Turris (Strome), 30. Marchessault, 34. McCann (Theodore, Mantha), 38. Cirelli (Montour), 39. Stone (Marchessault), 52. Mantha (Turris)


    Rakousko: Kickert – Pallestrang, Heinrich, Schumnig, Unterweger, Schlacher, Lindner, Peter, Strong – M. Raffl, Baumgartner, Schneider – Ganarek, Komarek, T. Raffl – Hofer, Hundertpfund, Zwerger – Haudum, Rauchenwald, Cijan
    Kanada: Murray – Montour, Chabot, Severson, Nurse, Stecher, Theodore, Fabbro, Dorion – Stone, Tavares, Marchessault – Reinhart, Couturier, Henrique – Mantha, Turris, Strome – Joseph, Cirelli, McCann

    Rozhodčí: Nikolic K. – Smetana L.
    bahis siteleri