Dánsko – Francie 5:4 (3:2 po s.n.) | Švýcarsko – Itálie 9:0 (kon.) | Německo – Velká Británie 3:1 (kon.)
Lotyšsko – Rakousko 5:2 (kon.) | Slovensko – Finsko 2:4 (kon.) | Norsko – Česko 2:7 (kon.)
konec
Švýcarsko
9:0 (4:0, 2:0, 3:0)
Itálie
Sobota 11.05.2019, 12:15 • Ondrej Nepela Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:43 Nico HISCHIER - 9:0
     
    49:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Praplan našel volného NICO HISCHIERA na modré čáře a vyslal ho do samostatného uniku. Jeden z obránců Itálie se ho ještě snažil zastavit, ale to se mu nepovedlo. Samotný Hischier pak svoji akci zakončil přesnou střelou do vzdálenějšího růžku. Asistence: Vincent Praplan.
    46:55 Romain LOEFFEL - 8:0
     
    46:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko dává osmý gól zápasu. Noah Rod vybojoval kotouč za brankou soupeře a našel v pravém kruhu pro vhazování ROMAINA LOEFFELA, který si sjel rovnou ze střídačky a po několika krocích skóroval po přesné střele z první. Asistence: Noah Rod.
    41:14 Kevin FIALA - 7:0
     
    41:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko bleskově využívá přesilovku a vede už o sedm branek! Hischier vystřelil z mezikruží, načež se kotouč dostal k pravé tyči, kde stál pohotový KEVIN FIALA, jenž šikovně obkroužil s pukem beton a zasunul jej do prázdné branky. V dnešním utkání si tak připisuje hattrick! Asistence: Nico Hischier a Vincent Praplan.
    23:32 Kevin FIALA - 6:0
     
    23:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hischier se hezky otočil mezi kruhy a okamžitě vystřelil. Kotouč se odrazil od ramena Andrease Bernarda ke ke KEVINU FIALOVI, pro kterého nebylo těžké kotouč doklepnout do sítě. Asistence: Nico Hischier.
    21:36 Simon MOSER - 5:0
     
    21:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je to o pět branek. Ambühl se vyhnul obránci a dokázal vystřelit ke vzdálenější tyči, ovšem Bernard ještě zasáhl a kotouč vyrazil před sebe. Tam stál SIMON MOSER, jenž doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Gaëtan Haas a Andres Ambühl.
    19:54 Andres AMBÜHL - 4:0
     
    19:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Italové mohli vyhodit kotouč, ale trestuhodně zaváhali, což se jim stalo osudným. Fiala totiž vybojoval kotouč a nahrál na hůl ANDRESE AMBÜHLA, který naprosto přesně vystřelil k levé tyči. Asistence: Kevin Fiala.
    10:05 Lino MARTSCHINI - 3:0
     
    10:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Italská obrana je dnes velmi prostupná. Ještě na své polovině dostal LINO MARTSCHINI kotouč, nabral rychlost a ocitl se až v samostatném úniku. Se zakončením se příliš nepáral a prudce vystřelil mezi betony. Gólman Bernard teď ale nemůže mít příliš čisté svědomí. Asistence: Lukas Frick.
    07:24 Grégory HOFMANN - 2:0
     
    07:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou gólů. Genazzi našel mezi kruhy volného GRÉGORYHO HOFMANNA, jenž neváhal a z první vystřelil. Kotouč ještě pravděpodobně stehnem tečoval jeden z útočníků Švýcarska, a tak je možné, že bude připsán jinému hráči. Asistence: Joel Genazzi, Philipp Kurashev.
    01:17 Kevin FIALA - 1:0
     
    01:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko z první střely na branku dává úvodní gól. Roman Josi vyslal KEVINA FIALU do samostatného úniku, když mu poslal nádhernou přihrávku do jízdy. Fiala už jen udělal kličku do bekhendu a skóroval. Asistence: Roman Josi.

    David Schlegel

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 2. Fiala (Josi), 8. Hofmann (Genazzi, Kurashev), 11. Martschini (Frick), 20. Ambühl (Fiala), 22. S. Moser (Haas, Ambühl), 24. Fiala (Hischier), 42. Fiala (Hischier, Praplan), 47. Loeffel (Rod), 50. Hischier (Praplan)


    Švýcarsko: Berra (Genoni) – Josi (A), Y. Weber, Moser, Diaz (C), Genazzi, Loeffel, Frick, Fora – Fiala, Hischier, Praplan – S. Moser (A), Haas, Ambühl – Hofmann, Kurashev, Martschini – Scherwey, Bertschy, Rod.
    Itálie: And. Bernard (De Filippo Roia) – McMonagle, L. Zanatta, Trivellato (C), Marchetti, Hofer, Pavlu, Tauferer, Helfer (A) – Miceli, Insam (A), Rosa – Morini, Bardaro, Gander – Andergassen, Ramoser, Hochkofler – Lambacher, de Luca.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Ohlund (SWE) – Sormunen (FIN), Vanoosten (CAN)

    Diváci: 8463
    bahis siteleri