D. Benešov – Vel. Meziříčí 0:0 (kon.) | Líšeň – Hulín 3:0 (kon.) | Hlučín – Vrchovina 3:0 (kon.)
Hodonín – Val. Meziříčí 6:0 (kon.) | Vyškov – Rýmařov 1:1 (kon.)
konec
FK Hodonín
6:0 (3:0)
TJ Valašské Meziříčí
Sobota 01.06.2019, 17:00Moravskoslezská fotbalová liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí přesvědčivým vítězstvím Hodonína, který svého soupeře zasypal šesti přesnými zásahy. Druhý poločas nám přinesl celkem jednostrannou záležitost, přičemž se výhradně útočilo pouze na jednu branku. Hosté se většinu druhého poločasu pouze bránili, naopak směrem dopředu to bylo naprosto zoufalé. Hodonín tak bere z tohoto zápasu zisk plného počtu bodů, což si rozhodně zasloužil. (18:48:44)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude několik minutek nastavovat.
     
    88
    To nemuselo tolik vadit, domácí hráči si totiž vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu, který tentokráte jeden z protihráčů odvracel.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Tomáš Dekleva (TJ Valašské Meziříčí).
     
    87
    Hodonín stále nemá dost, naopak se po šesté brance opět usídlil na polovině soupeře, kde neuspěl s pokusem o centr.
    84. HROMEK - 6:0
     
    84
    Hodonín právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu tady máme další branku domácích! Suchého pas našel na hranici pokutového území jednoho z kolegů, jehož prudkou přízemní nabídku brankář vyrážel k volnému JANU HROMKOVI, který se nemýlil.
     
    83
    Tohle bude zřejmě pro hostující celek neřešitelný úkol, necelých pět minut před koncem prohrává už o pět branek, což je opravdu moc.
    82. PIŇA - 5:0
     
    82
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Máme tady pověstného bůra! Na levou stranu si dokázal seběhnout domácí Fojtík, jehož centrovaná nabídka nakonec proskákala až do pokutového území, kde byl s pohotovým zakončením připraven JOSE RICARDO PIŇA.
     
    81
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Martin Výmola, přichází Ivo Pop.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Hodonín pohotovým způsobem kráčí za ziskem plného počtu bodů, s hostujícím celkem to nevypadá dobře.
     
    80
    Nyní si domácí hráči došli pro zisk velice nadějné standardní situace. Z této vzdálenosti se bude moci vypálit přímo na branku soupeře.
     
    79
    Snaha hostujícího celku nakonec přinesla další nedovolený zákrok, Hodonín zřejmě bude rozehrávat zpětnou přihrávkou.
     
    78
    Valašské Meziříčí se téměř vůbec nedostává k ohrožení branky soupeře, navíc před malým momentem čelilo dalšímu ataku.
     
    77
    Pohotová nabídka se snášela do malého vápna, kde se domácí hráči dokázali protlačit do zakončení, které směřovalo vedle branky.
     
    76
    Střídání v týmu FK Hodonín: ze hřiště odchází Massamba Papa Dione, přichází Jan Hromek.
     
    75
    Nápor domácího celku přinese zisk dalšího rohového kopu, jako poslední se totiž dotkl míče soupeř, od kterého se odrazil do zámezí.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Petr Kyselka (FK Hodonín).
     
    73
    Domácí se dostali z přehuštěného prostoru, načež došlo k roztažení hry na levou stranu, kde Hodonín táhne další akci.
     
    72
    Valašské Meziříčí se už delší dobu nedostalo na polovinu soupeře, ten si navíc vybojoval autové vhazování z levé strany.
     
    71
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Šimon Vrána, přichází Jiří Matyáš.
     
    70
    Hodonín nyní opět kombinoval na vlastní polovině, což nakonec přineslo dalekonosné přenesení hry, jenž se sneslo k protihráči.
     
    70
    Střídání v týmu FK Hodonín: ze hřiště odchází Petr Bohun, přichází Lukáš Michna.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Hodonín v tuto chvíli vede o čtyři branky. Zatím to vypadá na očekávané vítězství domácích.
     
    63
    Valmez se díky dobrému napadání dostal k obležení útočné poloviny, avšak prudkou nabídku zablokoval soupeř do zámezí.
     
    62
    Hodonín nyní celkem dlouho dobu kombinoval na vlastní polovině, přičemž se po nepřesné přihrávce dostal k míči soupeř.
     
    61
    Valašské Meziříčí si hracího předmětu moc dlouho neužilo, naopak se o něj bleskově připravilo. Navíc se tu rodí protiútok soupeře.
     
    60
    Střídání v týmu FK Hodonín: ze hřiště odchází Radek Sasín, přichází Kryštof Pospíšil.
     
    58
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Michal Kundrát, přichází Jiří Kocián.
     
    58
    I tentokráte se domácí dokázali protlačit k hlavičkovému pokusu, který ale proletěl vedle branky. Michut okamžitě odkopával.
     
    57
    Domácí i nadále pokračují v aktivitě, naopak Valašské Meziříčí nebrání vůbec dobře. Hodonín bude zahrávat další rohový kop.
     
    56
    Přímočará akce v podání domácích hráčů směřovala až k šestnáctce soupeře, kde se po nepřesnosti dostal k míči Michut.
     
    55
    Následně se Valašské Meziříčí dokázalo natlačit na polovinu soupeře, kde faulovalo. Toho si pochopitelně všiml také sudí.
    54. ŽÁK - 4:0
     
    54
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Je tady další branka domácího celku! Další rychlá protiakce nabídla zpětnou přihrávku přímo na osamoceného FILIPA ŽÁKA, který měl kolem sebe hodně prostoru. To využil k přesnému zakončení kolem brankáře soupeře.
     
    53
    Hodonín si nyní vytvořil celkem značný tlak, který přinesl zisk dalšího rohového kopu, jenž nabídl pohotový hlavičkový pokus.
     
    52
    Na pořadu dne byl rohový kop pro domácí celek. Ten nabídl nepovedený centr, který odvracel hned první protihráč na přední tyči.
     
    51
    Před malým momentem se zapojil hostující brankář Michut, kterému se podařilo vyrazit táhlou střelu. Posléze byl odmáván ofsajd.
     
    50
    Naopak si Hodonín pomohl dalším nedovoleným zákrokem, tentokráte hodně zbytečným. Soupeř bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    49
    Najednou se nám zrodil velice nebezpečný protiútok v podání domácího celku, který neskončil žádným pokusem o střelu.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali autové vhazování v podání Valašského Meziříčí, po krátkém časovém sledu přišel faul.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, do kterého se lépe vstupuje domácím. Naopak jejich dnešní soupeř musí dotahovat tříbrankové manko.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hned tři přesné zásahy. Úvodní minuty sice byly vyrovnané, avšak směrem dopředu byl výrazně nebezpečnější Hodonín, který se dostal do tříbrankového vedení, což by mělo stačit na vítězství. Hostující celek dnes hraje hodně ofenzivně, což se mu moc nevyplácí. I Valašské Meziříčí si vypracovalo několik náznaků šancí, avšak ke zkorigování nepříznivého výsledku zatím nedošlo.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Hosté jsou v posledních minutách častěji u míče, avšak stále to nepřináší kontaktní branku. Nyní to nevyšlo centrem z levé strany.
     
    43
    Koncovka prvního poločasu nám přinesla autové vhazování pro hostující barvy, to se bude v krátkém časovém sledu opakovat.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Šimon Vrána (TJ Valašské Meziříčí).
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem dvou minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    38
    A málem bylo sníženo! Parádní nabídka se snesla přesně na hlavu hostujícího Výmoly, jehož hlavičku dokázal domácí brankář zneškodnit.
     
    37
    Pochopitelně jsme sledovali přímý střelecký pokus, který skončil pouze na dobře postavené zdi. Tlak hostujícího celku pokračuje.
     
    36
    Faulovaný Furmánek stále leží na zemi, avšak na nic vážnějšího to nevypadá. Nakonec se to obejde bez ošetření.
     
    35
    Tohle by mohla být šance pro hosty na snížení. Jeden z domácích totiž fauloval kousek od pokutového území, standardka.
     
    34
    Domácí si díky své aktivitě došli pro zisk standardní situace, po které přišla na řadu přízemní rozehrávka, která nabízí dlouhou kombinaci.
     
    33
    Valašské Meziříčí si zadělává na obrovské problémy, prohrává totiž už o tři branky. I tak do konce zápasu zbývá více než celý druhý poločas.
     
    32
    Hodonín si nyní nekomplikoval život, naopak se mu podařilo otřít míč o nohu napadajícího protihráče, což přinese aut.
    31. PIŇA - 3:0
     
    31
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Rázem je tu už o tři branky! Hosté totiž přišli o míč na levém křídle, poté se dalekonosná kolmice snesla až na naběhnuvšího JOSEHO PIŇU, jenž si zasekl míč na levou nohu a poté bezpečným pokusme propálil brankáře.
     
    30
    Hodonín to zkoušel kolmicí mezi dvojici obránců, avšak jako první se k míči dostal brankář Dunda, který okamžitě vyhodil do strany.
     
    29
    Brankář Michut si nyní vyzkoušel rozehrávku od své branky, kterou poslal daleko na druhou stranu, kde spoluhráč prodlužoval za sebe.
     
    28
    Hostující hráči to navíc budou mít nyní hodně složité, neboť prohrávají už o dvě branky. I tak do konce zápasu zbývá hodně času.
     
    27
    Další atak hostujících hráčů byl mnohem přímočařejší. Navíc jsme sledovali centr z levé strany, který rovněž nic nebezpečného nepřinesl.
     
    26
    Valašské Meziříčí to po krátké kombinaci zkoušelo dalekonosným nákopem k opačné šestnáctce, kde došlo k odvrácení vzdušné nabídky.
    25. SUCHÝ - 2:0
     
    25
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Hodonín totiž zahrával rohový kop z levé strany, nebezpečná nabídka se nakonec snesla přesně na hlavu MICHALA SUCHÉHO, který prudkou hlavičkou překonal brankáře.
     
    24
    Jako poslední se dotkl míče jeden z hostujících hráčů, na řadu tak přišel rohový kop, který nabídl zakončení vedle branky.
     
    23
    Rozehrávka volného kopu nakonec nepřinesla nic nebezpečného, je tak po náznaku šance. Mezitím se domácí ženou kupředu.
     
    22
    Hodonín sice vhazoval od levé autové čáry, avšak při tomto počínání si pomohl nedovoleným zákrokem, po kterém přijde volný kop.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím přinesla jedinou branku. Zatím ale překvapivě sledujeme vyrovnanou podívanou.
     
    16
    To samé se dá říct o počínání hostujících hráčů, kteří se zbytečnou nepřesností opět zbavili míče, s ním tak hraje protivník.
     
    15
    Domácí se čistým způsobem dostali zpět k míči, načež chtěli rychlým protiútokem vyrazit po pravém křídle, což moc dlouho netrvalo.
     
    14
    Následně se hrací předmět dostal do moci brankáře Michuta, který i v tomto případě volil konstruktivní rozehrávku do volného prostoru.
     
    13
    Avšak rozehrávka nepřinesla vůbec nic nebezpečného, naopak domácí brankář Petráš nemusel zasahovat, míč odehrál protihráč.
     
    12
    Aby toho nebylo málo, tak si vedoucí celek pomohl dalším nedovoleným zákrokem, po kterém přijde na řadu nebezpečná standardka.
     
    11
    Ihned po rozehrávce se Valašské Meziříčí dostalo k pokutovému území soupeře, kde zasahovala hned dvojice domácích.
     
    10
    V tuto chvíli to budou mít hosté hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá dostatek času.
    9. DIONE - 1:0
     
    9
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Hodonín se totiž dostal na druhou stranu hrací plochy, kde po krátké kombinaci zakončoval velice přesně MASSAMBA PAPA DIONE, jenž mířil mimo dosah brankáře Michuta.
     
    8
    Valašské Meziříčí se pohotovou kombinací dostalo na druhou stranu hrací plochy, kde si hracího předmětu moc dlouho neužilo.
     
    7
    Na pořadu dne byl úvodní rohový kop tohoto zápasu. Valašské Meziříčí posílalo míč do malého vápna, kde zasahoval protihráč.
     
    6
    Valašské Meziříčí sotva přešlo na polovinu soupeř a ihned bylo faulováno, budeme sledovat další standardní situaci.
     
    5
    Hodonín nyní zvolil celkem zdlouhavou kombinaci na vlastní polovině, přičemž se do rozehrávky zapojil také brankář Petráš.
     
    4
    Následovalo autové vhazování z levé strany hrací plochy, hosté se díky němu dostali ke středovému kruhu.
     
    3
    Poprvé se na útočnou polovinu dostal také Hodonín, avšak po krátké kombinaci nakonec došlo ke ztráte míče.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Hodonín: Petráš (C) – Flasar, Suchý, Bohun, Kyselka, Sasín, Žák, Hesek, Piňa, Dione, Fojtík
    Náhradníci: Michna, Hromek, Mareš, Weiss, Pospíšil, Opina, Koníček

    TJ Valašské Meziříčí: Michut – Furmánek, Žilinský, Michálek, Výmola, Fojtík, Bartozel, Vrána, Dekleva (C), Sovák, Kundrát
    Náhradníci: Pobořil – Pop, Kocián, Matyáš

    Rozhodčí: Dorušák – Mikyska, Líkař.
     
    TJ Valašské Meziříčí

    Na opačné straně stojí beznadějně poslední Valašské Meziříčí, které se v tomto ročníku bude muset smířit se sestupem. Hostující tým tohoto zápasu za celý ročník nasbíral pouze pět bodů, což je naprosto neskutečně nízké číslo. Valašské Meziříčí navíc stále čeká na první letošní vítězství, před čtrnácti dny ale po dlouhé době bodoval, navíc se málem dočkal kýžené výhry. Na půdě Hulína totiž vedl už o dvě branky, avšak nakonec se musel smířit s nerozhodným výsledkem. Valašské Meziříčí má navíc vůbec nejhorší obranu, podobně je na tom také útočná vazba.
     
    FK Hodonín

    Fotbalisté Hodonína se v současné době nacházejí na čtrnácté pozici tabulky, což znamená první nesestupovou pozici. Hodonín má na svém kontě devětadvacet bodů, přičemž na patnáctý Hulín má náskok šesti bodů, což znamená, že záchrana je téměř na dosah. Hodonín se navíc v posledních zápasech dokázal výsledkově zlepšit, v minulém kole doslova šokoval Uherský Brod, který na svém stadionu prohrál poměrem 0:2. Hodonínu se na domácí půdě zatím celkem daří, konkrétněji z toho je osmé místo. Hodonín na svém stadionu nasbíral dvacet bodů, přičemž hned šestkrát zvítězil.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Moravskoslezská fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Hodonín a TJ Valašské Meziříčí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    David Suchý

    Branky: 9. Dione, 25. Suchý, 31. Piňa, 54. Žák, 82. Piňa, 84. Hromek

    Karty:   73. Kyselka (HOD) – 40. Vrána (VAM), 87. Dekleva (VAM)


    FK Hodonín: Petráš (C) – Flasar, Suchý, Bohun (70. Michna), Kyselka, Sasín (60. Pospíšil), Žák, Hesek, Piňa, Dione (76. Hromek), Fojtík
    Náhradníci: Michna, Hromek, Mareš, Weiss, Pospíšil, Opina, Koníček

    TJ Valašské Meziříčí: Michut – Furmánek, Žilinský, Michálek, Výmola (81. Pop), Fojtík, Bartozel, Vrána (71. Matyáš), Dekleva (C), Sovák, Kundrát (58. Kocián)
    Náhradníci: Pobořil – Pop, Kocián, Matyáš

    Rozhodčí: Dorušák – Mikyska, Líkař

    Diváci: 285
    bahis siteleri