Letohrad – Plzeň 1:8 (kon.) | Kladno – Sokol Poruba 6:1 (kon.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
1:8 (0:4, 0:1, 1:3)
HBC Plzeň
Neděle 02.06.2019, 10:30Kvalifikační turnaj Extraligy dorostu
     
    43:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečounům to stále nestačí, střílí už osmou branku! Po rychlé akci skóruje LUDĚK PAVLÍK. Asistence: Jan Miksan.
     
    41:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a rozdíl ve skóre se vrátil na šest branek! Letohradský gólman nejprve zasáhl proti Miksanově střele, ale na MARINA REJDU už byl krátký. Asistence: Jan Miksan a Jaromír Hanuš.
     
    40:58
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Tak se přeci Letohrad také dočkal! Šlechtu o čisté konto připravil STANISLAV KALOUSEK, který se po rychlém brejku dostal na pravý kruh. Asistence: Jan Netušil.
     
    35:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni skórují i ve třetí části! O přesilovkový gól se postaral MATĚJ DEJA, který tak navyšuje už na 5:0. Asistence: Jaroslav Svoboda a Jonáš Kanta.
     
    26:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni přidávají na své konto už pátou branku. JAROSLAV SVOBODA obdržel přihrávku k pravé tyče a míček pohotově dopravil za brankovou čáru. Asistence: Dan Horažďovský.
     
    07:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani půl minuty a skóre se opět mění! Po střele na bránu se k míčku na brankovišti dostal JAROMÍR HANUŠ, který ho poslal za záda letohradského muže s maskou. Asistence: Lukáš Banýr.
     
    07:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňský brankostroj dál pokračuje! Už třetí gól na konto mečounů přidává MATĚJ DEJA. Asistence: Jaroslav Svoboda a Jonáš Kanta.
     
    04:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Plzeňští navazují na včerejší poslední zápas, kdy Porubě nasázeli 12 branek a v tomto utkání krátce po začátku už přidávají druhou. Z rychlého protiútoku byl přesný JAN MIKSAN. Asistence: Dan Horažďovský.
     
    01:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni vstupují do utkání skvěle! Letohradští se vůbec nedostali z obranného pásma, Plzeňští si vytvořili velký tlak, který skončil gólem MATĚJE DEJI. Asistence: Jaroslav Svoboda.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 41. Kalousek (Netušil) – 2. Deja (Svoboda), 5. Miksan (Horažďovský), 8. Deja (Svoboda, Kanta), 8. Hanuš (Banýr), 27. Svoboda (Horažďovský), 36. Deja (Svoboda, Kanta), 42. Rejda (Miksan, Hanuš), 44. Pavlík (Miksan)


    SK Hokejbal Letohrad: Netušil (D. Vacek) – Bečka, Fišer, Halbrštátová (C), Hubálek (A), Hyksa, Kalousek – Lux, Netušil, Šimek, Tomeš, S. Vacek (A), Valíček
    HBC Plzeň: Šlechta (Šubrt) – Pecka, Pavlík, Nádraský, Hanuš, Kanta, Horažďovský – Rejda, Miksan (C), Zíka, Banýr, Deja (A), Svoboda

    Rozhodčí: Lukáš Daněk, Štěpán Martis
    bahis siteleri