Chicago Wolves – Charlotte Checkers 1:4 (kon.)
konec
Chicago Wolves
1:4 (0:1, 0:2, 1:1) Stav série: 1:2
Charlotte Checkers
Čtvrtek 06.06.2019, 02:00 • Allstate Arena, Chicago • Play-off AHL • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky American Hockey League! Finálová série pokračuje a stěhuje se na pobřeží Michiganského jezera. Za vyrovnaného stavu nás čeká třetí duel mezi Chicago Wolves a Charlotte Checkers! Kdo se dostane do náskoku? Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace.
     
    1. ZÁPAS

    Charlotte – Chicago 3:4 po prodl. (3:1, 0:2, 0:0 – 0:1)
    --------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 3. Carrick (Saarela, Schilkey), 16. Nečas (McKeown, Fleury), 20. Poturalski (Geekie, Didier) – 6. Matteau (Reinhart, Kolesar), 32. Leslie (Carr, McKenzie), 40. Whitecloud (Tynan, Reinhart), 66. Matteau (Hague).

    Checkers jsou v sérii favoritem a hned v úvodním utkání byli doma na skvělé cestě, předpoklady potvrdit. Po první části vedli 3:1, jenže poté se farma Las Vegas obdivuhodně zmátořila a dovedla mač k nerozhodnému výsledku. Na řadu tak přišlo prodloužení, které po necelých šesti minutách ukončil Stefan Matteau. Skvělý obrat na úvod! Domácím nepomohl ani zásah Nečase.
     
    2. ZÁPAS

    Charlotte – Chicago 5:3 (1:1, 3:2, 1:0)
    --------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 4. Schillkey (Nastasiuk), 26. Roy (Fleury, Sellgren), 26. Mattheos, 39. Jurčo (Nečas), 60. Poturalski (Roy) – 5. Kolesar (Glass, Leslie), 27. Quinney (Bischoff, Carr), 32. Quinney (Kolesar, Glass).

    Druhé vzájemné setkání započalo pěkně zostra už po pěti minutách se totiž prosadila obě mužstva. Farmářský celek Caroliny se nicméně uprostřed utkání dostal do trháku a dokázal se v něm udržet. Pojistka přišla do vyklizené branky soupeře při power-play. Jednu z tref vítězů obstaral Tomáš Jurčo.
     
    Úvodní sestavy:

    Chicago Wolves: Dansk (Legace) – Bischoff, Carr, Coghlan, Glass, Hague, Hyka, Kolesar, Leslie, Macek, Matteau, McGinn, Quinney, Reinhart, Tynan, Wagner, Weis, Whitecloud, Wong.

    Charlotte Checkers: Nedeljkovic (Tokarski) – Carrick, Didier, Bean, McKeown, Sellgren, Fleury – Poturalski, Geekie, Saarela – Nečas, Brown, Jurčo – Gauthier, Roy, Schikley – Mattheos, Bishop, Nastasiuk.

    Rozhodčí: MacDougall, Syvret – Baker, Tobias..
     
    Po všech ceremoniích už začne samotný zápas. Aréna pro šestnáct tisíc diváků se velice solidně zaplňuje. Vypadá to, že atmosféra nebude vůbec špatná.
     
    Pojďme na to. Domácí hokejisté oblékli vínové dresy, Charlotte se představí v bílé barvě. Do startu mače zbývají už pouze desítky sekund.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Po úvodním vhazování zůstal touš na holích Wolves. Ti ale mají trošku problémy s vybruslením z obranného pásma.
     
    00:38
    Aleksi Saarela zkusil štěstí z úplně nulového úhlu. Dansk se za pukem pouze ohlédl a v klidu ho nechal proletět za brankou do bezpečí.
     
    01:12
    Tomáš Jurčo nebyl vůbec daleko k otevření skóre! Jeho trošku nenápadná střela z levého kruhu rozezvučela bližší tyčku za překvapeným Danskem.
     
    01:51
    Charlotte Checkers právě vstřelili branku!
    Hosté jsou za aktivní nástup poměrně rychle odměněni! Roland McKeown předal na modré čáře puk svému kolegovi z obranné řady. Jake Bean jej po ledě nahodil na bránu a mezi kruhy do jeho dráhy sáhl čepelí hole JULIEN GAUTHIER, jehož teč znemožnila Danskovi snahu o zákrok. Černá guma dojela přesně k tyči, 0:1! Asistence: Jake Bean, Roland McKeown.
    01:51 GAUTHIER - 0:1
     
    02:43
    Vlci nechtějí zůstat pozadu a nahnali se do ofenzivy. Nedeljkovic musel předvést dvojici zásahů, střely ze střední vzdálenosti nicméně nebyly moc nebezpečné.
     
    03:54
    Mohlo být vyrovnáno! Tye McGinn skvěle poslal touš do uličky na Gage Quinna, jenž v samostatném úniku zamířil pouze do připraveného Nedeljkovicova betonu.
     
    04:26
    Vyloučení v týmu Charlotte Checkers (Brown – 2 min., vysoká hůl).
     
    04:50
    Domácí otevřeli přesilovku rychlou střelou zprava, nicméně soupeř se krátce nato hned dvakrát osvobozuje.
     
    05:19
    Keegan Kolesar byl jako první u kotouče v rohu kluziště. Rozdal jej na modrou čáru a Chicago rozvíjí tlak v pásmu...
     
    05:56
    Zach Whitecloud to vzal na sebe a vystřelil od modré. Nedeljkovic toho moc neviděl, avšak puk ho trefil a skončil v bezpečí.
     
    06:34
    Již proti kompletnímu soupeři pořádně zahrozil Ryan Wagner. K tomu se totiž zatoulal touš na pravý kruh a domácí forvard po rychlé otočce z dobré pozice Nedeljkovice nepropálil!
     
    07:04
    Obrovský tlak Vlků! Farma Caroliny se osvobodila pouze za cenu icingu. Nedeljkovicovi naskakuje jeden zásah za druhým, tribuny vše oceňují potleskem.
     
    07:49
    Checkers se konečně vymanili ze svého pásma a měli tak šanci vystřídat a poslat na led čerstvé síly, které tak nutně potřebovali.
     
    08:13
    Hned po skončení komerční přestávky vyhodil Josiah Didier touš s přispěním hrazení na další zakázané uvolnění.
     
    08:27
    Nic Hague zvládl šermovanou za domácí brankou a rozvinul brejk Vlků. Patricka Browna k jejich smůle zradily brusle a mezi kruhy se poroučel k ledu.
     
    08:49
    Charlotte ujížděla do akce tří proti dvěma. Individuálně ji řešil Nicolas Roy, jenž z osy kluziště vystřelil pouze do nohy clonícího hráče Chicaga.
     
    09:44
    Momentálně se hraje hodně soubojově. U mantinelů to pouze řinčí, jak hráči obou celků bojují o každý kotouč. Hokejově to je každopádně malinko neurovnané.
     
    10:25
    Stefan Matteau nabral solidní rychlost, po levém křídle se prohnal až za kruh a tribuny pouze zahučely, když Alex Nedeljkovic odrazil jeho pokus betonem.
     
    10:48
    Chicagští rozjeli pěkný kolotoč v rohu kluziště, čímž dokonale rozhodili soupeře. Přihrávku zpoza klece pak dostal Gage Quinney, jehož střelu z mezikruží vyrazil skvělý Nedeljkovic k Wagnerovi. Ten k obrovské smůle Vlků zakončil jen do boční sítě téměř prázdné pokladnice!
     
    11:40
    O slovo se hlásí opět Checkers, avšak v jejich provedení aktuálně není ofenzivní snažení tak nebezpečné. Hosté se nemohou dostat od mantinelů.
     
    12:10
    Daniel Carr přihrál do druhé vlny Griffinu Reihnartovi. Ten z pravé strany poslal touš na gólmanovy betony. Před Nedeljkovicem posléze bylo poměrně veselo, maskovaný muž každopádně znovu vše ustál.
     
    12:53
    Nahození Daniela Carra zblokoval jeden z obránců domácího celků mimo led. Kotouč se na chvíli ztratil všem z dohledu, a bylo záhadou, kde vůbec přistál.
     
    13:18
    Tomáš Hyka z pravého kruhu pěkně přihrál na modrou čáru, odkud trefil Zac Leslie táhlou střelou jen protihráče.
     
    13:47
    Oskar Dansk si v klidu pohlídal střelu ze středního pásma. Hra se rychle obrátila a hostující brankář raději přerušil hru před dojíždějícími útočníky Wolves.
     
    14:18
    Chicago šlo do nadějného protiútoku, jenže Nic Hague zkazil krátkou přihrávku a kupředu tak míří hosté.
     
    14:40
    Už to vypadalo, že bude Tomáš Jurčo stát na konci pěkné souhry. Do kombinace však na poslední chvíli sáhl Hague a zabránil Slovákovi v zakončení.
     
    15:46
    Ryan Wagner si trošku složitě zpracovával puk bruslemi. Rychle jej poslal před branku, kudy projel, aniž by nadělal Charlotte jakoukoliv škodu.
     
    16:27
    Jake Bischoff měl při honbě za Checkers vyhozeným kotoučem náskok a rozhodčí tak neváhal s odpískáním zakázaného uvolnění.
     
    16:36
    Tye McGinn překvapil Charlotte krásným vyjetím od pravého hrazení. Dostal se až před brankoviště, na dlouhou hůl ovšem zakončil těsně mimo!
     
    17:30
    Alex Nedeljkovic předvádí velké věci! Daniel Carr v přečíslení dvou na jednoho přihrál Brooksu Macekovi, který už měl před sebou poloodkrytou bránu, v níž se hostující gólman zázračně roztáhl a špičkou levého betonu zabránil Wolves v radosti! Diváci tak musejí usednout zpátky do sedaček a doufat, že příští šance dopadnou lépe.
     
    18:23
    Domácí neklesají na mysli a nadále hrají aktivně. McGinn se dlouho snažil o procpání puku do pásma, nakonec však marně.
     
    19:20
    Po snadném zásahu Nedeljkovice se za jeho svatyní strhla menší potyčka, vůbec první v dnešním zápase. Můžeme očekávat, že jich postupem času bude přibývat, stejně jako v předchozím utkání série, které vyvrcholilo pořádnou bitkou.
     
    19:48
    Daniel Carr se ještě rychle snažil dostat Vlky kupředu. Ve středu pole nicméně chyboval a po přejetí modré lajny střílel Clark Bishop. Kotouč se zastavil o Carra, jenž blokem napravil své zaváhání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce působili o poznání lepším dojmem domácí Wolves. Neodpustili si ale ospalejší start a inkasovanou branku hned ve druhé minutě, zásluhou teče Juliena Gauthiera. Poté farma Las Vegas marně dobývala Nedeljkovice, jenž vytáhl patnáct zásahů a poradil si i s těmi nejvyloženějšími příležitostmi. Charlotte tak drží těsné vedení.

    Střely na branku po 1. třetině:
    Chicago 15:6 Charlotte.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:06.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Jdeme znovu na to. Alex Nedeljkovic si na puk sáhl po návratu z kabiny vskutku rychle, od modré čáry mu ho totiž do rukavice nahodil Tye McGinn.
     
    20:26
    Stefan Matteau se dle názoru sudího provinil přihrávkou rukou. Vhazovat se bude v neutrálním pásmu.
     
    20:54
    Jesper Sellgren si nekomplikoval situaci a skákající touš z první odpálil pryč. Černá guma zapadla až na hráčskou lavici Charlotte, hra je tedy znovu přerušena.
     
    21:05
    Před Dylanem Coghlanem se otevřel volný prostor, obránce Checkers si tak najel do střelecké pozice a z pravého kruhu vystřelil. Oskar Dansk vyrazil do ochranné sítě.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu Chicago Wolves (Tynan – 2 min., držení).
     
    21:51
    Oskar Dansk se rychle přesunul a zasáhl proti střeleckému pokusu z pravé strany, načež se domácí osvobozují a vyhazují puk do bezpečných vod.
     
    22:16
    Charlotte Checkers právě vstřelili branku!
    Lekce z produktivity pokračuje, farmářský tým Caroliny využívá početní převahu! Od modré lajny nahodil JAKE BEAN, jehož střelu možná lehce tečoval jeden z hráčů Wolves a Oskar Dansk se za kotoučem mířícím do horního rohu jeho klece pouze ohlédl! Asistence: Tomáš Jurčo, Martin Nečas.
    22:16 BEAN - 0:2
     
    23:39
    Po velké chybě Chicaga na útočné modré čáře najížděl Bishop úplně sám na Danska. Z pravé strany si nabruslil na osu kluziště, leč trefil pouze beton gólmana!
     
    24:23
    Domácí hokejisté aktuálně působí trošku utlumeným dojmem a spíše se marně snaží přerušit charlottské snahy o další ofenzivu.
     
    24:44
    Aleksi Saarela se chopil puku v oblasti levého kruhu, rychle se otočil čelem k bráně a pohotovou střelou minul její bližší tyčku.
     
    25:36
    Tomáš Jurčo skončil po souboji u hrazení vleže na ledě, vše ale bylo čisté a Vlci mohou konečně v klidu rozehrát.
     
    25:43
    Ovšem vůbec se jim to nepovedlo. Trošku si zavařili a nakonec zahráli pouze na zakázané uvolnění. Chystá se buly po levé ruce Oskara Danska.
     
    26:27
    Jake Bean ve střední třetině promáchl a Tyler Wong tak rázem stál v roli lídra přečíslení dvou na jednoho. Vzal ho na sebe, jenže z pravé strany vůbec nedokázal trefit branku. Touš narazil pouze do plexiskla.
     
    27:20
    Trevor Carrick se pokusil o rychlou rozehrávku, přičemž našel pouze jednoho z domácích. Chicago mělo štěstí, za jeho linií totiž číhal Nastasiuk.
     
    27:48
    Stefan Matteau si najel do levého kruhu a svižnou střelou ze zápěstí prověřil Nedeljkovice. Nebyl to zrovna nejjednodušší zákrok, maskovaný muž se musel zkroutit, aby mu touš neproklouzl za záda.
     
    28:38
    Vlci šli do zajímavé protiakce. Museli ji trošku zpomalit, přesto dostal nabito Nic Hague, jehož ránu bez přípravy z poměrně ostrého úhlu ztlumil Alex Nedeljkovic.
     
    28:59
    Nedeljkovic si vyjel za svoji branku a podařilo se mu v klidu rozehrát. Následuje pozvolný postup Charlotte.
     
    29:38
    Oskar Dansk se nalepil na brankovou konstrukci a pozoroval vyhození hostů, které projelo okolo jeho klece až na zakázané uvolnění.
     
    29:57
    Aleksi Saarela vysokým obloučkem nahodil pryž do ofenzivního pásma Charlotte. O chvíli později trefil střílející Roy pouze beka Chicaga.
     
    30:52
    Haydn Fleury (CRT) předvedl za bránou svého týmu poměrně tvrdý zákrok, když poslal domácího hráče proti hrazení. Wolves si zahrají přesilovku, Fleury míří pykat za krosček.
     
    30:56
    Hned v úvodu přesilovky měl nabito Tomáš Hyka, jehož projektil zpoza levého kruhu pro vhazování zaduněl o betony Nedeljkovice.
     
    31:27
    Chicagští hokejisté mají potíže s návratem do ofenzivní zóny a pouze krouží v té neutrální.
     
    31:47
    Charlotte Checkers právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili při vlastním oslabení! Zac Leslie si zahrával, ve středovém kruhu mu vypíchl kotouč PATRICK BROWN a s Vlky bylo zle. Kapitán Charlotte si totiž najel až na pravý kruh a trefil se dokonale pod břevno! Bez asistence.
    31:47 BROWN - 0:3
     
    32:55
    Snaha domácího celku ve zbytku početní výhody už byla marná. Krátce po návratu Fleuryho na led vyhazují Checkers na další zakázané uvolnění.
     
    33:10
    Brooks Macek přihrál zpoza úrovně brankové lajny Tyleru Wongovi, jehož snaha o překvapivé zakončení na bližší tyčku skončila dalším zásahem Nedeljkovice.
     
    33:44
    Alex Nedeljkovic pokračuje ve své show. Wong si tentokrát počkal na kotouč ve mnohem lepší pozici, z bezprostřední blízkosti ovšem napálil pouze vyrážečku strážce charlottské svatyně!
     
    34:20
    Nic Schikley sprintoval za vyhozeným pukem, avšak rozhodčí byli nekompromisní a odpískali Charlotte zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před její klec.
     
    34:55
    Keegan Kolesar se vydal středem ledové plochy až za útočnou modrou čáru, aby hned po jejím přejetí prověřil spolehlivého Nedeljkovice.
     
    35:23
    Leslie s Nastasiukem sváděli sprinterský souboj o kotouč jedoucí k brance Oskara Danska. Těsně jej vyhrál domácí bek, což bylo pro Vlky štěstí.
     
    36:19
    Tyler Wong nevyužil další příležitost! Tentokrát vyšťoural puk v prostoru před střídačkami a po levém křídle se protáhl až do solidní palebné pozice. Zakončil ale mimo vzdálenější konstrukci brány.
     
    36:45
    Domácí tlak pokračoval. Na modré čáře udělal s pukem na holi krok vpřed Dylan Coghlan, jehož dělovku Nedeljkovic skvěle polapil, bude se vhazovat.
     
    37:18
    Po Leslieho nahození se snažil o dorážku na brankovišti úřadující Tomáš Hyka, jenže touš se mu vydolovat nepodařilo.
     
    37:57
    Martin Nečas si uspořádal soukromou okružní jízdu útočným pásmem. Sám se k zakončení nedostal, nicméně Checkers rozvinuli solidní nápor.
     
    38:23
    Tomáš Jurčo tvrdě vypálil z levé strany. Střelecký úhel už byl ale ostrý a Oskar Dansk si nadvakrát s rychle letícím pukem poradil.
     
    38:56
    Brooks Macek zkoušel překvapit Nedeljkovice ze záporného úhlu. Brankář Charlotte je ale dnes v takové formě, že šance na úspěch byly minimální.
     
    39:27
    Chicago se trošku zlobí, rozhodčí totiž odpustili Checkers zakázané uvolnění. Domácí tak musejí začínat až zpoza vlastní klece.
     
    39:55
    Poslední akce Wolves v této části hry skončila neúspěchem v podobě postavení mimo hru. Čeká nás tak ještě jedno vhazování.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední perioda dost možná rozhodla o vítězi dnešního utkání. Herně byla o poznání vyrovnanější, než ta předchozí. Charlotte byla znovu produktivnější, Jake Bean se trefil v přesilovce, kapitán Patrick Brown při oslabení, a třígólové vedení hostů je na světě. S fantastickým výkonem Nedeljkovice je jasné, že před Vlky stojí extrémně těžký úkol.

    Střely na branku po 2. třetině:
    Chicago 24:14 Charlotte.
     
    Další třetina začne přibližně v 4:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Brooks Macek na úvod periody pronikl do ofenzivní zóny, Kolessr ale na jeho akci nezvládl za bránou Charlotte kloudně navázat.
     
    40:46
    Cage Quinney střílel z nadějné pozice za kruhy, ale poměrně vysoko přestřelil, Nedeljkovic v tento moment zůstal bez práce.
     
    41:27
    Ryan Wagner vypustil pro Nedeljkovice relativně nepříjemnou střelu z otočky. Hostujícího gólmana trefil touš do ramene a odrazil se k ledu, do akce museli charlottští obránci.
     
    42:04
    K Zachu Nastasiukovi se odrazil kotouč u hrazení. Hostující útočník jej okamžitě poslal na Oskara Danska, který v poklidu zasahuje lapačkou.
     
    42:30
    Nahození Trevora Carricka se otřelo o Maceka a vylétlo vysoko do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Oskara Danska.
     
    42:53
    Carrick zachytil puk na červené čáře a okamžitě jej nahodil za domácí pokladnici. Vlci se zatím k žádnému tlaku ve třetí části nedostávají.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 537 diváků.
     
    43:44
    Brooks Macek nemohl střílet, tak si vzal kotouč a dojel s ním do záporného úhlu. Chicagu se posléze podařilo dostat hru na modrou čáru, odkud bylo nahození sraženo do ochranné sítě.
     
    44:09
    Dylan Coghlan vystřelil krátce po vyhraném vhazování, z dálky ale Nedeljkovicovu branku o kousek minul.
     
    44:19
    Coghlan to o chvíli později zkusil znovu a nyní už měl hostující gólman plné ruce práce. Puk pustil před sebe a musel po něm rychle skočit, aby zamezil snahám o dorážku.
     
    44:56
    Ne, Wolves zkrátka není přáno. Střelu Griffina Reinharta srazil zády Carrick zpět ke stejnému hráči, který svůj druhý pokus nasměroval pouze do levé tyčky!
     
    45:01
    Vyloučení v týmu Chicago Wolves (Wagner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:40
    Domácí celek se hned zkraje oslabení osvobodil. Haydn Fleury se snažil vrátit hru zpátky do útočného pásma Checkers, avšak své nahození poslal na tribunu Allstate Areny.
     
    45:49
    Kolesar dojel vyhozený kotouč a chytře jej posílal před branku. Farma Caroliny se ve zmatku dopustila icingu při vlastní početní výhodě.
     
    46:15
    Aleksi Saarela pálil zpoza levého kruhu a trefil obětavě zaklekávajícího Jakea Bischoffa, který střelu zblokoval tělem.
     
    46:57
    Přesilovka Charlotte je téměř u konce a prakticky nic se v ní nestalo, možná už pod vlivem poměrně bezpečného náskoku ve skóre.
     
    47:44
    Martin Nečas znovu pěkně zakombinoval s Tomášem Jurčem, který se opřel do jeho přihrávky zpoza klece bez přípravy a trefil boční oblouk domácí brány.
     
    48:20
    Aleksi Saarela vypustil překvapivou střelu z otočky od modré čáry, ale Danskovu klec minul. Domácí vzápětí vyrážejí vpřed.
     
    48:56
    Jake Bean už má z pozice beka dva kanadské body. Nyní zkoušel přidat další, leč Oskar Dansk jeho střelu z levé strany bezpečně kontroloval.
     
    49:25
    T. J. Tynan obdržel těžkou přihrávku na brusle, skvěle si ale poradil a díky jeho práci se Wolves uchycují v útočném pásmu.
     
    49:50
    Kombinace Chicaga nicméně k žádné střele nevedla a Checkers se osvobodili vyhozením přímo na Danska, jenž musel hrát.
     
    50:44
    Oskar Dansk za brankou ztratil stabilitu a mohl být rád, že Clark Bishop nedokázal procpat kotouč do kladného úhlu. Po horké chvilce pro domácí příznivce přichází komerční přestávka.
     
    Střely na branku – 30:20.
     
    51:23
    Vlci odpálili puk z vlastního obranného pásma tak razantně, že z toho vzniklo další zakázané uvolnění do sbírky. Třetí perioda je zatím malinko uspávací.
     
    51:37
    Roland McKeown se zkusil bez přípravy opřít do puku na modré čáře. Prudkou ránu Oskar Dansk dobře viděl a jistě zakročil.
     
    52:01
    Matthew Weis napálil touš za hostující branku, kam si vyjel Nedeljkovic a vypomohl svému týmu s rozehrávkou, jako dnes už několikrát.
     
    52:43
    Charlottští se poměrně dlouho nemohli prokombinovat ze své defenzivní zóny. Když se to podařilo, byli zastaveni už u červené čáry.
     
    53:48
    Do střelecké listiny se mohl zapsat také Martin Nečas! Ten velmi dobře vyřešil akci dvou proti dvěma, když nechal projet beka a strhl svůj pohyb na střed. Z mezikruží se ke smůle Checkers snažil prostřelit Danska marně, gólman Wolves ještě drží svému týmu alespoň malou naději.
     
    54:12
    Ryan Wagner vtipnou zadovkou směroval touš zpoza klece do kladného úhlu, domácí obránci ale zasáhli včas a Chicago vyráží vpřed.
     
    54:37
    Po ráně od modré čáry na Alexe Nedeljkovice doráželi Tye McGinn a Tomáš Hyka, ani jeden ovšem nedokázal gumový nesmysl protlačit přes betony za brankovou čáru! Příznivci na tribunách nevěří svým očím, co všechno hostující gólman vyřeší.
     
    54:49
    Chicago Wolves právě vstřelili branku!
    Vzápětí už je ale Nedeljkovicovo kouzlo odčarováno a Wolves zmírňují manko! T. J. Tynan vyhrál buly čistě za sebe, Zach Whitecloud okamžitě nahodil od modré a BROOKSI MACEKOVI se konečně podařilo dorazit puk poté, co gólmanovi proklouzl mezerou mezi rukou a tělem za záda. Asistence: Zach Whitecloud, T. J. Tynan.
    54:49 MACEK - 1:3
     
    55:40
    Chicago pokračuje v aktivitě, a to se šesti bruslaři v poli, domácí hrají bez brankáře!
     
    56:19
    Vlkům nejde upřít snaha, nicméně Checkers jsou v průběhu celého klání v těch důležitých prostorech o krok dříve. Nyní kotouč vyplaval před Nedeljkovicem, ale znovu z toho nic nebylo.
     
    56:53
    Charlotte Checkers právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Patrick Brown prohodil puk skrz hráče Chicaga na MARTINA NEČASE, který si užil nikým nerušenou cestu až k opuštené kleci! Asistence: Patrick Brown.
    56:53 NEČAS - 1:4
     
    57:23
    Wolves ujeli ve třech proti jediného bekovi, Matthew Weis si srovnal kotouč na levém kruhu a pálil do protipohybu Alexe Nedeljkovice, který úžasně máchl lapačkou a zabránil gólu!
     
    57:45
    Vyloučení v týmu Chicago Wolves (Kolesar – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Charlotte Checkers (Carrick – 5 min., bitka + 2 min., hrubost).
     
    58:05
    Chicago to ještě zkouší bez gólmana, aktuálně tedy na ledě disponuje výhodou dvou mužů v poli. Hosté ale vyhazují.
     
    58:37
    Vlci zbytečně otálejí se střelbou. Zkusil to až Zac Leslie, jehož střela od modré čáry Nedeljkovice vůbec nezaměstnala a zastavila se o zadní mantinel.
     
    59:19
    Leslie si nyní sjel blíže, z pravého kruhu vystřelil bez přípravy, nicméně trefil pouze před sebou stojícího Didiera, který jeho střelu zastavil.
     
    59:38
    Alespoň upravit skóre ještě mohl Brooks Macek, avšak ve velmi dobré pozici na levém kruhu zakončoval z pokleku nepřesně. Alex Nedeljkovic byl ve svém brankovišti ve trošku netypické poloze, zasahovat už ale nemusel.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Střely na branku – 39:25.
     
    Zejména díky skvělému výkonu Alexe Nedeljkovice mezi tyčemi získává Charlotte druhé vítězství ve finálové sérii AHL!

    Checkers dnes Vlkům udělili krutou lekci z produktivity a ve velice důležitém utkání zvítězili na jejich ledě 4:1. Hned zítra se v Allstate Areně bude hrát znovu a domácí budou potřebovat uspět.

    Ve třetí části padly dva góly. Chicagským hokejistům se podařilo snížit zásluhou pozorného Brookse Maceka, ovšem nikdo se už k němu v závěru nepřidal. Výhru farmářského týmu Caroliny naopak pojistil do prázdné branky český forvard Martin Nečas.
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše, přeji příjemný čtvrtek! (04:56:27)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 55. Macek (Whitecloud, Tynan) – 2. Gauthier (Bean, McKeown), 23. Bean (Jurčo, Nečas), 32. Brown, 57. Nečas (Brown)


    Chicago Wolves: Dansk (Legace) – Bischoff, Carr, Coghlan, Glass, Hague, Hyka, Kolesar, Leslie, Macek, Matteau, McGinn, Quinney, Reinhart, Tynan, Wagner, Weis, Whitecloud, Wong.
    Charlotte Checkers: Nedeljkovic (Tokarski) – Carrick, Didier, Bean, McKeown, Sellgren, Fleury – Poturalski, Geekie, Saarela – Nečas, Brown, Jurčo – Gauthier, Roy, Schikley – Mattheos, Bishop, Nastasiuk.

    Rozhodčí: MacDougall, Syvret – Baker, Tobias.

    Diváci: 5 537
    Chicago Wolves 1 4 Charlotte Checkers
    #1 Neděle 02.06.2019 • 00:00
    Charlotte Checkers - Chicago Wolves 3:4 po prodl.
    #2 Pondělí 03.06.2019 • 00:00
    Charlotte Checkers - Chicago Wolves 5:3
    #3 Čtvrtek 06.06.2019 • 02:00
    Chicago Wolves - Charlotte Checkers 1:4
    #4 Pátek 07.06.2019 • 02:00
    Chicago Wolves - Charlotte Checkers 3:5
    #5 Neděle 09.06.2019 • 02:00
    Chicago Wolves - Charlotte Checkers 3:5
    bahis siteleri