Kolumbie – Ukrajina 0:1 (kon.) | Itálie – Mali 4:2 (kon.)
konec
Kolumbie
0:1 (0:1)
Ukrajina
Pátek 07.06.2019, 15:30 • Stadion Widzewa Łódź (Łódź) • Mistrovství světa U20 • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:17. (17:22:46)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Ukrajiny, které svého soupeře porazila poměrem 1:0. Jediná branka tohoto zápasu přišla po necelých deseti minutách hry, a sice se dokázal trefit Sikan. Po této brance jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou, při které se častěji na míči držela Kolumbie, jenž ale většinu času narážela na pozornou obranu soupeře. Ukrajina předvedla velice zodpovědný výkon směrem dozadu, čistý štít jim přinesl kýžený postup do semifinále šampionátu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Dlouhé obléhání pokutového území nakonec přineslo zisk rohového kopu, který nakonec nabídl hlavičkový pokus vedle branky.
     
    90+3
    Kolumbie už delší dobu kombinuje na polovině soupeře, avšak stále se nemůže dostat k něčemu vážnějšímu. Nyní má míč na noze Balanta.
     
    90+1
    Ukrajina se snaží v koncovce utkání nikterak nezmatkovat. To jednoznačně potvrdil Bondar, který nekompromisně odklízel míč do bezpečí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Určitě ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Danylo Beskorovajnyj (Ukrajina).
     
    88
    Kučeruk se postaral o dalekonosný odkop od své branky, který na druhé straně skončil na hlavě Cuesty. Kolumbie se žene vpřed.
     
    87
    To bude ještě hodně zajímavá koncovka tohoto zápasu. Kolumbie totiž dohrává bez vyloučeného hráče, vyrovnání tak bude o to složitější.
     
    86
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Denys Popov, přichází Olexandr Safronov.
    86. Červená karta
     
    86
    Po nedovoleném zákroku Carbonera, na zemi skončil Popov. Hlavní sudí se na celou situaci šel podívat k videu, načež Carbonerovi udělil přímou červenou kartu.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Ukrajina stále drží hubený náskok. Kolumbijci jsou na míči, avšak daleko od branky soupeře.
     
    82
    Nyní se musel činit také brankář Kučeruk, který dokázal zneškodnit táhlé zakončení v podání Carbonera. Na řadu přijde rohový kop.
     
    81
    Po delší době se k míči dostal také brankář Mier, který konstruktivně roztáhl hru na levou stranu, nicméně soupeř se dokázal včas stáhnout.
     
    80
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí hodně aktivní Citajšvili, jenž levačkou mířil pouze na tribunu. Kolumbie celkem rychle přišla o míč.
     
    79
    Dobře z obranné linie dokázal vystoupit Beskorovajnyj, který poté zkoušel najít kolegu Suprjahu, jenž v osobním souboji neuspěl.

    David Suchý

    Branky: 11. Sikan

    Karty:   27. Balanta (CLM), 35. Palma (CLM), 38. Arroyo (CLM), 45. Angulo (CLM) – 24. Kaščuk (UKR), 78. Citajšvili (UKR), 88. Beskorovajnyj (UKR)   86. Carbonero (CLM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:17.
    Kolumbie: Mier – Arroyo (60. Sandoval), Palma, Cuesta (C), Vera – Balanta – Angulo, Alvarado (72. Caicedo), Perea (46. Carbonero), Sinisterra – Cucho Hernández.
    Náhradníci: Fontalvo, Lemus – Amaya, Caicedo, Carbonero, Carvajal, Colorado, Reyes, Sandoval, Terán.

    Ukrajina: Kučeruk – Konoplja, Popov (86. Safronov), Bondar (C), Beskorovajnyj, Kornijenko – Kaščuk (46. Citajšvili), Čech, Dryšljuk, Buleca – Sikan (61. Suprjaha).
    Náhradníci: Lunin, Riznyk – Chachljov, Musolitin, Snurnicyn, Suprjaha, Citajšvili, Ustymenko, Safronov, Veremijenko.

    Rozhodčí: Ghorbal – Gourari (oba Alžírsko), Kamel (Egypt)
    bahis siteleri