Kamerun – Mali 1:1 (kon.)
konec
Kamerun
1:1 (1:1)
Mali
Pátek 14.06.2019, 18:00 • Saoud Bin Abdulrahman Stadium (Al-Wakrah Stadium) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:01:04)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:14.
     
    Je konec. Přípravné utkání před Pohárem Afrických Národů, končí nerozhodně 1:1. Druhý poločas nám bohužel branku nepřinesl, i přesto, že k tomu oba celky byly blízko, brankáři však řekli ne. Kamerunce již nečeká žádné přípravné utkání, tudíž už mají před sebou pouze tréninky. Mali ale ještě hrát budou a to 16.6. proti Alžírsku, poté již utkání s Mauritinií. Hráčem utkání byl zvolen hostující hráč K. Coulibaly.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Malong ještě zkusil vypálit z cca 35 metrů, střela dolétla až na brankáře, ten ji však skvěle vyrazil a následně chytil!
     
    90+2
    Do střely se hned rval Boumal, jeho střelu placírkou však bravurně vyrazil brankář Diarra a zachránil tak svůj tým před inkasováním!
     
    90+1
    Pro Kamerun je tu nepřímý kop, zpoza malého vápna! Toto jsem ve fotbale již dlouho neviděl, to celé z důvodu ošetřovatele, který vběhl na hřiště, aby ošetřil obránce.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje čtyři minuty!
     
    88
    Dvě minuty utekly a stále hráči kombinují. Ovšem teď přišla dlouhá přihrávka až do vápna Mali, kde se do rány opřel Malong, jeho střela ale trefila jednoho z obránců, který zůstává na zemi!
     
    86
    Kamerunci drží míč na své polovině, kde pomalými přihrávkami kombinují, dopředu se však netlačí, je to jejich nějaká taktika ?
     
    84
    Do vápna Mali přilétl poněkud nečekaný centr z pravé strany a to konkrétně z kopačky Bahokena, míč se ale k žádnému spoluhráči nedostal, páč ho přímo ze vzduchu sbíral brankář.
     
    82
    Hostující hráč Sacko, byl zfaulován a poté minutu ležel na zemi, vypadalo to na loket, nakonec se ale po chvilce zvedl a ve hře bude pokračovat.
     
    81
    Bahoken dostal přihrávku, která ho následně poslal samotného na bránu, za ním však běželi dva obránci Mali, ti ho o míč obrali, jenže Kamerun si žádal penaltu, vyhověno jim nebylo!
     
    78
    Maliňané mají velký tlak na bránu Kamerunu, ovšem jediné co je trápí, je přesné zakončení.
     
    75
    Do konce základní hrací doby zbývá patnáct minut, utkání je stále nerozhodné 1:1, uvidíme zda se vůbec nějaký tým dočká výhry.
     
    74
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Koné, přichází Haidara.
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází, K. Coulibaly, přichází Niane.
     
    73
    Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Mandjeck, přichází Malong.
     
    71
    Hráči mají opět přestávku na ochlazení.
     
    70
    Onana!! Koné si šel pro druhou branku v zápase. Z pravé strany se s míčem dostal až do středu vápna, odkud následně vypálil, jeho tvrdou pumelici však ještě lépe vyrazil Onana!

    Gerard Filip

    Branky: 45+2. Ekambi – 21. Koné

    Karty:   33. Bassogog (CAM) – 41. Coulibaly (MLI)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:14.
    Kamerun: Onana – Ngadue (63. Joel), Oyongo (63. Bong), Tchakonte – Bitolo, Mandjeck (73. Malong), Anguissa, Njie – Djoum (63. Fai) – Ekambi (63. Boumal), Bassogog (63. Bahoken)
    Náhradníci: Kameni, Tague, Bong, Malong, Kaptoum, Zoua, Ondos, Bivik, Bahoken, Moting, Collins, Boumal, Joel, Fai,

    Mali: Diarra – Koné (74. Haidara), K. Coulibaly (74. Niane), L. Coulibaly, Kouyate – Wagué, Samassekou, Traoré (62. Doumbia), Diaby (62. Koita) – Doucoure, Sacko
    Náhradníci: Mounkoro, Djenepo, Koita, Traoré, Doumbia, Diarra, Fofana, Adama Traoré, Niane, Marega, M. Haidara, A. Haidara, Keita

    Rozhodčí: A. Al Alili – H. Al Sahli, A. Alanezi

    Diváci: 500
    ocianews.com