Benešov – Převýšov 2:3 (kon.) | Olympia Radotín – Vyšehrad 1:1 (5:3 po pen.) | Králův Dvůr – Jirny 0:0 (zruš.)
Velvary – Dobrovice 1:3 (kon.)
konec
TJ Slovan Velvary
1:3 (1:2)
FK Dobrovice
Sobota 15.06.2019, 13:00Česká fotbalová liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Dobrovice, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. Druhý poločas nabídl celkem vyrovnanou podívanou, přičemž hráči Slovanu mohli vyrovnat z pokutového kopu, což se ale nepovedlo. Naopak koncovka utkání lépe vyšla Dobrovici, která si v nastaveném čase rovněž vybojovala penaltu, díky které zvýšila vedení na 3:1. (14:54:50)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Utkání je definitivně rozhodnuto! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil TOMÁŠ CIGÁNEK, který zvolil přesně opačnou stranu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Jan Ludvík (TJ Slovan Velvary).
     
    90+5
    Je tu pokutový kop pro hosty!
     
    90+3
    Vypadá to, že žádnou další branku neuvidíme. Slovan se totiž nachází daleko od své branky, naopak míč drží soupeř.
     
    90+2
    Dobrovice se v závěru utkání pokoušela rozhodnout tento zápas, avšak ke střeleckému ohrožení se nedostala – roh.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Dobrovice nyní zapracovala u svého pokutového území, kde se jí povedla odrazit pokus o zakončení. Hosté se rozhodli uklidnit hru.
     
    85
    Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Michal Doležal, přichází Bohumil Havel.
    Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází David Miškovský, přichází Tomáš Cigánek.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Slovanu se na vyrovnávací branku krátí čas, v tuto chvíli se s míčem nachází na druhé straně.
     
    84
    Další pokus o centr ani v tomto případě nenabídl nic vážnějšího. Zakončení směřovalo vedle branky, Bartoš tak bude moci vykopávat.
     
    83
    Dobrovice tak přečkala kritický moment, avšak stále vede o jednu branku. Nyní si sama dokázala vybojovat standardní situaci.
     
    82
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil kapitán Obrtlík, jehož ránu dokázal hostující brankář zneškodnit.
     
    81
    Tak pozor, je tu pokutový kop pro domácí!
     
    80
    Následoval nedovolený zákrok kousek od středového kruhu. Dalekonosný pas směřoval na levou stranu, odkud se domácím nepovedl centr.
     
    79
    Domácím se podařilo dostat na druhou stranu hrací plochy, kde rozjeli krátkou kombinaci. Slovan se ale nemůže k ničemu vážnějšímu dostat.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Pavel Klain (FK Dobrovice).
     
    76
    Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Miroslav Müller, přichází Jan Pospíšil.
     
    74
    Vše skončilo ziskem autového vhazování pro domácí tábor. Sledovali jsme krátkou nabídku, přičemž se míč nachází u středového kruhu.
     
    73
    Dobrovice nyní pracovala s míčem u svého pokutového území, přičemž se jí nakonec podařilo vyvézt balón do bezpečnějšího prostoru.
     
    72
    Až nyní se Slovan konečně dostal do zakončení, avšak to zablokoval jeden z protihráčů. Následovat bude autové vhazování z levé strany.
     
    71
    Krátká souhra ve středu hrací plochy nakonec nepřinesla nic nebezpečného, domácí se tak s míčem vrátili na vlastní polovinu.
     
    70
    Až nyní se hráči Velvar konečně dostali na druhou stranu hrací plochy, kde se o autové vhazování postaral aktivní Kovařík.
     
    69
    Už delší dobu čekáme na něco nebezpečnějšího. Hosté jsou i nadále na své polovině hrací plochy, přičemž Slovan napadá rozehrávku.
     
    68
    Dobrovice si nyní vyzkoušela kombinaci u svého pokutového území, přičemž se do rozehrávky zapojil také brankář Bartoš.
     
    67
    Zablokovaná přihrávka nakonec poslala míč ven z hrací plochy. Dobrovice tak mohla vhazovat, načež roztáhla hru na levou stranu.
     
    66
    Na opačné straně hrací plochy se ani domácí hráči nedostali k brance soupeř, v těchto momentech sledujeme celou řadu nepřesností.
     
    65
    Nyní přišel na řadu další nedovolený zákrok, opět ze strany Slovanu. Soupeř to zkoušel dalekonosným nákopem, který nepřinesl nebezpečí.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Dobrovice stále vede o jednu branku. Ve druhém dějství sledujeme celkem vyrovnanou podívanou.
     
    62
    Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Jiří Sodoma, přichází Martin Žižka.
     
    59
    Velvary se dostaly do zakončení zpoza šestnáctky, avšak tento projektil směroval pouze do moci brankáře Bartoše, který bude rozehrávat.
     
    58
    Následoval nedovolený zákrok na polovině Dobrovice. Hosté rozehráli nakrátko, načež se jim podařilo vybojovat autové vhazování.
     
    57
    Bylo tomu skutečně tak, avšak na druhé straně hrací plochy dobře zasahoval jeden z domácích hráčů, jenž rozjel rychlou protiakci.
     
    56
    Nakonec se jednalo o střelecký pokus, který ale nebyl nebezpečný. Bartoš se dostal k míči, zanedlouho se postará o dalekonosný odkop.
     
    55
    Domácí se rozhodli uklidnit hru, načež rozjeli akci po levém křídle. Výsledkem je zisk standardní situace zpoza pokutového území.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Jiří Sodoma (FK Dobrovice).
     
    54
    Podobně to zkoušel také Slovan, který dalekonosným pasem zkoušel najít Müllera, jenž v hlavičkovém souboji nedokázal uspět.
     
    53
    Velice pěkná kombinace v podání Dobrovice málem přinesla zakončení, avšak na poslední chvíli zakročil jeden z pozorných obránců.
     
    52
    Následovala zpětná přihrávka k levé postranní lajně, kde nyní operuje obránce Kovařík. Dobrovice se snaží neúnavně napadat rozehrávku.
     
    51
    Ani hostující celek se daleko s míčem nedostal. Naopak se Slovan rychlým způsobem dostal ke středovému kruhu, kde kombinuje.
     
    50
    Krátká souhra nakonec přinese odkop od hostující branky. Bartoš se staví k odkopu, zatím to vypadá, že se bude jednat o dalekonosný pas.
     
    49
    Velvary tak mohly vhazovat od pravé autové čáry, načež se dostaly k pokutovému území soupeře, kde se moc dlouho nezdržely.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se hosté dostali ke kombinaci na vlastní polovině, která ale přinesla další nepřesnou přihrávku.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Jan Kalaš, přichází Jaroslav Kafka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl hned tři přesné zásahy. Nejprve se do vedení dostal domácí celek, avšak Dobrovice dokázala výsledek otočit ve svůj prospěch. Mimo jiné sledujeme celkem vyrovnané utkání, která nabízí náznaky šancí na obou stranách. I přesto jsou o něco aktivnější domácí, jenž ale budou muset dotahovat jednobrankové manko.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Michal Obrtlík (TJ Slovan Velvary).
     
    43
    Opět jsme sledovali odkop od hostující branky, který měl na starosti brankář Bartoš. Jeho rozehrávka i tentokráte směřovala po zemi do strany.
     
    42
    Kalaš to zkoušel vzít sám na sebe, přičemž se dostal kolem Klaina. Poté došlo k roztažení hry na levou stranu, avšak centr nebyl povedený.
    42. SODOMA - 1:2
     
    42
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Za dalekonosným pasem se hnal JIŘÍ SODOMA, který pelášil sám na brankáře. Nyní naprosto zaspala obrana Slovaru, která marně reklamovala ofsajd, avšak Sodoma pohodlně překonal brankáře Měsíček.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    36
    Doležal nakonec obstaral ještě jeden rohový kop, tentokráte z levé strany. Jeho kroucená nabídka nakonec skončila na hlavě Petrláka.
     
    35
    Také Slovan si po delší době zajistil zisk rohového kopu. Ten plachtil do malého vápna, kam jako první přispěchal brankář Bartoš.
     
    34
    Bernát si nakonec vyzkoušel další rohový kop. Ani tato nabídka nepřinesla nic nebezpečného, posléze si jeden z hostů pomohl nedovoleně.
     
    33
    Dobrovice si zajistila zisk rohového kopu, o který se z pravé strany postaral Bernát. Jeho nabídku dokázal vyboxovat brankář Měsíček.
     
    32
    Kovařík si opět vyzkoušel autové vhazování z pravé strany, přičemž spolupracoval s Kalašem. Tato kombinace přinesla další aut.
     
    31
    O přihrávku si řekl hostující Sodoma, který raději ještě přihrával zpět na kolegu Routka, jenž opět nepřesně přihrával na své kolegy.
     
    30
    Domácí vhazovali z pravé strany hrací plochy, o což se postaral Kovařík. Jeho nabídka směřovala na Pavlíčka, který se daleko nedostal.
     
    29
    Nepřesnou přihrávku vypustil ze své kopačky domácí Tenkl, který našel pouze nohu protihráče. Ani ten si nepočínal zrovna přesně.
     
    28
    Dobré napadání domácích hráčů sice nepřineslo zisk hracího předmětu, avšak soupeř se musel stáhnout hluboko na vlastní polovinu.
     
    27
    Brankář Bartoš tak mohl uklidnit hru, rozehrával totiž od své svatyně. Jeho konstruktivní rozehrávka směřovala na pravou stranu na Fotra.
     
    25
    Na vzdušnou nabídku si nakonec dokázal naskočit domácí kapitán Obrtlík, jehož hlavičkový pokus směřoval vedle branky Dobrovice.
     
    24
    Domácí se opět pohotovým způsobem dostali až do pokutového území, kde byl pokus o centr zablokován na rohový kop zprava.
     
    23
    Krátká souhra u pokutového území nakonec nabídla střelecký pokus, který skončil na noze protihráče. Dobrovice se stále nemůže dostat ze sevření.
     
    22
    Velvary si to pro změnu namířily po pravém křídle, kde si obrannou povinnost slnil Tvaroha. Domácí i přesto bude opět vhazovat.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nabídla hned dva přesné zásahy. V těchto momentech utkání mají více ze hry domácí.
     
    16
    Dalekonosný odkop směřoval pouze ven z hrací plochy, načež se do pokutového území dostával hostující Klain, který skončil na zemi.
     
    15
    Pavlíček si za pokutovým územím natahoval míč ke střele, avšak do zakončení se nakonec nedostal. Včas ho dokázal ubránit Routek.
     
    14
    Do rozehrávyky se zapojil také brankář Měsíček, který konstruktivně rozehrával na pravou stranu. Jeho celek se žene na druhou stranu.
     
    13
    Hosté se ihned po rozehrávce vydali na opačnou stranu, kde se daleko s míčem nedostal Sodoma. Následně to směrem dopředu zkusil také Slovan.
     
    12
    V krátkém časovém sledu jsme se tedy dočkali dvou branek, což znamená, že oba celky mají k vítězství zase stejně daleko.
    13. MIŠKOVSKÝ - 1:1
     
    13
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Jenomže krátce poté přichází vyrovnávací branka! Hosté se velice sympatickým způsobem prokombinovali až do pokutového území, kde se do zakončení dokázal natlačit kapitán DAVID MIŠKOVSKÝ, před kterým číhala prázdná branka.
     
    11
    Velvary právě vstřelily branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! V pokutovém území se utvořil menší závar, ve kterém se nejlépe zorientoval domácí forvard MIROSLAV MÜLLER, který snadným způsobem poslal míč do odkryté části brány.
     
    10
    U postranní čáry se podařilo zasáhnout domácímu Kovaříkovi, který poslal míč ven z hrací plochy. K autovému vhazování se postavil Klain.
     
    9
    Do vzduchu se dostával Sodoma, který poté roztáhl hru na pravou stranu. Ludvík odklízel centr, jeden z protihráčů následně pálil vedle branky.
     
    8
    Velvary zahrávaly rohový kop z velké vzdálenosti od branky. Vzdušná nabídka nakonec nepřinesla nic nebezpečného, Dobrovice je u míče.
     
    7
    Měsíček se postaral o dalekonosný odkop od branky, kterým se na druhé straně hrací plochy pokoušel najít Müllera, kterého skolil k zemi Routek.
     
    6
    Soběslav v tísni raději volil zpětnou přihrávku na Bartoše, který pro změnu rozehrál na Routka, jenž to v další složité situaci zvládl na jedničku.
     
    5
    Dobrovice se na malý moment dostala na druhou stranu, avšak tam došlo k nedovolenému zákroku. K rozehrávce volného kopu se postavil Ludvík.
     
    4
    Sledovali jsme autové vhazování z pravé strany, na které si naskakoval domácí Müller. Jeho prodloužení míče skončilo pouze vedle branky.
     
    3
    Hned v úvodu zápasu se k míči dostal domácí kapitán Obrtlík, který vyprodukoval zpětnou přihrávku na Měsíčka, jenž rozehrál doprava.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Slovan Velvary: Měsíček – Kovařík, Obrtlík (C), Ludvík, Nosek, Doležal, Tenkl, Polák, Pavlíček, Müller, Kalaš
    Náhradníci: Šídlo – Kafka, Havel, Mucha, Pospíšil

    FK Dobrovice: Bartoš – Kühnel, Routek, Soběslav, Klain, Fotr, Tvaroha, Petrlák, Bernát, Sodoma, Miškovský (C)
    Náhradníci: Truksa – Žižka, Ištok, Kopecký, Cigánek, Lukáš

    Rozhodčí: Dujsík – Čechlovský, Drábek.
     
    FK Dobrovice

    Na opačné straně stojí Dobrovice, která se nachází na již zmiňované osmé pozici. Dobrovice má pouze o tři body více, než jeho dnešní soupeř, nicméně stále se ještě může dostat před sedmý Převýšov. Dobrovice dokázala z posledních čtyřech zápasů hned třikrát zvítězit, nejprve dokázala uspět na hřišti Králova Dvora výsledkem 2:1, v minulém kole si na domácím stadionu dokázala poradit s Benešovem stejným výsledkem. Dobrovici se na hřišti soupeřů zrovna moc nedaří, dohromady zde odehrála patnáct zápasů, ve kterých se radovala z vítězství pouze ve třech případech.
     
    TJ Slovan Velvary

    Fotbalisté Velvar se před posledním kolem nacházejí na dvanácté pozici, avšak stále ještě mohou dosáhnout na mnohem lepší příčku. Velvary v tuto chvíli mají na svém kontě dvaačtyřicet bodů, přičemž manko na osmou Dobrovici činí pouze tři body. Slovan se v posledních zápasech nachází v hodně kolísavé formě, po vítězství okamžitě přijde na řadu porážka. Podobně tomu bylo také v posledních dvou týdnech, nejprve Velvary podlehly domácímu Ústí po pokutových kopech, v minulém kole se po divoké přestřelce proti Karlovým Varům, radovaly z vítězství poměrem 4:3.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi TJ Slovan Velvary a FK Dobrovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý

    Branky: 11. Müller – 13. Miškovský, 42. Sodoma, 90+6. Cigánek (pen.)

    Karty:   45. Obrtlík (VEV), 90+5. Ludvík (VEV) – 54. Sodoma (DOB), 78. Klain (DOB)

    Neproměněná penalta: 82. Obrtlík (VEV), brankář Bartoš zneškodnil


    TJ Slovan Velvary: Měsíček – Kovařík, Obrtlík (C), Ludvík, Nosek, Doležal (85. Havel), Tenkl, Polák, Pavlíček, Müller (76. Pospíšil), Kalaš (46. Kafka)
    Náhradníci: Šídlo – Kafka, Havel, Mucha, Pospíšil

    FK Dobrovice: Bartoš – Kühnel, Routek, Soběslav, Klain, Fotr, Tvaroha, Petrlák, Bernát, Sodoma (62. Žižka), Miškovský (C) (85. Cigánek)
    Náhradníci: Truksa – Žižka, Ištok, Kopecký, Cigánek, Lukáš

    Rozhodčí: Dujsík – Čechlovský, Drábek

    Diváci: 120
    bahis siteleri